• Deel je verhaal


  Heb je zelf een mooi verhaal in beeld of tekst over Alphense Boys? Deel het dan met ons. Stuur je foto('s) en een kort tekstje naar:

  communicatie@alphenseboys.nl

  Wij zorgen ervoor dat deze dan geplaatst wordt op de website en facebook.

  Alvast bedankt!

 • Herken jij de jonge Noussair Mazraoui?

  Na lang zoeken werd in het archief toch een foto gevonden van de jonge 9 jarige Noussair Mazraoui, die toen in seizoen 2005-2006 in de F1 van Alphense Boys speelde en kampioen werd. Na dat seizoen werd hij door Ajax overgenomen. Mazraoui brak vorig seizoen écht door bij Ajax. 

 • Drie generaties Driesen.

  Opa Bart Driesen (90 jaar) was jarenlang trainer en jeugdbestuurder bij Floreant. Vader René begon in 1968 met voetballen bij de Boskoopse club en speelde jaren later ook een tijd bij de Boys. Zoon Rokus is nu speler van het derde van de Boys. Opa en vader Driesen zagen Rokus scoren en de wedstrijd met 2-4 winnen. Een dubbele uitslag voor opa, die ook wel trots was op zijn kleinzoon en op z’n 90-ste nog een behoorlijke analyse had na afloop van de wedstrijd. Rokus’ oudere broer Sven en zusje Roos hebben trouwens ook nog bij de Boys gevoetbald. Sven ook nog bij Floreant. Ome Piet Rikken speelde vroeger in het eerste van Alphense Boys.

 • Nieuw damesteam.

  Er komt in het nieuwe seizoen weer een damesteam van Alphense Boys/Girls binnen de lijnen. Een paar meiden die in de jeugd al bij ons speelden – Kim de Bruin, Tamara de Lange en Lizzy van Capel - vonden in een van de prijzenkasten nog de beker die ze destijds veroverden. Kim was een van de initiatiefnemers van de terugkeer van het damesteam.

 • Even terug in de tijd.

  Roel van Holstein, huidige trainer van de E-top toen hij 18 was. Zie hier het eerste elftal waar hij training aan gaf. Samen met Sander Pieterse. Al de jongens op de foto zijn reeds de 30 gepasseerd. Tweeling Evert en Gert-Jan Bauman hebben zelfs in het eerste van de Boys gevoetbald.