• Woensdagnieuwtjes

  Trainer Ron Martin is druk bezig om de zaterdag 1 voor seizoen 2021-2022 te formeren. De eerste 5 spelers hebben al ‘ja’’  gezegd tegen volgend jaar zaterdag 1 (4de klasse). Keeper Sven Koelewijn (foto links) is vorig seizoen overgekomen van Aarlanderveen, maar heeft daarvoor bij Alphense Boys in de jeugd gespeeld Sven is tevens keeperstrainer op vrijdag van de niet selectie keepers Alphense Boys. Dani Treep (foto midden) speelde heel zijn jeugd al bij Alphense Boys maakte een goede indruk op de leiding van de zaterdag 1 en wil graag door. Tim Voskuilen (foto rechts) speelde ook net als Dani zijn hele jeugd al bij de Boys. Zat in zijn jonge jaren tegen de selectie aan maar redde het niet maar wil graag uitkomen voor de zaterdag 1.

 • Joszef Boerenfijn (foto links) aanvoerder zaterdag 1 gaat gewoon door. Hij heeft in de jeugdselecties bij Alphense Boys gespeeld en even bij Feyenoord. Was even gestopt maar heeft het weer naar zijn zin bij de zaterdagselectie. Nick van de Weteringen stopt bij zaterdag 1 ivm een hardnekkige blessure en Ardi van de Hagen stopt ivm werk. Yassine Mazraoui (foto rechts) neefje van de Noussair Mazraoui (Ajax en ex-Alphense Boys)) kwam vorig jaar over van Alphia. Deze linksbenige  heeft de begeleiding overtuigd om ook volgend jaar voor de zaterdag tak uit te kunnen komen

 • Tariq el Boutaibi (8 jaar, uit Alphense Boys 9-1) is gescout door PSV en mag daar ook komend seizoen gaan spelen. Van harte gefeliciteerd. Tariq is de 8e jeugdspeler van Alphense Boys van wie nu bekend is dat hij volgend seizoen in de jeugdopleiding speelt van en profclub. En waarschijnlijk niet de laatste!

 • Alphense Boys zondag 1 ruimt in de selectie voor het nieuwe seizoen opnieuw veel plaats in voor spelers uit de eigen jeugdopleiding. Inmiddels hebben zestien spelers hun ja-woord aan de Boys gegeven, van wie er vijf over komen uit het Onder 21-team. Van de huidige selectie blijven keeper Tim van der Linden, Mike Mulder, Finn Brandt, Milan Stiphout, Niklas Blesgraaf, Tarik Zaanani, Mike Bavelaar (die allemaal ook in de jeugdopleiding speelden), plus Noah Barendse en Ilias Latif. Uit de O21 komen Frank van der Hoorn (zie foto onder links), Georni  Elvillia, Ethienne Ortela, Taner Bayram en Khalid Kada over.

 •  “In overleg met trainer Eli Wattimury van de O21 zijn we samen al vroeg het gesprek met deze spelers aangegaan over hun toekomst in Boys 1”, vertelt Remco Tuinenburg, die vorig jaar bij zijn aanstelling als trainer van Alphense Boys als doelstelling meekreeg om veel spelers uit de jeugd in te passen. “We hebben steeds het vertrouwen in die jongens uitgesproken en kunnen ze veel perspectief bieden op hun verdere ontwikkeling. Want de opleiding houdt niet op bij de overstap van junioren naar senioren. Daar kiezen ze gelukkig ook voor.”

 • De groep van zestien wordt op dit moment gecomplementeerd met twee nieuwkomers: André Daling komt over van Te Werve en Ceyhun Sabaoglu van Breukelen. Ook Ceyhun Sabaoglu (foto onder) speelde in zijn jeugd al voor de Boys. In de komende periode zal de selectie verder worden aangevuld.

 • Inmiddels is ook bekend dat de staf van Alphense Boys intact blijft. Remco Tuinenburg houdt Richard van den Nieuwendijk (foto links), Bas Groenestein (foto midden) en Nick Coster (foto rechts) als assistenten. John van der Zwan blijft teammanager en Huib van Vliet verzorger en Pursue blijft verantwoordelijk voor de krachttraining. De medische begeleiding en fysiotherapie worden ook volgend seizoen verzorgd door Thierry van den Oord en Luca Marck van Trias Fysiotherapie & Sportrevalidatie.

