• ARC MO15-3 - Alphense Boys MO15-1

    Voor de MO15-1 begon het seizoen direct met de derby uit bij ARC. Het eerste kwartier hadden we een overwicht, maar we konden niet voorkomen dat ARC in tegenaanval 1-op-1 met Robine kwam te staan en na 15 minuten stond het 1-0.

    In de zoektocht naar de gelijkmaker werd er door de Alphense Girls te gehaast en daardoor slordig gespeeld. Toch kreeg ARC in de 23e minuut de bal na een corner niet weg en het schot van Yfke werd van richting veranderd en was onhoudbaar voor de goed spelende keeeper van ARC: 1-1. Achterin hadden we veel moeite met de sterke, snelle spits van ARC en zij wist er 3 minuten later alweer 2-1 van te maken.

    In de 30e minuut kwam Lamyae in de ploeg en maakte daarmee haar debuut voor de Alphense Girls.

    Aan het begin van de tweede helft waren we al snel dichtbij de gelijkmaker, maar het doelpunt van Lotte werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de 48e minuut wist ARC toch de score uit te breiden naar 3-1. Bij de Alphense Girls vond een tactische omzetting plaats en ging Daily uit de spits weg om achterin te helpen met haar kracht en snelheid. Als na 4 minuten lukte het om de aansluitingstreffer te maken. Na een afstandsschot van Liliane was Lotte attent en schoot de 3-2 binnen.

    De MO15 ging beter over spelen en werd gevaarlijker en in de 60e minuut schoot Tara de bal binnen in de verre hoek. Met nog 10 minuten te gaan gingen de Girls vol voor de winst en daar kwamen ook nog genoeg kansen voor. Achterin lag het daardoor helemaal open, maar 1-op-1 met Maaike wist ARC de opgelegde kans niet te verzilveren. Eindstand: 3-3.