• Spaar met de Total Clubcard

  • Met de TOTAL Club spaaractie kun je sparen voor de mooiste cadeaus, uitjes, carwash-beurten of zelfs gratis brandstof! En: tanken bij Total is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor Alphense Boys. Bij TOTAL Club spaar je namelijk niet alleen voor deze cadeaus, per liter getankte brandstof gaat namelijk één TOTAL clubpunt extra naar Alphense Boys. Aan het einde van het seizoen doneert Total deze punten in euro’s aan Alphense Boys.

    Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is bij je registratie aangeven dat jij supporter van Alphense Boys bent! Speciaal ter kennismaking ontvangen alle leden van Alphense Boys bij hun registratie een carwash programma van 2,50 euro. Deze geldt uitsluitend bij het Total tankstation De Ridderhof aan de Troubadourweg 6 in Alphen aan den Rijn.

    Vraag bij het tankstation om het pasje van de TOTAL Club spaaractie. Om je TOTAL Clubcard te registreren, moet je de pas één keer op één van de Total tankstations gebruiken. Daarna dien je jezelf online te registreren, waarbij je ook dient aan te geven dat je Alphense Boys supporter bent. Je ziet dan direct je saldo en een overzicht van alle cadeaus waarvoor je kunt sparen.

    Ben je lid van een andere vereniging? Ook dan kun je voor je eigen vereniging sparen bij Total. Ga voor meer informatie naar www.total.nl. Total De Ridderhof is gelegen aan de Troubadourweg 6, 2402 EP Alphen aan den Rijn.