• Voor wie sport en wil blijven sporten!

 • Tot 1 augustus is er geen inloopspreekuur op donderdag. Je kan wel contact opnemen via de app

 • Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS de de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. Het multidisciplinaire team van TRIAS AB staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

  Op locatie Alphense Boys is er een gratis sportfysiotherapeutisch inloopspreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, en met vragen of voor advies. Het spreekuur is voor ALLE leden van Alphense Boys.

  Kijk hier wanneer je hiervoor terecht kunt

 • In Centrum voor Gezondheid Vitalis (Dotterbloem 17) heeft TRIAS een uitgebreid multidisciplinair team die je o.a. kunnen helpen met fysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie, dry-needling, echografie, kinderfysiotherapie en fysiotherapie bij hoofdpijn en duizeligheid.

  Een afspraak maken voor behandeling kan via: 0172-233400, info@triastotaal.nl of WhatsApp 06-29921665 (WhatsApp maandag t/m vrijdag 08.00 – 16.30 uur). Voor de eerste behandeling kun je ook online een afspraak maken. 

  Klik hier om online een afspraak te maken