• Alphense Boys o16 wint bij AZ o16 (1-2)

  Het was vandaag vechten voor ‘’de kop’’ van deze wedstrijdverslagen. We kozen voor de zeer knappe uitoverwinning van Alphense Boys o16 tegen AZ o16 (1-2). Op de foto de 0-1 van Steve Eijgendaal. Maar het had ook de 0-1 overwinning van Alphense Boys o18 op Willem II o18 kunnen zijn of de prachtige 3-0 thuisoverwinning van Alphense Boys o21 op Willem II o21. Teleurstellingen waren er helaas ook, maar dat is normaal als je zo ‘’belachelijk hoog’’ speelt als diverse Alphense Boys teams. Alphense Boys o15 verloor met 4-0 bij en tegen Sparta Rotterdam o15 en Alphense Boys o17 verloor met 2-0 bij Kon HFC o17. Alphense Boys o13 stond twee minuten voor het eindsignaal nog met 2-1 vòòr tegen AFC o13 maar verloor in de hectische slotfase nog met 2-3. Alphense Boys o14 haalde weer verschrikkelijk uit in de hoogste o14 divisie 1 van Nederland van de amateurs en won met 10-1 van Be Quick 1887 o14. De 13-2 bekert verder na een zwaar bevochten 2-1 overwinning op Foreholte 13-1.

   

  Alphense Boys o21 speelde vandaag zijn eerste thuiswedstrijd in de prachtige o21 competitie waar de ploeg van trainer Eli Wattimury de enige amateurclub is. Willem II o21 kwam op bezoek. Het begin was aftasten van beide kanten met in de 9e minuut een doorbraak van Yassine Bouchnafa die echter werd vastgehouden.

 •  ‘’Doorgebroken speler’’ besloot de scheidsrechter en al heel vroeg in de wedstrijd een rode kaart voor de laatste man van Willem II. Al in de 18e minuut kwam Alphense Boys aan de leiding. Max  de Haas gaf voor, Julian Markvoort controleerde en schoot via de binnenkant van de paal raak (1-0).

 • De o21 ploeg bleef daarna voorzichtig spelen en koesterde het balbezit. Toch kreeg Willem II een tweetal kansen die door keeper Winston Luijs onschadelijk werden gemaakt en hij had een keer hulp nodig van Yuval Checkley die de bal via de lat uit zijn doel kon koppen. Vlak voor het rustsignaal kreeg Julian opnieuw een kans maar wist deze niet te benutten.  Na de rust ging het een stuk beter. De boys speelden heel volwassen en creëerden nu veel meer kansen. Vooral Julian Markvoort was goed op dreef. Eerst gaf hij in de 6oe minuut de voorzet op Georny Elvillia (op de foto rechts) voor de 2-0

 • Een kwartier later omspeelde Julian, na een diepe bal de Willem II keeper en zette de eindstand van 3-0 op het scorebord. Daarna werden nog vier dikke kansen niet meer benut. Een fraaie eerste overwinning van dit seizoen. Volgende week zaterdag volgt om 15.00 uur de competitiewedstrijd uit tegen Roda JC o21

   

  Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o21

  Alphense Boys – Willem II          3-0

  Excelsior R – De Graafschap       4-3

  FC Emmen – PEC Zwolle             2-2

  Roda JC – Vitesse                       0-6

   

  De stand in divisie 2 BVO bij de o21

  1. Vitesse o21                          2-6
  2. Alphense Boys o21            2-4
  3. Excelsior Rotterdam o21       2-3
  4. Willem II o21                      2-3
  5. PEC Zwolle o21                    2-2
  6. De Graafschap o21               2-1
  7. Roda JC o21                        2-1
  8. FC Emmen o21                    2-1

   

  Alphense Boys o18 speelde vandaag een uitwedstrijd in Tilburg tegen Wille m II o18.  De mannen van trainer Julian Jenner begonnen goed en bivakkeerden vooral op de helft van Willem II. Veel kansen waren er nog niet van beide kanten. Vlak voor rust kwam er een corner van Mohamed Rahal die door Tyrique werd ingekopt, maar op de lijn werd weggewerkt. Vlak daarna noteerden we nog een kopbal van Willem II naast het doel van Rens Boer. Ook in de tweede helft schieten de boys uit de startblokken. Helaas werden twee goede kansen niet benut. De o18 mannen leveren veel strijd en spelen nu volledig op de helft van de Tilburgers. Alleen in de tweede helft kregen de Boys al 10 corners, om maar de overmacht even aan te geven. Achterin is Dylan Nieuwendijk de baas en er komt geen muisje door.

