• Alphense Girls MO15-1 overweldigt FC Lisse MO15-2 met 8-3 overwinning

  Op een zonnige, warme zaterdagochtend stond Alphense Girls MO15-1 klaar om FC Lisse MO15-2 te verwelkomen. De wedstrijd barstte los met Livine als de uitblinker in het eerste kwart, hoewel ze zichzelf niet wist te belonen met een doelpunt. In de 4e minuut miste Livine een kans door naast te schieten, en even later speelde ze twee tegenstanders uit en schoot ze in de handen van de keeper. Een corner die over iedereen heen ging resulteerde in een kans voor Livine, maar haar schot ging net naast. En na een kwartier tikte de keeper een schot over het doel nadat Livine de bal op het middenveld had veroverd.

  Vlak voor de drinkpauze deed FC Lisse iets terug met een corner, maar het schot ging net naast.

  Na de drinkpauze kwamen Anne, Rosanne, Tara, Sanae en Liliana het veld in voor Daily, Lamyae, Lotte, Yfke en Robine. In de 19e minuut speelde Rosanne de bal op Anne, die op haar beurt Liliana bereikte. Liliana kapte haar tegenstander uit en schoot in de verre hoek: 1-0.

  FC Lisse creëerde opnieuw gevaar uit een corner, maar twee schoten werden goed geblokt. De MO15-1 ging enigszins slordig om met kansen, met onder andere een gemiste 1-op-1-kans voor Rosanne en een wild schot van Anne in de rebound.

  Na 26 minuten gaf Liliana een perfecte steekpass aan Anne, die vanaf links 1-op-1 ging met de keeper en de bal laag in de korte hoek plaatste: 2-0. Tara speelde vervolgens knap haar tegenstander uit, maar haar schot ging naast. Sanae voegde een doelpunt toe na een één-twee met Liliana, en haar schot van een meter of 20, ging hoog over de keeper: 3-0. Vlak voor rust ontfutselde Rosanne de bal van haar tegenstander en krulde deze vanaf rechts in de linkerhoek: 4-0.

  Na de rust werden Merel, Maaike, Lamyae, Anneroos en Livine ingebracht. Het team pakte de draad meteen weer op. Liliana speelde op Anne, die op haar beurt Rosanne bediende, die de bal beheerst in de rechterhoek schoof: 5-0.

  FC Lisse deed iets terug met een doelpunt vanaf links dat met een nare stuit in de linkerhoek ging: 5-1. Maar de Alphense Girls gingen door. Rosanne speelde de bal naar links op Anne, die opnieuw Liliana vond. Liliana plaatste de bal links in de onderhoek: 6-1.

  Vlak daarna redde Robine knap in een 1-op-1-situatie. Maar ze kon niet voorkomen dat FC Lisse uit een corner scoorde bij de tweede paal: 6-2.

  In de 49e minuut speelde Tara de bal van achteruit door de as van het veld naar Liliana, die vervolgens Anne bediende en Anne maakte er 7-2 van. Na een korte drinkpauze werden Anne, Rosanne, Tara, Sanae en Yfke gewisseld voor Merel, Maaike, Lamyae, Anneroos en Livine.

  Helaas scoorde Livine het mooiste eigen doelpunt van het seizoen door de bal over Robine heen in haar eigen doel te schieten: 7-3. Maaike besloot de wedstrijd in stijl met een doelpunt van afstand in de rechterbovenhoek: 8-3.

  In het laatste kwart van de wedstrijd misten de Alphense Girls enkele kansen, maar ze beëindigden de wedstrijd met een indrukwekkende 8-3 overwinning. Een geweldige prestatie van het team! ⚽🎉

  #Voetbal #Overwinning #Teamwork