• Alles wat je moet weten over Alphense Boys - ARC van zaterdag

  • Aanstaande zaterdag is het zover. Dan staat om 14.30 uur de voetbalderby Alphense Boys 1 - ARC 1 op het programma. “Laten wij niet vergeten hoe bijzonder het is dat deze wedstrijd in competitieverband wordt gespeeld. Wij weten immers niet wanneer ‘ie opnieuw gespeeld gaat worden. Geniet daarom extra van deze mooie voetbaldag en laten wij als Alphense Boys en ARC zijnde het Alphense amateurvoetbal op een fantastische manier op de kaart zetten.”

  • Entree en vervoer

    De aftrap is zaterdag om 14.30 uur. Vanaf 13.00 uur is ons complex er helemaal klaar voor om jou te ontvangen. Wij zorgen ervoor dat de entree van onze accommodatie zo is ingericht dat iedereen voorspoedig het terrein kan betreden.

    Het nadrukkelijke advies is om met de fiets te komen. Uiteraard zodat je een biertje, wijntje of bacotje kunt drinken, maar ook vanwege de parkeergelegenheid. De eerste elftallen van Alphia en Alphen hebben ook een thuiswedstrijd, dus de verwachting is dat het parkeerterrein vol zal zijn.

    ‘Verhoogd’ voetbal kijken vanaf het terras

    Wie Alphense Boys kent, weet dat wij verkooppunten voor eten en drinken hebben in zowel onze kantine als op het terras. Speciaal voor deze wedstrijd hebben wij twee extra plekken op het terras gecreëerd om een drankje te halen. En, niet alleen de keuken in de kantine is open… buiten op het terras staat de de barbecue aan.

    Voetbal kijken en een biertje drinken gaan vaak hand-in-hand. Volgens de regels van de KNVB mag je tijdens de wedstrijd alleen op een terras een goud gele rakker nemen. Daarom breiden wij voor deze wedstrijd ons terras uit, inclusief verhoogde staanplaatsen. Wie wil kan op deze manier én de wedstrijd bekijken én een biertje drinken.

    Live muziek

    De Avondploeg, binnen Alphense Boys bekend van alle te organiseren festiviteiten, heeft de muziek geregeld. Tijdens de warming-up en in de rust zal dj BrickBeatz langs het veld voor beats en deuntjes zorgen.

    Meteen na afloop hebben wij een zanger voor je in petto: Henk Schulz is de naam. Henk is een gezellige volkszanger die een aantal uren komt optreden.

    Kinderen

    Er worden veel kinderen verwacht, zowel vanuit Alphense Boys als van ARC. Van een parade tot penalty’s schieten op een keeper van Boys 1. En, deze dag is er voor de jeugd een leuke prijs te winnen: een gasttraining van spelers van Boys 1.

    Voorwedstrijden

    Alphense Boys staat natuurlijk bekend om zijn jeugdopleiding. Elke week komen profclubs - letterlijk uit het hele land - naar Alphen aan den Rijn om tegen onze jeugdselectieteams te voetballen. Maak kennis met al dat pracht. Voor aanvang van Alphense Boys - ARC speelt onze JO14-1 op veld 1 thuis tegen FC Utrecht JO14-1. De aftrap is om 12.00 uur.

    Wij zijn heel blij dat Alphense Boys - ARC wordt gespeeld op een zaterdag dat het geen reguliere voetbaldag in de B-categorie is. Dat maakt het mogelijk dat alle recreatieve voetballers, van junioren tot senioren, die niet op vakantie zijn kunnen komen kijken.

    Het beperkte aantal seniorenteams dat een inhaalwedstrijd moet spelen, komt ’s ochtends al in actie om toch te kunnen komen kijken. Zaterdag 4 en 5 van Alphense Boys spelen thuis tegen TAVV en Rohda ’76, terwijl Zaterdag 3 het op ons complex opneemt tegen ARC 9. Al deze wedstrijden starten om 11.00 uur.

  • Balsponsor

    De wedstrijdbal van Alphense Boys - ARC wordt mede mogelijk gemaakt door PK Mobility Service. Wil jij volgend seizoen óók balsponsor zijn? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@alphenseboys.nl.