• Speciale flyer-actie G-team voor de Special Olympics

  • Na een goed gespeelde wedstrijd tegen Delft G2 stond de flyeractie voor de Special Olympics op het programma. Gewapend met een mooi spandoek, nieuw shirt en flyers gemaakt door Mark de Feijter gingen wij vol enthousiasme aan de slag om geld in te zamelen voor ons verblijf in Tilburg in het weekend van 14, 15 en 16 juni.

    Op deze dag stond Alphense Boys 1 tegen ARC 1 op het programma daardoor was er veel publiek op de been.  In teams gingen wij over het terrein en stonden we bij de ingang. Deze actie was voor sommigen van ons best spannend om mensen aan te spreken en voor anderen ging het een stuk makkelijker. We hielpen elkaar als een goed team en we kregen leuke reacties. 

    Iedereen was in opperbeste stemming vooral toen het eerste de wedstrijd ook nog won met 2-0 van ARC. Er waren er zelfs die twee keer doneerden. 

    Ook de zanger gaf nog een aantal keer aandacht aan onze actie tijdens zijn mooie optreden. 

    Aan het einde van de dag gingen wij moe maar voldaan met een hele mooie opbrengst huiswaarts. Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun donaties en de leuke reacties. 

    Mark de Feijter hartelijk dank voor de mooie ontwerpen en je hulp bij alles.

    Ook Sjouke bedankt voor je mooie betrokkenheid bij het G-team. 

     

    P.S. Voor de mensen die nog willen doneren, dat kan via onderstaande link

    Doe een eenmalige donatie