• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

  • Inlever-adressen lotenboekjes Grote Clubactie

    Omdat het clubhuis voorlopig gesloten moet blijven, hebben de organisatoren van onze Grote Clubactie enkele andere adressen gevonden om de lotenboekjes in te leveren. Als je al volle boekjes hebt, lever die dan nu alvast in zodat de organisatoren deze kunnen invoeren. 

    De adressen zijn:

    • Hoogvliet Baronie in winkelcentrum De Baronie, bij de servicebalie                                       
    • Bahlmann Sport in winkelcentrum Herenhof
    • Manfred van den Berg, Lisdodde 98 (in de brievenbus)
    • Jan Willem den Elzen, Sluiskolk 54 (in de brievenbus)

    In de hal van de kantine staat nog wel de traditionele inleverbox. Ook daar kunnen de lotenboekjes nog worden afgeleverd, als dat net even zo uitkomt.

    De Grote Clubactie gaat de laatste weken in. De uiterste inleverdatum is zondag 15 november a.s. “Laten we er met elkaar voor zorgen dat we nog een paar weken alles uit de kast halen om loten te verkopen en hoger uit te komen dan vorig jaar, toen we 3.474 loten verkochten”, zeggen de organisatoren Jan-Willem den Elzen en Manfred van den Berg. “Zeker in deze tijd kan Alphense Boys de opbrengst natuurlijk goed gebruiken, maar de teams zelf kunnen we zoals altijd ook een mooi centje mee verdienen, bijvoorbeeld voor een teamuitje of deelname aan een buitenlands toernooi. Want laten we toch hopen dat zulke evenementen volgend voorjaar weer mogelijk zijn.”

    Een team dat meer dan 150 loten verkoopt, krijgt 1,20 per lot. Om dit goed te kunnen regelen, is het belangrijk dat op elk ingeleverd lotenboekje de naam van de speler/speelster staat, en het team waar hij/zij in voetbalt. Heb je extra boekjes nodig, laat het dan weten en neem contact op met Jan Willem (06-44500470) of Manfred (06- 42071779). Ook voor de beste individuele lotenverkopers is er een prijs.                                                                      

     

     
    What do you want to do ?
    New mail