 • Pas in de 90e minuut valt de beslissing. Op 25 meter van het Tilburgse doel kreeg Alphense Boys een vrije trap te nemen. En Metehan Bekgoz (zie archief foto) deed wat hij vorig seizoen ook al een aantal keren gedaan had: de bal fantastisch in de linkerbovenhoek schieten (0-1).

 • Terechte overwinning na een schitterende pot voetbal.  Volgende week zaterdag volgt de competitiewedstrijd om 15.15 uur thuis tegen Almere City o18

   

  Uitslagen in divisie 3 BVO bij de o18

  Willem II - Alphense Boys             0-1

  Excelsior R – De Graafschap       0-1

  VVV Venlo – FC Dordrecht           2-3

  Kon HFC – Almere City                 2-0

   

  De stand in divisie 3 BVO bij de o18

  1. Kon HFC o18                      2-6
  2. Alphense Boys o18          2-4
  3. Willem II o18                     2-3
  4. Excelsior R o18                  2-3
  5. De Graafschap o18             2-3
  6. Fc Dordrecht o18                2-3
  7. VVV Venlo o18                    2-1
  8. Almere City o18                  2-0

   

  Alphense Boys o17 was vanochtend te gast in Haarlem voor de eerste competitie wedstrijd tegen Kon HFC O17. AB O17 begon fel aan de wedstrijd.  Dat leverde meteen een aantal gevaarlijke situaties op voor het doel van Kon HFC.  In de 2e minuut kon de keeper van Kon HFC een goed genomen vrije trap vanaf links net met zijn vingertoppen wegwerken voordat de luchtmacht van AB O17 gevaarlijk kon worden.  Een goede voorzet vanaf rechts werd vlak daarna ook door de keeper van Kon HFC bij de eerste paal onschadelijk gemaakt.  In de 10e minuut kreeg Kon HFC de eerste kans.  Keeper Aaron The bracht redding en verwerkte het schot tot corner.  Uit de corner maakte Kon HFC de 1-0.  De bal kon niet goed weggewerkt worden en bleef liggen in het doelgebied.  Een speler van Kon HFC was de eerste die de bal aanraakte en scoorde.  Daarna volgde een lange periode waarbij AB veel balbezit had en Kon HFC inzakte.  Kansen of mogelijkheden ontstonden er helaas niet.  Het ontbrak aan de eindpass en voorin werd veel balverlies geleden.  Bovendien verdedigde Kon HFC slim en goed.  Pas in de slotfase van de 1e helft creëerde AB een paar kansen. Thierry Anthony schoot van dichtbij over en Bjorn Balzar zag zijn schot net voorlangs gaan.  Met een onverdiende 1-0 achterstand ging het team de kleedkamer in.  In de 2e helft moest het dus gaan gebeuren.  Maar Kon HFC had andere plannen.  Zij kwamen flitsend uit de startblokken.  Door geklungel achterin werd het in de 1e minuut van de 2e helft bijna 2-0.  Vlak daarna schoot Kon HFC op de paal.  AB werd in de periode daarna steeds sterker.  Net als in de eerste helft was er veel balbezit, maar kwam het niet tot scoringskansen.  Een kopbal van Jayden Daleman, waar weinig kracht achter zat, was het enige vermeldenswaardige wapenfeit. 

 • Kon HFC was uit counters gevaarlijk en had een aantal kansen om de voorsprong te vergroten.  In de laatste 5 minuten, met nog steeds 1-0 voor de thuisploeg als tussenstand op het scorebord, ging AB O17 alles of niets spelen.  De keeper ging mee naar voren bij een serie vrije trappen en corners.  Verder dan een schot van Anass Sousan tegen de onderkant van de lat in de 89e minuut kwam AB O17 niet. 

