• Herfst- en Lentetoernooien

 •  

  Beste sportvrienden,

  De inschrijving voor de traditionele Lentetoernooien | 1 t/m 5 mei 2023 bij Alphense Boys voor seizoen 2022-2023 is weer geopend. Vanwege de Lentetoernooien zullen wij geen kersttoernooien organiseren.

 • Inschrijfgeld

  Voor heel veel verenigingen hebben de afgelopen jaren er financieel ingehakt en voor het organiseren van toernooien zijn wij net als veel andere verenigingen afhankelijk van vrijwilligers. Helaas zijn vrijwilligers steeds minder te vinden en om de Lentetoernooien weer goed en groots neer te kunnen zetten vragen wij aan alle deelnemers inschrijfgeld passend bij de poule. 

  Hoe kan je inschrijven?

  Teams kunnen zich op 2 manieren inschrijven voor deelname aan de Lentetoernooien. Teams welke bereid zijn tot betaling van het inschrijfgeld zijn direct geplaatst voor deelname aan de Lentetoernooien. Inschrijven en betalen kan via de onderstaande link: 

  https://www.tournify.nl/live/lentetoernooien2023

  Teams welke willen deelnemen zonder betaling kunnen zich inschrijven via onderstaande formulieren en worden op de wachtlijst geplaatst.  

  Uw inschrijving zien wij met bijzonder veel belangstelling tegemoet!  

  Met vriendelijk groet, Toernooicommissie Alphense Boys

 • Inschrijfformulier Lentetoernooien

  Versturen

 • Let op: Alhoewel iedere school van deze adviesdatum mag afwijken. Check dit dus eerst voordat u zich inschrijft al is de kans minimaal dat je kan deelnemen als je in Noord Nederland op school zit.

  De meivakanties zullen in alle regio’s tegelijk plaats vinden vanaf zaterdag 29 april t/m zondag 7 mei 2023. Voor de meeste scholen zullen deze ook een week eerder beginnen namelijk op 22 april.

  Het is niet toegestaan om met oudere spelers deel te nemen, dan de aangegeven leeftijd aan een van de toernooien. Mits de dispensatie spelers vooraf zijn aangemeld bij de Toernooicommissie en ook actief zijn tijdens de competitie voor het desbetreffende team. De deelnemende spelers dienen lid te zijn van de desbetreffende vereniging, waar deze speler voor uitkomt. Op beide eisen wordt gecontroleerd en er volgt verlies van de wedstrijd of een uitsluiting van het team bij een geconstateerde leeftijds- of lid overtreding. Verder kunnen voetbalscholen alleen deelnemen na goedkeurig van de Toernooicommissie aan beide toernooien en zijn alleen KNVB aangesloten verenigingen welkom.

  Alle toernooidagen starten om 10.00 uur, waarbij de finale wedstrijden omstreeks 15.30 uur zullen worden gestart.. 

  Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen naar dit mailadres: toernooien@alphenseboys.nl


 • Lentetoernooien Alphense Boys 2023

  Maandag 1 mei Onder 14 Divisie niveau
    Onder 13  BVO Niveau of 1e Divisie AV
  Dinsdag 2 mei Onder 13  2e Divisie AV & Hoofdklasse
  Woensdag 3 mei Onder 9  Hoofdklasse niveau – 6 tegen 6
    Onder 8 Hoofdklasse niveau – 6 tegen 6
  Donderdag 4 mei  Onder 10 Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8
    Onder 11 Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8
  Vrijdag 5 mei  Onder 12 Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8