• Talentendag 2022 • Voetbalvereniging Alphense Boys organiseert met ondersteuning van Feyenoord Rotterdam op woensdag 2 maart 2022 (voorjaarsvakantie in regio Midden en Zuid) een

  TALENTENDAG 2022

  Ben je talentvol en denk je écht dat je goed genoeg bent om in te stromen in de jeugdopleiding van Alphense Boys, om vervolgens na een stageperiode in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, beantwoordt dan zorgvuldig de hieronder gestelde vragen en meld je aan voor deze talentendag. Wij sturen dan bericht of we jouw inschrijving administratief verwerken of niet.

  Check eerst goed of je in de week van 2 maart wel vrij hebt van school!

  Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Afgelopen jaren kwamen er teveel jeugdspelers op onze talentendag af die echt onvoldoende talent hadden voor het niveau waarop wij spelen of veel te ver weg woonden en alleen een leuke training wilden meemaken. Meedoen aan onze talentendag wil dus ook zeggen dat je echt graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed divisie niveau spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin.

  Wij gaan de aanmeldingen nu dus eerst goed bekijken alvorens je wordt ingeschreven en uitgenodigd. Je krijgt in ieder geval binnen een week een reactie of je al of niet bent ingeschreven.

  Direct na afloop van de talentendag krijg je te horen of je in aanmerking komt voor een echte stage periode bij Alphense Boys (enkele trainingen en wedstrijden). Dit wordt altijd gecommuniceerd met je huidige club. In die stageperiode (trainingen en wedstrijden) wordt besloten of je in seizoen 2022-2023 bij Alphense Boys kan komen spelen in het hoogste team van jouw geboortejaar.

  Bij Alphense Boys kennen we een carpoolsysteem waarbij spelers die bij elkaar in de buurt wonen met elkaar meerijden om zo de ouders enigszins te ontlasten m.b.t. het halen en brengen.

  Let op: in onze regio (midden ) valt de voorjaarsvakantie samen met regio Zuid. Woon je dus in regio Noord, dan heb je waarschijnlijk géén voorjaarsvakantie (hoewel dit van school tot school kan verschillen, vraag dat dus even goed na) en dan moet je dus vrij vragen van school. De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio's), want wij  houden de talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

  Advies is om jouw club even in te seinen dat je je hebt ingeschreven voor de talentendag. Dat is wel zo netjes. Volgens de regels van de KNVB moeten ze daaraan meewerken en kunnen ze jou niet verbieden hieraan mee te doen. Wij zullen jouw club pas inseinen als je nà de talentendag in aanmerking komt voor een stage bij Alphense Boys.

  We verwachten van jou dat je het vervoer naar Alphen a/d Rijn (3 trainingen per week) kunt regelen als je eventueel wordt aangenomen (vele spelers poolen met elkaar, dus samen rijden is altijd te regelen) . Als dat niet het geval is, moet je je niet inschrijven voor deze talentendag.

  Je krijgt na de bevestiging van jouw inschrijving verder geen uitnodiging meer, dus schrijf het in je agenda en wees zo sportief om je af te melden als er plotseling iets tussen komt en je niet kunt komen.

   

   

 • Programma voor woensdag 2 maart 2022

  Programma voor woensdag 2 maart 2022:

  10.00-11.30 uur geboren in 2006, 2007, 2008 en 2009

  12.30-14.00 uur geboren in 2003, 2004, 2005 en 2010

  14.30-16.00 uur geboren in 2011  t/m 2015


  Voor keepers gelden dezelfde tijden.

  Melden een half uur voor aanvang.

   

  o21 speelt in divisie 2 BVO

  o18 speelt in divisie 3 BVO

  o17 speelt divisie 2 BVO

  o16 speelt in divisie 1 BVO

  o15 speelt in divisie 1 BVO

  o14 speelt in divisie 1 AV

  o13 speelt in divisie 2 BVO

  13-2 (= o12) speelt in divisie 2 AV

  o11 speelt al 11 tegen 11 in de o13 competitie

  o10 t/m o8 spelen in de hoogste klasse.

   

  Terrein: Sportlaan 5 Alphen aan den Rijn 0172-492774


 • Aanmelden voor de talentendag 2022

  Wil je je aanmelden voor de talentendag. Vul het dan formulier volledig in en druk daarna op 'Aanmelding versturen'. Wij nemen dan zsm contact met je op.

   

 • Aanmelding versturen