 • Uit een van de tegenstoten scoorde Kon HFC, inmiddels in de blessuretijd, de 2-0.  Een valse start voor AB O17 van de competitie.  Volgende week zaterdag speelt de o17 om 12.45 uur thuis tegen De Graafschap o17

   

  Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o17

  Kon HFC – Alphense Boys           2-0

  AFC – FC Volendam                      2-5

  De Graafschap – ADO Den Haag    5-0

  FC Dordrecht – Almere City          2-2

   

  De stand in divisie 2 BVO bij de o17

  1. De Graafschap o17             1-3
  2. Kon HFC o17                      1-3
  3. FC Volendam o17               1-3
  4. Almere City o17                 1-1
  5. Fc Dordrecht o17                1-1
  6. Alphense Boys o17          1-0
  7. ADO Den Haag o17             1-0
  8. AFC o17                             1-0

   

  Alphense Boys o16 speelde vandaag op het AFAS trainingscomplex de lastige uitwedstrijd tegen AZ O16. Dit team hoort wel tot de beste lichtingen van Nederland in de O16 competitie. De mannen van trainer Youri van Arnhem speelden compact en AZ mocht de bal hebben op eigen helft. AZ had de eerste helft de grip op de wedstrijd. Ze probeerde in hoog tempo de bal rond te spelen maar kwamen eigenlijk niet tot kansen. In de 10e minuut speelde de centrale verdediger de middenvelder van AZ in. Vervolgens kon Dairenzio Brank de bal veroveren en de bal diep spelen richting Michael Manu. Hij trok de bal voor en Steve Eijgendaal schoof de bal nog maar net naast. Dit was de grootste kans tot nu toe van de eerste helft. AZ probeerde door veel positie wisselingen tot gaten te komen in de Alphense verdediging. Dit lukte hun echter niet omdat de ruimte zo gigantisch klein was voor AZ. Dit frustreerde AZ dan ook uiteraard. Ruststand 0-0. AZ bleef de 2e helft zo doorgaan, veel de bal maar weinig verrassingen. In de 64e minuut kwam Shaun Smith erin (was de hele week ziek geweest). Dit bleekt achteraf een ‘’gouden wissel’’ te zijn.

 • Shaun stond nog maar amper in het veld als hij in de 66e minuut gelanceerd wordt door Isaiah Ahmed. Hij trok vervolgens de bal voor en Steve Eijgendaal maakte de 0-1 (zie ook de kop van dit artikel).

 • Een fantastische counter volgens het boekje. In de 70e minuut kwam AZ op 1-1 door een vrije trap op de rand van de 16 meter.  In de 79e minuut volgde opnieuw een razendsnelle counter via Shaun Smith. Hij werd weg gestoken door Dairenzio Brank. Shaun liep vanaf de rechterkant op de linker centrum verdediger af van AZ. Jaynilson Geoffrey kruiste goed achterlangs bij de centrum verdediger en maakte een ongelofelijk mooie kapbeweging. De centrum verdediger van AZ ging op zijn billen zen Jaynilson zorgde met zijn linkerbeen en een harde knal laag in de verre hoek voor de 1-2.

 • Vervolgens was het nog vier minuten overleven met blessuretijd erbij. Dit ging goed en de mannen werkten keihard voor elkaar. Toen kwam het laatste fluitsignaal en Alphense Boys o16 pakte een historische overwinning uit bij AZ O16. Direct na afloop was het feest met de staf (zie foto) en in de kleedkamer.

 • Volgende week zaterdag speelt de o16 om 10.45 uur thuis tegen NAC o16

  Foto’s van de O16 tegen AZ staan op https://robschoemaker.zenfolio.com/p401505957

   

  Uitslagen in divisie 1 BVO bij de o16

  AZ - Alphense Boys            1-2

  Ajax – PSV                           0-2

  Sparta Rotterdam – Vitesse          0-2

  Feyenoord – NAC Breda

   

  De stand in divisie 1 BVO bij de o16

  1. PSV o16                             2-6
  2. Vitesse o16                        2-6
  3. Alphense Boys o16          2-3
  4. Ajax o16                           2-3
  5. Sparta Rotterdam o16        2-3
  6. AZ o16                             2-0
  7. Feyenoord o16                   1-0
  8. NAC Breda o16                  1-0

   

  Alphense Boys o15 speelde vandaag uit tegen Sparta Rotterdam o15 waar afgelopen dinsdag, in een oefenwedstrijd, nog met 3-3 was gelijkgespeeld. Door het hoge druk zetten van de Spartanen,  komen de boys  moeilijk in hun spel en kunnen we de  bal moeilijk verplaatsen.  De boys komen even later beter in hun spel, in de 10de minuut wordt Darren diep gestuurd door Yessin (zie foto) waarna deze één op een komt met de Sparta keeper.

