• UPDATE | De Grote Club Actie loopt volop door • Vele enthousiaste jongens en meisjes zijn druk bezig met het verkopen van de grote club loten. Voor zowel Alphense Boys en voor je eigen team kan je veel geld verdienen. Onderstaand de voorlopige ranglijst met meest verkochte loten:
   
  Keano Barendse
  Chean Odor
  Damian Baker
  Thijmen Spliet
  Daan den Blanken
  David Dimitrov.

  Het goede nieuws is dat er nog 5 weken te gaan zijn en dat je nog alle kans hebt om de beste verkoper van Alphense boys te worden. De 3 beste verkopers winnen een waardebon resp. Van 75/50/25 euro. Ook met je team kun je winnen als je de meeste loten verkoopt.(een team uitje).
   
  Hieronder de teams met de meest verkochte loten tot nu

  Jo11-1
  Jo13-3
  Jo11-4
  Jo12-1
  Jo13-2

  Succes met de verkoop en de wedstrijd