• De Alphense Sportontmoeting 2023

 • De Alphense Sportontmoeting. Misschien wel het leukste sportevenement van Alphen. Twee weken lang doen Alphense sportverenigingen mee aan een vriendschappelijke competitie waarbij je elkaars sport uitoefent. Voetballers en tennissers gaan tegenover elkaar volleyballen, terwijl de surfclub juist de voetbalschoenen aantrekt.

 • Een ware happening waar Alphense Boys ook deze keer weer aan deelneemt. Doe jij ook mee? We zoeken zowel mannen als vrouwen. Je hoeft niet op alle dagen mee te doen. Al kun je slechts één avond, is dat al goed. Ieder onderdeel start om 19:00. Hieronder het overzicht:

  - Woensdag 14 juni: tennis bij TEAN - 2 dames en 3 heren
  - Donderdag 15 juni: beachvolleybal bij Castellum - 4 dames en 4 heren
  - Vrijdag 16 juni: darts bij Tempo - vol
  - Maandag 19 juni: petanque bij Les Pointeurs - 1 dame en 1 heer
  - Dinsdag 20 juni: tafeltennis bij ATTC - 2 dames en 3 heren
  - Donderdag 22 juni: puzzelrit bij Zegerplas - 1 auto met 2 deelnemers
  - Vrijdag 23 juni: verrassingsonderdeel bij Zegerplas - 3 dames en 3 heren

 • Wacht niet... schrijf je snle in via de onderstaande link

  INSCHRIJVEN