 • Darren twijfelt niet en haalt uit. De Sparta keeper redt knap.  De boys komen in deze fase iets beter aan voetballen toe, waarbij Sparta gevaarlijk blijft in de omschakeling. Soufiane wordt in de 20ste minuut weggestuurd door Sebastiaan , hij scoort, maar wordt door de grensrechter beoordeeld als buitenspel. Zoals eerder vermeldt speelt Sparta een goed positie spel en is in de omschakeling razend gevaarlijk met balvaardige en snelle spelers. In de 30ste minuut verovert Sparta de bal net op hun eigen helft.  Via twee snelle gespeelde ballen wordt de nr 11 in de loop aangespeeld. Even aan het oog onttrokken van Stan. De spits laat Ismael geen enkele kans 1-0. Een tegenvaller zeker omdat de boys gewoon mee doen.

 • Tegen het rust signaal is er een moment dat de boys de bal wel goed rond laat gaan opzoek naar de vrije man. Uiteindelijk komt de bal voor de voeten van Sebastiaan die een hard schot lost net onder de lat. De gelijkmaker was verdiend geweest, maar we gaan rusten met 1-0. In de 47ste  minuut krijgt Sparta een corner aan de rechterkant. De bal komt voor de goal en weer mag de Nr. 11 spits de bal met een  volley van zijn rechter voet direct inschieten. 2-0.  Vanaf links komt  Sparta gevaarlijk door en de bal wordt opnieuw voorgebracht. De Nr. 11 spits is vandaag in prima vorm en maakt de bal goed af. Zijn hattrick. Ismael kan ook hier helaas geen redding brengen. Het spel van de boys en het heilige vuur lijkt geblust en de ruimtes worden groter.  In de 75ste minuut scoort de nummer 11 van Sparta zijn 4e goal en bepaalt daarmee de eindstand op 4-0.

 • Volgende week zaterdag speelt de o15 om 12.45 uur de competitiewedstrijd thuis tegen PSV o15

   

  Uitslagen in divisie 1 BVO bij de o15

  Sparta Rotterdam - Alphense Boys        4-0

  NAC Breda – Feyenoord   1-2

  Vitesse – AZ             2-1

  Ajax - PSV

   

  De stand in divisie 1 BVO bij de o15

  1. Sparta Rotterdam o15       2-6
  2. PSV o15                           1-3
  3. Alphense Boys o15         2-3
  4. Feyenoord o15                  2-3
  5. Vitesse o15                      2-3
  6. Ajax o15                          1-1
  7. AZ o15                             2-1
  8. NAC Breda o15                  2-0

   

  Alphense Boys o14 speelde vandaag tegen Be Quick 1887 uit Groningen (!). Beide teams hebben vorige week zaterdag een overwinning bij kunnen schrijven, hoewel die van de Boys wel wat royaler was. Natuurlijk beginnen we met het bedanken van de balsponsor “Toko Menting” uit Voorburg. In de eerste minuten tasten de jongens elkaar af en na enkele minuten weten de Groningers vrij gemakkelijk een gaatje te vinden in onze verdediging en overtuigend de 0-1 binnen te schieten. Dat is behoorlijk tegen de verwachting in, maar het maakt de Boys wel wakker. Niet veel later wordt Rawan voor het doel bereikt, kapt de bal 2 x uit en legt af op D’Angelo die eenvoudig de 1-1 kan binnen schieten.

 • En de jongens hebben duidelijk de smaak te pakken, want direct aansluitend weet Rawan de bal voor te geven op D’Angelo die ook de 2-1 binnen werkt. Er zijn volop kansen, maar de Boys belonen zichzelf nog bescheiden. Totdat Hakan vanaf de rechterzijde Rawan bereikt in het doelgebied die lekker de 3-1 binnen kopt. Een volgende actie is er voor Hakan die de bal mooi voor trekt op Rawan. De kopbal gaat net over het doel, maar wanneer de doelman slordig de bal uitspeelt wordt hij door Rawan genadeloos afgestraft en staat de 4-1 op het scorebord, tevens de ruststand.

