• Toernooi bij DSVP

De eerste wedstrijd spelen we tegen DSVP, zonder wissel omdat Razia er nog niet is. Mocht het nodig zijn dan kunnen 2 dames van de MO11 invallen.

De meiden strijden hard voor de bal. We spelen vooral op de helft van DSVP. We hebben al een paar mooie acties gezien. We spelen nu een beetje paniek voetbal op onze helft. De eerste wedstrijd sluiten we af met 0-0.

De tweede wedstrijd spelen we tegen VOC. We beginnen fel, we staan goed op de helft van VOC. We raken de bal te makkelijk kwijt. Even paniek voor ons doel maar er werd goed verdedigd! Indy scoort vanuit de corner! In de laatste minuut komen we goed weg als de bal net langs het doel gaat.

De derde wedstrijd spelen we tegen Voorschoten. Door slechte verdediging staan we na 2 minuten met 1-0 achter. We schakelen iets te langzaam waardoor we niet gevaarlijk worden. In de laatste minuut bijna een doelpunt vanuit de corner. Volgens de meiden was de bal over de lijn, maar hij werd niet gerekend.
    Helaas daarna gelijk het eindsignaal.

De vierde wedstrijd spelen we tegen Berkel. De meiden komen op hun dooie gemak het veld oplopen. We zoeken elkaar te weinig op. Mooi trap van Indy wordt door de keeper onderschept. We krijgen zeer onterecht een corner tegen. Spel wordt teveel stilgelegd door de scheids voor verkeerde ingooi. Mooie aanval van Estella wordt door de keeper onderschept. Daarna eindsignaal.

Direct daarna spelen we de vijfde en laatste wedstrijd. Daisy staat op doel en Roos in de spits. We hebben geluk dat RKAVV twee keer flink over schiet want we spelen op onze helft. We komen weer goed weg. We eindigen de wedstrijd met 0-0.