• Voor wie er kampioen gaan worden

  • De komende weken/maanden gaan we verder met de competitie en gaan de prijzen worden verdeeld. Sommige teams zitten midden in de competitie en andere teams gaan nog opnieuw starten. Super spannend allemaal en jullie trainen er ongetwijfeld hard voor. Hopelijk krijgen we binnenkort veel kampioenen bij Alphense Boys. Iedereen, de trainer, leider, ouders zullen trots op het resultaat zijn en natuurlijk is Alphense Boys hier ook trots op.

    Graag willen wij van Alphense Boys hier de juiste aandacht aangeven. Om het e.e.a. te kunnen organiseren hebben we jou hulp nodig, onderstaand wordt een telefoonnummer vermeld waar je naartoe kan bellen als jou team kampioen kan worden.

    Gaarne uiterlijk maandag voorafgaand aan de kampioenswedstrijd contact opnemen met:

    Jan-Willem den Elzen (06-44500470) of Manfred v/d Berg (06-42071779)

    Succes en hopelijk spreken wij elkaar.