• Mika blijft bij Alphense Boys

  • Waarom heb je gekozen na een halfjaar Alphense Boys om bij ons te blijven?

    “Ik heb gekozen om bij Alphense Boys te blijven omdat het team mij erg aanspreekt. Ik heb het naar mijn zin. Daarnaast voel ik waardering vanuit de club en heb ik de gesprekken richting volgend seizoen als fijn ervaren.”

    Op wat voor seizoen hoop jij voor jezelf en voor het team volgend jaar?

    “Ik hoop op een seizoen waarin we ons als individuen ontwikkelen en vanuit daar ook als team beter worden.”

    Belangrijke schakel

    "Mika is voor de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Lisse en heel de vereniging is enorm blij dat Mika ervoor kiest om ook volgend seizoen voor Alphense Boys te voetballen. Iedereen heeft van begin af aan kunnen zien wat voor meerwaarde Mika is voor het elftal als speler en als persoon”, stelt voorzitter Irina van Stijn vast.

    "De TC en toekomstig hoofdtrainer zien in Mika een hele belangrijke schakel in de as van het elftal om volgend seizoen successen te boeken met Boys 1."

  • Woensdagnieuwtjes

  • Vorige week dinsdag speelden twee o10 teams van Alphense Boys tegen Sparta Rotterdam o10 (uitslag 18-25). Na afloop gingen de enthousiaste spelers met elkaar op de foto

    We hebben een mooie zaterdag achter de rug met een spectaculaire en verdiende 4-3 overwinning van de o15 op koploper Fc Volendam o15, waardoor de ploeg van trainer Robin Stolwijk nu zélf weer koploper is in divisie 3 BVO. Ook noemenswaard was de fraaie 3-1 overwinning van de o13 op Fc Twente o13 (zie foto onder). De ploeg van trainer Wouter van Rooijen maakt jacht op een van de twee plaatsen (nummer 1 en 2) die straks recht geven op een goede competitie indeling na de winter. Komende zaterdag moeten ze dan een goed resultaat halen bij en tegen koploper AFC op13. En ook de o14 blijft maar goed presteren en is dit seizoen nog ongeslagen en is nu al alleen koploper in divisie 1 AV. De 13-2 startte de competitie in divisie 2 AV heel goed via een 6-1 overwinning op ASC 13-1. Zaterdag gaan ze naar FC Lisse 13-1 die hun eerste wedstrijd òòk wonnen. Een mooie test.

  • Voor de wedstrijd AFC o13 – Alphense Boys o13 is van Riemsdijk verhuizingen uit Amsterdam de wedstrijdsponsor. Hartelijk dank

    Kai v/d Veldt (ex-jeugdspeler Alphense Boys) stond afgelopen donderdag in de basis van Heerenveen in een oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge. Heerenveel won met 1-0

  • De ouders van Damian de Ruiter (van MM Straatsport, ze staan links en rechts aan de buitenkant op deze foto) hebben dit seizoen de 20 nieuwe trainingsballen voor Alphense Boys o15 (waar hun zoon in speelt) gesponsord. Dat was een reden om hen samen met de spelers op de foto te zetten. Hartelijk dank namens spelers en leiding van de o15.

  • Voetbalopleidingscentrum.nl (voorheen De Complete Techniek) is ook dit jaar weer actief bij Voetbalvereniging Alphense Boys. Naast de bekende techniekcursus op zondagochtend gaan zij voor het vierde jaar op rij de trainingen op de woensdagmiddag bij Alphense Boys verzorgen in combinatie met de F league en de keeperstraining op vrijdagavond!

  • Let op: Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober is de N11 gesloten tussen Alphen a/d Rijn Oost en Bodegraven van vrijdag 20.00 uur tot zaterdag 14.00 uur.

    De inschrijving voor de traditionele herfsttoernooien van  dinsdag 26 t/m donderdag 28 oktober 2022 bij Alphense Boys voor seizoen 2022-2023 is weer geopend. Daarnaast zullen wij dit seizoen na het succes van afgelopen seizoen ook weer de Lentetoernooien van 1 t/m 5 mei 2023 organiseren in de meivakantie. Vanwege de Lentetoernooien zullen wij geen kersttoernooien organiseren

    Hierbij de link voor de inschrijvingen: https://www.alphenseboys.nl/herfst-en-lentetoernooien/

    Inschrijfgeld

    Voor heel veel verenigingen hebben de afgelopen jaren er financieel ingehakt en voor het organiseren van toernooien zijn wij net als veel andere verenigingen afhankelijk van vrijwilligers. Helaas zijn vrijwilligers steeds minder te vinden en om de Herfst- en Lentetoernooien weer goed en groots neer te kunnen zetten vragen wij aan alle deelnemers inschrijfgeld passend bij de poule. 

