• Talentendag 2024

 • De inschrijving voor de talentendag 2024 is gesloten! 

 • Op woensdag 21 februari 2024 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam, een TALENTENDAG voor talentvolle regionale spelers (niet lid van Alphense Boys), die hopen (en serieus denken) in seizoen 2024-2025 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys. 

 • Talentendag 2024 

  Deze 18e editie van de talentendag worden wij voor de negende keer ondersteund door Feyenoord Rotterdam met wie wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten hebben. Op de Talentendag zullen er dus ook Feyenoord scouts rondlopen en wellicht ook enkele spelers van de A-selectie van Feyenoord. 

  Door de grote belangstelling van de betaalde clubs voor de talenten van Alphense Boys is de jeugdopleiding van Alphense Boys op zoek naar aanvulling van zijn hoogste jeugdselectieteams. Vorig seizoen verlieten 41 jeugdspelers de club die nu bij een BVO spelen. 

  De Alphense club, die in 2005 bekroond werd met de Rinus Michels Award als beste amateur-jeugdopleiding van Nederland en inmiddels ook de status heeft van Regionale jeugdopleiding en al enige jaren in de top drie staat van beste amateurjeugdopleidingen van Nederland, heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s.  

  Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden. Alphense Boys is trots als zij daar een kleine rol in kan vervullen door de jeugdspelers een zo goed mogelijke voetbalopleiding te geven o.l.v. zorgvuldig gekozen vakmensen. Een amateurclub is nu eenmaal ook een tussenstation op weg naar de top.  

  Alphense Boys is 9 jaar geleden een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Feyenoord Rotterdam waar wij nu dus nauwe contacten mee hebben. Spelers worden béter door betere medespelers, betere tegenstanders én door goede jeugdtrainers. De allerbesten vallen op bij de vele scouts die wekelijks de wedstrijden van onze jeugdteams volgen en krijgen een stage periode bij een BVO, waarbij Feyenoord Rotterdam de voorrang geniet vanwege ons samenwerkingsverband. 

  De jeugdselectieteams van Alphense Boys spelen op een hoog niveau en vallen ook op door hun goede voetbal, discipline en spelopvatting. Om dat niveau te handhaven, ondanks het wegtrekken van de BVO’s van de beste spelers, zoekt Alphense Boys nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste regionale niveau te voetballen én beter willen worden.