• Welkom bij Alphense Boys/Girls

 • Ben jij het nieuwste talent van Nederland of wil je gewoon lekker voetballen met vrienden? Dan is Alphense Boys er voor jou! Met voetbal voor de kleintjes, jongens en meisjes, jeugd en senioren, voor iedereen op zij/ haar niveau. Voor iedereen wat wils. Uiteraard kun je vrijblijvend een paar keer meetrainen. Wil je meer weten? Stuur dan even een mailtje naar info@alphenseboys.nl (jongens) of girls@alphenseboys.nl (meiden). 

  LET OP: GEBRUIK DEZE LINK NIET OM JE AAN TE MELDEN VOOR PROEFTRAININGEN OF DE JAARLIJKSE TALENTENDAG.

 • Aanmeldformulier lidmaatschap Alphense Boys

  Op deze pagina kun je je aanmelden als lid van Alphense Boys. Lees onderaan deze pagina onze 'spelregels' voor het lidmaatschap en klik dan op onderstaande button. Vul je gegevens zorgvuldig in. Druk daarna op de verzendknop. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Alphense Boys neemt vervolgens contact met je op om je over het lidmaatschap te informeren.

 • Spelregels lidmaatschap

  • Het lidmaatschap van Alphense Boys geldt ten minste voor de duur van het lopende seizoen. Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap bent u tot het einde van het seizoen contributie verschuldigd.
  • De contributiebedragen in 2024-2025* zijn:  
  Categorie          Jaarcontributie
  Junior en G-voetballers € 235,00 
  Senior € 294,00 
  Senior (partime - max. 8 wedstrijden) € 153,00 
  Senior 7x7 competitie € 131,00 
  Pupillen (vanaf 7 jaar) € 235,00 
  Pupillen/Guppen (tot en met 6 jaar)                       Eerste jaar gratis, daarna € 100,00
  Niet-spelende leden € 114,00 

     * Aan het begin van elk seizoen kan indexatie plaatsvinden.  

  • Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk tot 31 mei van elk jaar. Wie niet voor 31 mei opzegt, is automatisch lid in het volgende seizoen en derhalve ook verplicht om contributie te betalen. Voor opzeggingen na 31 mei wordt - gedurende de overschrijvingstermijn - € 25,00 euro administratiekosten in rekening gebracht.
  • Boetes (als gevolg van KNVB-straffen, kwijtraken van ballen e.d.) worden automatisch geïncasseerd.
  • U betaalt bij inschrijving eenmalig een bedrag van € 15,00 administratiekosten. Dit bedrag wordt bij de eerste contributiebetaling automatisch geïncasseerd.
  • Spelers van de (jeugd)selecties O9 t/m O21 betalen een extra selectiebijdrage (seizoen 2024-2025: € 325,00) en/of een bijdrage per seizoen voor het kleding- en materialenplan (2024-2025: € 250,00). Deze bedragen worden per seizoen door het bestuur vastgesteld en via Nikki geïncasseerd.
  • Blessures hebben in principe geen invloed op de contributieplicht. Bij langdurige blessures (minimaal 4 maanden) kan de penningmeester na ontvangst van een doktersverklaring, na overleg met het bestuur, een korting toepassen.
  • Afwijkingen op deze regels worden uitsluitend toegestaan na overleg met het bestuur.
  • Klik hier voor meer informatie over de inning van de contributie en selectiebijdrage via NIKKI.


 • 7x7 voetbal: echt iets voor jou?!

  Vind je seniorenvoetbal op een heel veld te zwaar? Heb je een bloedhekel aan die luie spits die altijd buitenspel staat? Absoluut geen zin meer in tackles en slidings, want maandag wil je graag weer heel naar het werk?

  Maar vind je het spelletje nog steeds gewoon leuk? Dan is 7x7 voetbal echt iets voor jou!

  Alphense Boys heeft 35+ 7x7 voetbal. In twee competities speel je maximaal vijf vrijdagavonden (1x per 2 weken) een paar wedstrijdjes in toernooivorm op een half veld. Er is een najaars- en een voorjaarstoernooi. De toernooien worden gespeeld bij de deelnemende verenigingen. Elke vrijdagavond is er een team gastheer.

  De contributie voor deelname aan het 7x7 voetbal bij Alphense Boys is 153,00 euro. Hiermee steun je de verenigingen en voor dit geld kan je op alle overige vrijdagavonden ook aansluiten bij het eveneens nieuwe Fit voor Voetbal-programma. Hier trap je gezellig een balletje met trainers, leiders, andere 7x7-voetballers of wie er ook zin heeft om mee te doen. Daarna de week afsluiten in de kantine...

  Meer informatie is te vinden op de site van de KNVB of mail naar senioren@alphenseboys.nl.

  Aanmelden kan door een mailtje te sturen met je gegevens naar ledenadministratie@alphenseboys.nl.