• Verkoop je loten digitiaal

  Hieronder leggen wij uit hoe je makkelijk digitaal loten kunt verkopen, vanuit je ‘luie’ stoel.

  1. Op je verkoopboekje staan een CR-code en een inlogcode.
  2. Scan de QR-code met je smartphone. Je komt dan op je eigen verkooppagina. Log in met behulp van de code.
  3. Deze pagina kun je via sociale media delen met familie, vrienden en bekenden, aan wie je wilt vragen om loten te kopen. Zie bij: Direct deze pagina delen.
   De mensen met wie je deze pagina deelt, kunnen dan rechtstreeks bij jou loten kopen. Op de verkooppagina zie je hoeveel loten je hebt verkocht.

  Zo eenvoudig kan het dus gaan. Je hoeft er niet eens de deur voor uit.

 • De Grote Clubactie

 • Beste leiders van het team,

  Op zaterdag 23 september a.s. start de Grote Club Actie. Vanaf die datum (eerder niet!) mogen onze Boys en Girls weer aan de slag met de verkoop van loten. Dat kan tot zondag 12 november. De teams die de meeste loten verkopen, kunnen een mooi bedrag sparen. Bijvoorbeeld voor een teamuitje of deelname aan een buitenlands toernooi!

 • Alphense Boys doet dit jaar natuurlijk weer mee met de Grote Clubactie en heeft als doelstelling om ten minste 3.500 loten te verkopen. Van elk verkocht lot blijft netto 2,40 euro voor de vereniging over. Hier kunnen we zowel voor de club als voor jouw team mooie dingen mee doen. In het verleden zijn bijvoorbeeld alle coachjassen voor jeugdleiders aangeschaft en ook ons pannaveld en de TEC-tafel zijn bekostigd met de opbrengt van de Grote Clubactie.

  In het verleden is bewezen dat het succes van de Grote Clubactie voor een belangrijk deel wordt bepaald door het enthousiasme en de inzet van de trainers/leiders. Van u dus ook! Ondergetekende heeft zich dit jaar bereid verklaard de actie te coördineren, maar het wordt alleen een succes met jullie hulp. Jullie kunnen als beste de spelers en hun ouders motiveren en aanmoedigen om zoveel mogelijk loten te verkopen.

  Hoe werkt dit?

  Methode 1

  Met de QR-code voorop het verkoopboekje kunnen de gegevens gelijk online ingevoerd worden. Deze manier bevelen wij van harte aan. Het werkt namelijk voor iedereen het beste en snelste: voor de koper, de verkoper en de organisatie.

  TIP: Wanneer je de lotenkoper de QR-code laat scannen, dan kunnen zij hun gegevens zelf verder invullen. Dit scheelt tijd die je aan de voordeur staat. Beide partijen vinden dit vaak prettig! Je kan de QR-code ook per Whatsapp naar familie en vrienden sturen of zelfs op social media plaatsen! Zo kun je gemakkelijk véél loten verkopen.

  Methode 2

  In het verkoopboekje zitten eenmalige machtigingen. Deze kunnen gebruikt worden door alles compleet en netjes in te vullen. De boekjes met de ingevulde gegevens kunnen in de kantine worden ingeleverd. Er staat een speciale inzamelbox klaar.

  Wat kan je als team verdienen?

  Ook dit jaar kunnen jullie als team geld sparen voor een team uitje of deelname aan een buitenlands toernooi. Als >50% van de spelers van het team p.p. minimaal 25 loten verkopen en je als team in totaal minimaal 150 loten verkoopt, dan is de helft van de opbrengst voor je team. Bij 200 loten is dit 200x1,20 = 240 euro. 

  Wanneer minder dan 50% van de spelers 25 loten of meer hebben verkocht, maar het gehele team wel meer dan 150 loten heeft verkocht, dan krijgt de top 3 verkopers van het team een cadeaubon ter waarde van 75, 50 en 25 euro.

   Wat verwachten wij van u?

  • Neem svp de tijd in de kleedkamer om alles goed uit te leggen en de spelers te mobiliseren en te enthousiasmeren.
  • U bent onze contactpersoon.
  • Geef vooraf al aan (bijvoorbeeld in de groepsapp) dat komende zaterdag de Grote Club Actie start. 

                     

  LET OP ; alle verkoopboekjes dienen altijd terug ingeleverd te worden in de zuil in de kantine. 

  Op de website van Alphense Boys publiceren we in de komende maanden regelmatig de tussenstand met de beste teams en de beste verkopers.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

  Met vriendelijke groet,

  Robin Sieverdink

  groteclubactie@alphenseboys.nl