    Hoe kan je inschrijven?

    Teams kunnen zich op 2 manieren inschrijven voor deelname aan de Herfst- en Lentetoernooien. Teams welke bereid zijn tot betaling van het inschrijfgeld zijn direct geplaatst voor deelname aan de Herfst- en Lentetoernooien. Inschrijven en betalen kan via de onderstaande link: 

    https://www.tournify.nl/live/herfsttoernooien2022

    https://www.tournify.nl/live/lentetoernooien2023

    Teams welke willen deelnemen zonder betaling kunnen zich inschrijven via onderstaande formulieren en worden op de wachtlijst geplaatst.  

    Uw inschrijving zien wij met bijzonder veel belangstelling tegemoet!  

    Let op: Regio’s Midden en Zuid Nederland hebben herfstvakantie, vanaf zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober (volgens de officiële lijst). Regio Noord Nederland heeft een week later vanaf 15 oktober t/m 23 oktober 2022 herfstvakantie, alhoewel iedere school van deze adviesdatum mag afwijken. Check dit dus eerst voordat u zich inschrijft al is de kans minimaal dat je kan deelnemen als je in Noord Nederland op school zit.

    De meivakanties zullen in alle regio’s tegelijk plaats vinden vanaf zaterdag 29 april t/m zondag 7 mei 2023. Voor de meeste scholen zullen deze ook een week eerder beginnen namelijk op 22 april.

    Het is niet toegestaan om met oudere spelers deel te nemen, dan de aangegeven leeftijd aan een van de toernooien. Mits de dispensatie spelers vooraf zijn aangemeld bij de Toernooicommissie en ook actief zijn tijdens de competitie voor het desbetreffende team. De deelnemende spelers dienen lid te zijn van de desbetreffende vereniging, waar deze speler voor uitkomt. Op beide eisen wordt gecontroleerd en er volgt verlies van de wedstrijd of een uitsluiting van het team bij een geconstateerde leeftijds- of lid overtreding. Verder kunnen voetbalscholen alleen deelnemen na goedkeurig van de Toernooicommissie aan beide toernooien en zijn alleen KNVB aangesloten verenigingen welkom.

    Alle toernooidagen starten om 10.00 uur, waarbij de finale wedstrijden omstreeks 15.30 uur zullen worden gestart.. 

    Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen naar dit mailadres: toernooien@alphenseboys.nl

    Herfsttoernooien Alphense Boys 2022

    Dinsdag 26 oktober

    Onder 13

    2e Divisie AV & Hoofdklasse       

    Woensdag 27 oktober

    Onder 10

    Hoofdklasse niveau - 6 tegen 6

     

    Onder 10

    1ste klasse – 6 tegen 6

    Donderdag 28 oktober

    Onder 11

    Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8

    Lentetoernooien Alphense Boys 2023

    Maandag 1 mei

    Onder 14

    Divisie niveau

     

    Onder 13 

    BVO Niveau of 1e Divisie AV

    Dinsdag 2 mei

    Onder 13 

    2e Divisie AV & Hoofdklasse

    Woensdag 3 mei

    Onder 9 

    Hoofdklasse niveau – 6 tegen 6

     

    Onder 8

    Hoofdklasse niveau – 6 tegen 6

    Donderdag 4 mei 

    Onder 10

    Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8

     

    Onder 11

    Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8

    Vrijdag 5 mei 

    Onder 12

    Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8

     

  • Vorige week trainde Robbert Renirie een keer Alphense Boys 13-2 bij afwezigheid van Bryan de Vries. Robbert was de beoogde trainer van de 13-2 maar werd in juni door BVO Excelsior Rotterdam benaderd voor hun o13. Toch leuk dat Robbert ons even wilde helpen

  • Programma selectieteams komende week

     

    Dinsdag 27 september

    Feyenoord o13 - Alphense Boys o13                             18.00 uur

    Alphense Boys 13-2 - Spartaan’20 13-2                        18.30 uur

    Vitesse o14 – Alphense Boys o14                                  19.00 uur

    Alphense Boys o18 - FC Lisse o19                                 20.00 uur

     

    Woensdag 28 september

    Alphense Boys 9-1 speelt partnertoernooi bij Feyenoord       16.00 uur

     

    Zaterdag 1 oktober

    ARC 13-5 – Alphense Boys 13-3                       08.30 uur

    FC Lisse 13-1 – Alphense Boys 13-2                 08.45 uur

    Kon HFC o15 – Alphense Boys o15                   10.25 uur

    AFC o13 – Alphense Boys o13                          10.30 uur

    Sparta (AV) o14 – Alphense Boys o14               10.30 uur

    Alphense Boys o16 – NEC o16                          10.45 uur

    Fc Volendam o17 – Alphense Boys o17              14.30 uur

    NEC o18 – Alphense Boys o18                           14.30 uur

    Alphense Boys o21 – Cambuur o21                    15.15 uur

     

