• Jubileumfeest • Alphense Boys schrapt jubileumviering op 9 mei

  Alle festiviteiten worden verplaatst naar een dag later dit jaar. Het bestuur heeft deze beslissing genomen in overleg met de organisatie van de feestdag. “Het is een pijnlijke beslissing, ook omdat deze groep vrijwilligers al veel voorbereidend werk heeft verricht, maar we worden ingehaald door een harde werkelijkheid”, zegt voorzitter Dennis Captein.

  “Door nu reeds deze maatregel te nemen, kan iedereen zijn/haar aandacht richten op de situatie thuis en het werk. Wij kunnen ons op dit moment niet voorstellen dat over anderhalve maand alweer bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd, gezien de ernst van de situatie en de verwachtingen over het verdere verloop van de corona-crisis. De impact van alle maatregelen is groot en daarom hebben wij nu al dit besluit genomen”, aldus Dennis Captein namens het bestuur.

  Er stonden voor 9 mei tal van activiteiten op het programma, zoals een FIFA-toernooi, stormbaan en lasergame voor de jeugdleden, een reünie met jubileumwedstrijd en een feestavond. Zodra de gelegenheid zich voordoet, pakt de jubileumcommissie de draad op en wordt een nieuwe datum gepland. Vooralsnog wordt aan een zaterdag in oktober 2020 gedacht. Ondertussen gaat de actie door om steentjes te verkopen voor de speciale jubileumbank, die ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan (officieel op 1 juni) momenteel al wordt vervaardigd. U kunt hier uw steentje bijdragen.

 • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Inschrijven Jubileumfeest

  Versturen