• Mika blijft bij Alphense Boys

  • Waarom heb je gekozen na een halfjaar Alphense Boys om bij ons te blijven?

    “Ik heb gekozen om bij Alphense Boys te blijven omdat het team mij erg aanspreekt. Ik heb het naar mijn zin. Daarnaast voel ik waardering vanuit de club en heb ik de gesprekken richting volgend seizoen als fijn ervaren.”

    Op wat voor seizoen hoop jij voor jezelf en voor het team volgend jaar?

    “Ik hoop op een seizoen waarin we ons als individuen ontwikkelen en vanuit daar ook als team beter worden.”

    Belangrijke schakel

    "Mika is voor de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Lisse en heel de vereniging is enorm blij dat Mika ervoor kiest om ook volgend seizoen voor Alphense Boys te voetballen. Iedereen heeft van begin af aan kunnen zien wat voor meerwaarde Mika is voor het elftal als speler en als persoon”, stelt voorzitter Irina van Stijn vast.

    "De TC en toekomstig hoofdtrainer zien in Mika een hele belangrijke schakel in de as van het elftal om volgend seizoen successen te boeken met Boys 1."

  • Avonturen in het buitenland

    Alphense Boys 13-2 is in Munchen aangekomen na een busrit van 14 uur en veel files. Vervolgens was het even bijkomen in een mooi park (zie foto) en daarna volgde een bezichtiging van de Allianz Arena van Bayern Munchen. Vandaag start hun toernooi om 13.30 uur. Vanavond ongetwijfeld een verslag

  • De E-Top is aangekomen in Frankrijk en logeert in het prachtige kasteel Chateau Des Rohan en begint vandaag aan het internationale toernooi.

  • De 15-2 is ook in Munchen gearriveerd waar ze ook begonnen met een tour in de Allianz Arena van Bayern Munchen. Dat maakte wel even indruk want ze mochten zelfs in de kleedkamer komen.

  • De 13-1 is uitgeschakeld in Barcelona. Dus geen Olympique lyonnais, maar een potje strandvoetbal lijkt het vooruitzicht voor de laatste dagen. Ook leuk natuurlijk (zie foto’s)

  • Gelukkig voor onze Boys wordt Liverpool o13 ook uitgeschakeld en willen zij graag nog een oefenpotje spelen. Dat gaat vandaag gebeuren. Verslag volgt later. De onderste foto laat zien dat de teleurstelling van de uitschakeling inmiddels wel is verwerkt.