• Lentetoernooien 2024

 • De inschrijving voor onze lentetoernooien bij Alphense Boys voor seizoen 2023-2024 is geopend. Na het succes van afgelopen seizoen gaan wij dit seizoen de Lentetoernooien weer organiseren. 

 • Inschrijfgeld  

  Voor heel veel verenigingen hebben de afgelopen jaren er financieel ingehakt en voor het organiseren van toernooien zijn wij net als veel andere verenigingen afhankelijk van vrijwilligers. Helaas zijn vrijwilligers steeds minder te vinden en om de Lentetoernooien weer goed en groots neer te kunnen zetten vragen wij aan alle deelnemers inschrijfgeld passend bij de poule.  

  Hoe kan je inschrijven!  

  Teams kunnen zich op 2 manieren inschrijven voor deelname aan de Lentetoernooien. Teams welke bereid zijn tot betaling van het inschrijfgeld zijn direct geplaatst voor deelname aan de Lentetoernooien.Inschrijven en betalen kan via de onderstaande knop:

  Inschrijven

 • Teams welke willen deelnemen zonder betaling kunnen zich inschrijven via de website van Alphense Boys en worden op de wachtlijst geplaatst en krijgen uiterlijk 1 april 2023 uitsluitsel van deelname. Indien de poule vol is vanwege betalende teams dan kunnen wij je niet plaatsen voordeelname zonder betaling. Dit kan via dit formulier:

 • Inschrijving wachtlijst

  Versturen

 • Let op: De meivakanties zullen in alle regio’s tegelijk plaats vinden vanaf zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei 2024. Voor de meeste scholen zullen deze ook een week eerder beginnen namelijk op 20 april. Check daarnaast voor inschrijving bij alle ouders of zij niet op vakantie zijn zodat je niet zonder spelers komt te zitten en je je team moet afmelden. 

  Het is niet toegestaan om met oudere spelers deel te nemen, dan de aangegeven leeftijd aan een van de toernooien. Mits de dispensatie spelers vooraf zijn aangemeld bij de Toernooicommissie en ook actief zijn tijdens de competitie voor het desbetreffende team. De deelnemende spelers dienen lid te zijn van de desbetreffende vereniging, waar deze speler voor uitkomt. Op beide eisen wordt
  gecontroleerd en er volgt verlies van de wedstrijd of een uitsluiting van het team bij een geconstateerde leeftijds- of lid overtreding. Verder kunnen voetbalscholen alleen deelnemen na goedkeurig van de Toernooicommissie aan de lentetoernooien en zijn alleen KNVB aangesloten verenigingen welkom.  

  Alle toernooidagen starten om 10.00 uur, waarbij de finale wedstrijden omstreeks 15.30 uur zullen worden gestart. 

  Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen naar dit mailadres: toernooien@alphenseboys.nl 

  Lentetoernooien Alphense Boys 2024  

  Maandag 29 april
  Onder 14 Divisie niveau  

  Onder 13 BVO
  Niveau of 1ste Divisie AV  

  Dinsdag 30 april
  Onder 13 2e Divisie AV & Hoofdklasse  

  Woensdag 1 mei
  Onder 9
  Hoofdklasse niveau – 6 tegen 6  

  Onder 8
  Hoofdklasse niveau – 6 tegen 6  

  Donderdag 2 mei
  Onder 10
  Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8  

  Onder 11
  Hoofdklasse niveau – 8 tegen 8  

  Uw inschrijving zien wij met bijzonder veel belangstelling tegemoet!  

  Met vriendelijk groet,  

  Toernooicommissie Alphense Boys