• Jeugdvoetbal bij Alphense Boys

 • Guppen en F-League

  De Guppen en F-League is voetbal voor kinderen vanaf 4 jaar. Jongens- en meisjes-guppen kunnen woensdagmiddag vrijblijvend twee proeftrainingen meedoen, al is het maar om eens te proberen of voetbal leuk is!

  Is uw kind bijna 4 jaar, maar wil hij/zij héél graag voetballen, dan beoordelen de trainers uw kind fysiek sterk genoeg is om bij de training te kunnen aansluiten. De trainingen worden verzorgd door voetbalschool De Complete Techniek. Contactpersonen vanuit Alphense Boys, voor de guppen tot en met onder 9, zijn Ed Koelewijn en Saskia Aalders.

  Kinderen tot en met 8 jaar die nog niet in een team spelen kunnen op vrijdagmiddag óók meedoen aan de SITA F-League. Dit zijn onderlinge wedstrijden onder begeleiding van De Complete Techniek. Zo doen zijn ervaring op in het spelen van wedstrijden. De F-League start op vrijdag om 16.45 uur.

  Mocht uw kind een proeftraining mee willen doen of wil u meer informatie dan kunt u contact opnemen met hoofdleider.JO9-JO7@alphenseboys.nl

 • Trainingstijden woensdagmiddag

  Woensdag (m.u.v. de schoolvakanties):

  Verzameltijd: 10 minuten voor aanvang van de training

  15.45 tot 16.45 uur: Guppen, JO7-JO8.

  17.00 tot 18.00 uur: JO9-JO10

  17.00 tot 18.00 uur: JO11-JO12

  Vrijdag:

  16.45 - 17.45 uur: F-League

  18.00 - 19.00 uur: keepers

  19.00 - 20.00 uur: keepers

   

 • Jeugdvoetbal

  Alphense Boys staat bekend om zijn jeugdopleiding. De jeugdselectieteams spelen allemaal op een hoog landelijk niveau. Maar ook de breedtesport verdient alle aandacht. Speciaal voor de Boys en Girls in de breedtesport, hebben de jeugdtrainers Roel van Holstein, Robbert Renirie en Kieran Baker een opleidingsplan opgesteld, wat erin voorziet dat iedere jongen of meisjes op zijn/haar niveau optimaal kan trainen en presteren. Binnenkort publiceren we hier meer over.