• Club van Honderd  • Alphense Boys heeft een Club van Honderd. Dit is een sympathieke manier - zowel voor leden als niet-leden - om onze vereniging te ondersteunen. 

  • Inschrijfformulier club van 100

    Versturen

  • Met het lidmaatschap van de Club van Honderd geeft u Alphense Boys een steuntje in de rug. Met een bedrag van 50 euro per seizoen draagt u bij aan de verdere groei en bloei van onze vereniging, in de breedste zin van het woord. Met de opbrengsten van de Club van Honderd worden uiteenlopende wensen vervuld die binnen de vereniging leven. Kenmerk van ons werk is dat het geld steeds aan een project wordt besteed waarvan ieder lid, van jong tot oud, profiteert.

  • Zo zijn (mede) met het geld van de Club van Honderd in de afgelopen jaren onder meer de volgende investeringen bekostigd: meubilair in het clubgebouw en op het terras, de geluidsinstallaties binnen en buiten, het abonnement op de live-uitzendingen van het eredivisievoetbal, optimalisering van alle ict-voorzieningen (zoals wifi), verschillende keukenapparatuur, het infobord bij de toegang van ons complex en het rolluik van de snackbar.

    U kunt ook zelf suggesties doen voor de besteding van het geld, waarover één keer per jaar in de algemene ledenvergadering van de Club van Honderd (december) wordt beslist. Wilt u lid worden? Stuur dan s.v.p. een mail naar clubvanhonderd@alphenseboys.nl.