• Senioren

 • Senioren voetbal bij Alphense Boys is gewoon leuk en staat voor gezelligheid. 

  Bij Alphense boys bieden wij senioren voetbal op vrijdagavond (7x7), zaterdag (dames, heren incl. O23 en G-teams) en op zondag (dames en heren) aan. Mocht je nou niet elke week kunnen spelen i.v.m. werk of andere verplichtingen, dan hebben wij ook onze part-time contributie waarmee je gewoon kan komen trainen en toch gedurende het seizoen je wedstrijdje kan meepakken.

  Vanuit de Avondploeg worden terugkerende evenementen georganiseerd om de binding tussen de diverse teams te borgen. 

  Zo is donderdagavond de trainingsavond voor de meeste seniorenteams. Na de training blijven diverse elftallen ‘hangen’ in de kantine. Elke laatste donderdag van de maand is het Clubavond. Dan wordt er bij toerbeurt een hapje verzorgd  door de teams. Het wordt meestal een latertje…

  Maar dat niet alleen, jaarlijkse activiteiten zijn; de Voetbalquiz, het onderling 7x7 toernooi en het Cor Wolswijk toernooi, de Nieuwsjaarsreceptie, het Vrijwilligersfeest en uiteraard de Algemene Ledenvergadering.

  Met komend seizoen meer wedstrijden van Boys 1 op de zaterdag, maken we rond de wedstrijden er een feestje van. Op ons terras met de buitenbar “De Corner” en in onze gezellige kantine moedigen  wij de mannen van Boys 1 aan.