• Jeugdvoetbal bij Alphense Boys • Guppen en F-League

  De Guppen en F-League is voetbal voor kinderen vanaf 5 jaar. Jongens- en meisjes-guppen kunnen woensdagmiddag vrijblijvend een aantal trainingen meedoen, al is het maar om eens te proberen of voetbal leuk is! Als de kinderen er aan toe zijn, stromen ze door naar het F-voetbal. Ook dez F-League traint op woensdagmiddag.

  Is uw kind nog geen 5 jaar, maar wil hij/zij héél graag voetballen. Kom dan voor een kennismaking op woensdagmiddag langs (vanaf 15.30 uur). De trainers beoordelen dan of uw kind fysiek sterk genoeg is om bij de training te kunnen aansluiten.

  De trainingen worden verzorgd door voetbalschool De Complete Techniek. Contactpersoon voor Alphense Boys is Ed Koelewijn. 

  Kinderen van 5 en 6 jaar kunnen op vrijdagmiddag óók meedoen aan de SITA F-League. Dit zijn onderlinge wedstrijden onder begeleiding van De Complete Techniek. Aanvang 17.00 uur (aanwezig 16.45 uur).

   

 • Jeugdvoetbal

  Alphense Boys staat bekend om zijn jeugdopleiding. De jeugdselectieteams spelen allemaal op een hoog landelijk niveau. Maar ook de breedtesport verdient alle aandacht. Speciaal voor de Boys en Girls in de breedtesport, hebben de jeugdtrainers Roel van Holstein, Robbert Renirie en Kieran Baker een opleidingsplan opgesteld, wat erin voorziet dat iedere jongen of meisjes op zijn/haar niveau optimaal kan trainen en presteren. Binnenkort publiceren we hier meer over.

 • Trainingstijden woensdagmiddag

  Woensdag (m.u.v. de schoolvakanties):

  Verzameltijd: 10 minuten voor aanvang van de training

  15.45 tot 16.45 uur: Guppen, JO8-JO9.

  17.00 tot 18.00 uur: JO10-JO11-JO12

  Vrijdag:

  16.45 - 17.45 uur: F-League

  18.00 - 19.00 uur: keepers

  19.00 - 20.00 uur: keepers