• De Avondploeg

 •  

  Evenementen, de sfeer van de kantine, dat echte verenigingsgevoel...
  Hebben jullie er al zin in?

  Wij in ieder geval wel. En daarom zijn we de de Avondploeg begonnen. Een initiatief van een aantal enthousiaste vrijwilligers van Alphense Boys, die speciaal voor alle seniorenteams en leden van de club de koppen bij elkaar hebben gestoken om de leukste evenementen te organiseren buiten het veld om. Dus houd de socials in de gaten en laten we hopen dat de tap maar weer snel open mag!

  Volg ons op Facebook (@avondploegab) en Instagram (@avondploeg_ab)

 • Ook enthousiast? We kunnen hulp gebruiken. Of wellicht goede ideeën? Meld je aan bij Michèl Persoon (06-13144427) of stuur een mail naar avondploeg@alphenseboys.nl

   

 • Daar is ‘ie dan, de eerste (voorlopige) evenementenkalender van De Avondploeg! We beginnen op zondag 11 april 15.00 uur met de online Pubquiz. Dus trommel je vrienden op!! De verdere planning is afhankelijk van wat er tegen die tijd natuurlijk allemaal kan en mag van corona, maar wij hebben in ieder geval goede hoop!

  Meedoen met de PubQuiz is makkelijk. Formeer een team van max. 3 personen en geef je op. Dit kan makkelijk door het invullen van onderstaand formulier.

  We hopen dat er veel mensen mee gaan doen! 

   

 • Inschrijven PubQuiz

  Versturen