 • Hoi Allemaal! Hoe cool is het om als eerste selectiespeler mijn verhaal te doen? Natuurlijk hartstikke leuk. Het is ook wel toevallig dat ik een interview krijg op het ijs op Valentijnsdag. Achter ons huis is een mooie vijver waar ik samen met de trainer lekker aan het schaatsen ben. Nu de velden onbespeelbaar zijn is het wel super gaaf om lekker op natuurijs te kunnen schaatsen. Het leuke is ook dat ik met een wedstrijdje tegen mijn trainer op het ijs wel kan winnen. Mijn naam is Milan de Geus en ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Alphen aan den Rijn en ik voetbal van mijn achtste jaar en ik ben begonnen bij ARC omdat mijn vrienden daar ook speelden. Later ben ik naar Alphense Boys gekomen. Deze club heeft toch meer mogelijkheden dan ARC en het goede nieuws is dat hier ook vrienden van mij speelden. Ik ben keeper en speel in de JO13-2. Mijn trainer is Robert Renirie. Mijn ambitie is om profvoetballer te worden. Vorig jaar heb ik gespeeld bij Feyenoord JO10-1. Dit jaar dus bij Alphense Boys.

 • Mijn sterke kant is dat ik een goede lijnkeeper ben. Snelle reactie en techniek zijn daarbij het belangrijkste. Waar ik nog wat aandacht aan wil besteden is dat ik beter ga coachen bij balverlies. Meer overtuiging en scherpte naar mijn spelers toe. Want tja als keeper wordt er van je verwacht dat je de baas bent van de verdediging. We trainen meerdere malen per week. Nu er geen wedstrijden worden gespeeld baal ik daar best wel van maar trainer Robert maakt van elke training wedstrijdjes en daarom ga ik heel graag trainen. Alhoewel ik vorig jaar bij Feyenoord keepte ben ik voor Ajax. Mijn favoriete keeper is Kjel Scherpen. Hij is een lange keeper en ik vind dat hij heel goed kan klemmen. Natuurlijk is hij nog jong maar ik denk dat hij nog wel in het eerste van Ajax komt. Morgen gaat het dooien en dan hebben we geen mogelijkheid meer om op natuurijs te schaatsen. Ik hoop dat de velden snel weer hersteld zijn van het winter weer zodat ik lekker trainen met mijn team. Wil je ook lekker voetballen bij Alphense Boys? Meld je aan via de website. Tot 7 jaar betaal je geen contributie en deze club zorgt voor plezier en prestatie voetbal! Dus voor ieder wat wils. Coole groetjes van Milan (en Robert

 • De KNVB is teruggekomen op de buitensporig hoge licentie eisen voor trainers die werkzaam zijn in de top-jeugdcompetities van o21 t/m o13. Het aanvankelijke voorstel van de KNVB was dat trainers van divisie 1 t/m 4 van de o21 t/m o15 het diploma UEFA A moesten hebben. Dat is een cursus die 11.000 euro kost en waar je bijna niet voor wordt toegelaten. Een onmogelijke en onbetaalbare situatie voor maar liefst 85 amateurteams. Gelukkig zag de KNVB dat nu in en heeft de eisen teruggedraaid. Nu volstaat een diploma UEFA B

  Tijdens de zaterdag ochtend training van de JO11-3 en JO11-4 kwam Wasim Bahie ongelukkig te val en moest met veel pijn naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij zijn been had gebroken. We wensen Wasim beterschap en een voorspoedig herstel.

 • De mannen van de dagploeg zijn deze week bezig geweest met de reclameborden in de nog van de tribune. Twee daarvan waren aan vervanging toe. Het nieuwe bord van Alphense Boys hangt in het midden en daarnaast is het bord van verhuisbedrijf The Mover (jeugdsponsor) gekomen. De mannen die geen hoogtevrees hadden hebben de klus geklaard

 • Alphense Boys o18 maakte van de voorjaarsvakantie (en het mooie weer) gebruik om overdag te trainen i.p.v. in de avonduren, o.l.v. de trainers Julian Jenner en Bas Brands. Despelers en trainers konden over het hele veld beschikken en hadden alle tijd en rust om lekker te werken en begonnen met een tactische bespreking in de buitenlucht