    Zondag 2 oktober

    Alphense Boys 1 – HBS 1                                    14.00 uur

     

    Dinsdag 4 oktober

    ADO Den Haag o14 – Alphense Boys o14                   18.30 uur

    Alphense Boys o13 – Excelsior Rotterdam o13            18.30 uur

    Alphense Boys 13-3-  TOGB 13-3                              18.30 uur

    Alphense Boys o17/o18 – Soon on Top o17/o18         20.00 uur

     

    Woensdag 5 oktober

    Alphense Boys 9-1 – SDZ 9-1                              17.30 uur

     

    De inschrijving van de Talentendag 2023 van Alphense Boys ism Feyenoord is geopend. Ga naar onze website en klik op de balk ‘’activiteiten’’ aan en dan ‘’Talentendag 2023”

    FC ’s Gravenzande heeft, net als andere clubs, te maken met een enorm stijgende energierekening. Om die reden heeft de club besloten een gedeeltelijk doucheverbod in te voeren.

    • De veldverlichting op trainingsavonden gaat om 21.35 uur uit. Trainingen moeten dus uiterlijk 21.30 uur sluiten, zodat iedereen de gelegenheid heeft om met licht naar het clubgebouw kan lopen.
    • Met ingang van maandag 26 september is het niet meer toegestaan te douchen op ons complex na trainingen en eventuele wedstrijden. Dit geldt voor de maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Op de donderdagavond en zaterdag is er (voorlopig) nog wel gelegenheid om tot douchen.
    • Maar wij verzoeken iedereen om kort te douchen, op de donderdagavond en op zaterdag.
    • Na gebruik van de kleedkamer een verzoek aan de laatste die de kleedkamer verlaat om de deur te sluiten, zodat het licht uit gaat. Als de deur open blijft staan klikt het licht weer aan als iemand de kleedkamer passeert, vandaar.

    Vv Bernardus heeft een limiet ingesteld van 20 minuten douchen per team

     

    Op zaterdag 22 oktober om 15.15 uur wordt op ons hoofdveld de bekerwedstrijd gespeeld tussen Alphense Boys 1 en Jodan Boys 1.

    Wessel Kooij (speelde 6 jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys en nu bij FC Utrecht) maakte vorige week zijn debuut in het Nederlands elftal onder 18 jaar tegen België o18 (3-1 winst voor Oranje). Wessel kwam in de tweede helft als invaller in het veld

  • Komende zaterdag speelt Alphense Boys o21 om 15.15 uur thuis tegen Cambuur o21. Voor die wedstrijd heeft Jacco ‘’t Zandt (vader van Timo) de wedstrijdbal gesponsord, waarvoor dank.

    Afgelopen zaterdag hadden we natuurlijk een heel aantrekkelijk programma voor de jeugdselectieteams met maar liefst 6 thuiswedstrijden waarvan er 3 tegen een BVO. Dat trok maar liefst scouts van 8 verschillende BVO’s die zich (zoals het hoort) keurig kwamen melden in de commissiekamer: Feyenoord, Ajax, ADO Den Haag, PEC Zwolle, Sparta Rotterdam, Club Brugge, PSV en FC Twente.

     

    De voetbalwedstrijd Alphense Boys – HBS wordt aanstaande zondag live op de radio uitgezonden door Studio Alphen. Verslaggever Herman Scholten neemt de verslaglegging namens de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn voor zijn rekening. Naast deze wedstrijd wordt ook van andere duels van eerste elftallen uit de gemeente Alphen aan den Rijn live verslag gedaan. Wil je in één oogopslag altijd de actuele tussenstand zien van alle voetbalteams, ga dan naar tekst-tv (kabelkrant) of www.studioalphen.nl/nieuws/alle-tussenstanden-en-uitslagen-in-amateurvoetbal-dit-weekend/.

    Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en YouTube.  Luisteren naar het live radioverslag van Studio Alphen kan via de ether (90.0 FM in Alphen, Aarlanderveen en Zwammerdam; 105.1 in Boskoop; 106.5 FM in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk), digitale radio (Ziggo: kanaal 915, KPN en XS4ALL: kanaal 1107, Tele2: via het hoofdmenu) en de livestream op www.studioalphen.nl. Kijken naar het televisiekanaal van Studio Alphen? Dat kan via Ziggo kanaal 40, KPN en XS4ALL kanaal 1407, Tele2 via het hoofdmenu.