• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

  • Grote Clubactie: verdien óók geld voor je eigen team!

    Natuurlijk doet Alphense Boys ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. De coördinatoren Jan-Willem den Elzen en Manfred van den Berg hebben afgelopen week de loten persoonlijk bij de teams afgeleverd. Morgen (zaterdag 19 september) start de verkoop!

    In de afgelopen jaren zijn met de opbrengst van de Grote Clubactie mooie projecten bij Alphense Boys gerealiseerd, zoals de aanleg van het pannaveld, de aanschaf van jassen voor alle jeugdleiders en de aankoop van beamers die voor uiteenlopende doeleinden op de vereniging worden gebruikt. De opbrengst van dit jaar wordt gespaard voor een goed en verenigingsbreed (speciaal de jeugd) doel.

    Maar de teams kunnen met de verkoop van Grote Clubloten zoals altijd ook weer geld voor hun eigen uitje of een andere activiteit sparen. Als de spelers van een team met elkaar 150 loten of meer verkopen, dan is de helft van de opbrengst voor jullie zelf. Zo kun je mooi sparen voor een avondje paintballen of bowlen (om maar een voorbeeld te noemen) of om de kosten voor deelname aan een buitenlands toernooi terug te verdienen.

    Bij de lotenboekjes zit een uitgebreide uitleg voor de leiders gedaan en per kind/ouder een aparte brief met informatie. De organisatie van de Grote Clubactie heeft verschillende maatregelen genomen om de actie van dit jaar corona-proof te maken. Je kunt er hier meer over lezen.

    Veel succes met de verkoop van de loten!