• Talentendag Alphense Boys ism Feyenoord

    Volgende week woensdag (26 februari) wordt de talentendag van Alphense Boys weer gehouden i.s.m. Feyenoord. Een record aantal van ± 250 deelnemers in diverse leeftijden hebben zich ingeschreven en dan zijn er nog honderden niet ingeschreven, omdat ze veel te laag spelen of omdat ze te ver weg wonen. Komende zondag sluit de inschrijving (via de website van Alphense Boys, klik activiteiten aan en dan talentendag)

    Op de inmiddels 15e talentendag (10.00 uur starten we in drie verschillende leeftijd sessies, 16.00 uur einde) kunnen de spelers een stage verdienen bij Alphense Boys, dat wordt 15 minuten  na de training bekend gemaakt. Een groep van ± 25 scouts (trainers van Alphense Boys) zullen e.e.a. gaan beoordelen met daarbij ook scouts van Feyenoord.

    Door een jaarlijks grote uitstroom van talentvolle jeugdspelers naar profclubs (vorig seizoen 15 en nu al staat de teller op 7) is Alphense Boys op zoek naar aanvulling van hun jeugdselecties die volgend seizoen vanaf de onder 13 t/m de onder 21, allemaal op hoog landelijk niveau spelen.

    Vooral in de lagere leeftijden (2013 t/m 2010) is er nog ruimte voor zeer talentvolle jeugdvoetballers, om mee te doen aan de talentendag van komende woensdag.