• Sportclubactie van Alphense Boys met Zorg & Zekerheid

  • Alphense Boys voert op dit moment samen met zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid de Sportclubactie 2021-2022. Onze leden kunnen in 2022 rekenen op de aantrekkelijke voordelen van Zorg en Zekerheid, zoals een aantrekkelijke korting op de premie. Ook steunt u Alphense Boys hiermee.

  • Zorg & Zekerheid biedt een ruim aanbod aan basis- en aanvullende verzekeringen, met voor de leden van Alphense Boys een korting op de premie. Voor ieder is er een passende verzekering met aantrekkelijke vergoedingen. Verzekerden van 18 jaar en ouder ontvangen bijvoorbeeld 25 euro terug van de clubcontributie met de aanvullende verzekering ‘Gemak’ of ‘Gemak Regio’. Bij de aanvullende verzekering ‘GeZZin’ ontvangen verzekerden jonger dan 18 jaar zelfs 50 euro van de contributie terug. De leden en hun gezinsleden kunnen uiteraard rekenen op goede zorg in de buurt en een passende en betaalbare verzekering. Klanten beoordelen de dienstverlening van Zorg & Zekerheid met een 8.1.

    Voor iedere nieuwe verzekerde vanaf 18 jaar krijgt Alphense Boys 50 euro. Bent u al verzekerd bij Zorg & Zekerheid, dan krijgt Alphense Boys 10 euro. Bij vijftig verzekerden vanaf 18 jaar krijgt de club nog eens 1.000 euro extra. Leden van Alphense Boys die klant worden maken kans op een gratis lidmaatschap. Zorg & Zekerheid verloot namelijk een lidmaatschap onder de sportclubs in de regio die aan de Sportclubactie meedoen.

    Wilt u meer weten over de Sportclubactie en bijvoorbeeld uw premie berekenen. Ga dan naar de Alphense Boys-pagina op de website van Zorg & Zekerheid. Hier kan uw basis- en aanvullende verzekering worden afgesloten of aangepast. Voor nieuwe klanten, die zich aanmelden via deze pagina, zegt Zorg en Zekerheid de oude verzekering op. Bestaande klanten kunnen via deze pagina hun verzekering aanpassen en via de club laten lopen. Ze kunnen daarvoor inloggen via DigiD, op de groene button ‘Vergelijk uw verzekering’ klikken, en naar ‘Wijziging doorgeven’ gaan.

    Naar de Alphense Boys / Zorg en Zekerheid pagina