 • Na de rust is het eerste gevaar voor Be Quick wanneer de aanvaller over links veel meters kan maken en Vince weet te bereiken. Vince is echter overtuigd zijn doel uitgekomen en duikt bovenop de bal. Wanneer vervolgens Sami een diepe bal geeft op Rawan weet deze de bal rustig aan te nemen en koelbloedig de 5-1 onder de keeper door te schuiven. Sami stuurt Bryan weg die met een mooie voorzet Rawan weet te vinden. Het is 6-1! En de jongens houden de druk hoog, Sami vindt D’Angelo voor het doel, die op zijn beurt gemakkelijk de 7-1 langs de keeper weet te werken. Na enkele gemiste kansen voor de Boys is het nu weer tijd voor beloning wanneer in een snelle combinatie tussen Bryan, Sami en Alec de bal wordt voorgegeven op Joshua die de 8-1 lekker binnen schiet. De jongens hebben er nog geen genoeg van, want direct weet Joshua Alec te vinden die de 9-1 onder de doelman door het doel in werkt. Enkele ogenblikken later weet Sami net over de 16 de bal te bereiken en tovert daarmee de 0-1 op het scorebord.

 • Het scorebord lijkt niet gemaakt op dergelijke overtuigende uitslagen! De scheidsrechter blaast het eindsignaal. Een 10-1 overwinning is te danken aan een continue hoge druk die de Boys hebben gegeven. Eigenlijk was de 10-1 uiteindelijk een bescheiden resultaat gezien het aantal kansen. Lekker gespeeld Boys met een uitstekende eindstand natuurlijk! Volgende week spelen we weer thuis tegen DCG o14 (10.45 uur) Zullen de Boys deze lijn kunnen doortrekken?

   

  Uitslagen in divisie 1 AV bij de o14

  Alphense Boys – Be Quick 1887              10-1

  DCG – AFC’34                                       1-7

  Fortuna Wormerveer – Zeeburgia           2-4

  AFC – BFC                                            2-1

   De stand in divisie 1 AV bij de o14

  1. Alphense Boys o14          2-6
  2. AFC’34 o14                        2-6
  3. AFC o14                            2-3
  4. Be Quick 1887 o14             2-3
  5. BFC o14                             2-3
  6. Zeeburgia o14                    2-3
  7. DCG o14                            2-0
  8. Fortuna Wormerveer o14    2-0

   

  Alphense Boys o13 heeft zaterdag een nederlaag geleden tegen AFC. De ploeg van trainer Robin Stolwijk kwam terug van een achterstand, maar in de absolute slotfase werd de overwinning verspeeld (2-3).Al vroeg in de wedstrijd keek Alphense Boys tegen een achterstand aan (0-1). Hierna had het veel de bal maar was er te weinig initiatief en verrassing om grote kansen te creëren. Na rust lukte dit beter en werden er diverse goede mogelijkheden gecreëerd. Zo redde de keeper toen Tristan Le Dévédec oog-in-oog met hem kwam te staan en was spits Miljan Vulevic met wat schoten dichtbij de gelijkmaker.

 • Halverwege de 2e helft zorgde Miljan na een voorzet van Naoufal Sahraoui met zijn hoofd voor de gelijkmaker (1-1). Diezelfde Naoufal zette nog geen twee minuten later de Boys op voorsprong na een steekpass van Imran Addabani (2-1).

 • Kort hierna kopte Finn Bender nog op de lat. Hierna verdween de controle op de wedstrijd en vocht AFC voor hun laatste kans, dit deden zij met verve. Na de 2-2 (strafschop) viel ook nog de 2-3. Enorm zuur om na een sterke tweede helft toch nog te verliezen. Over de gehele wedstrijd hebben we vandaag teveel kansen van AFC toegelaten. Arjan de Graaf was er en maakte een fotoreportage. Klik op deze link en je kan de foto’s gratis downloaden: https://photos.app.goo.gl/P4YYSpvkzobtwdeR9

  Komende dinsdag oefent de o13 om 18.00 uur thuis tegen Fc Utrecht o13. Volgende week zaterdag volgt dan de competitiewedstrijd om 10.30 uur uit tegen Quick o13

   

  Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o13

  Alphense Boys o13 - AFC              2-3

  Ajax 13-2 – FC Emmen                 7-1

  Quick – Go Ahead Eagles              1-1

  De Graafschap – FC Volendam      8-2

   

  De stand in divisie 2 BVO bij de o13

  1. Ajax 13-2                         2-6
  2. De Graafschap o13            2-6
  3. FC Volendam o13              2-3
  4. AFC o13                           2-3
  5. Alphense Boys o13        2-1
  6. FC Emmen o13                 2-1
  7. Go Ahead Eagles o13        2-1
  8. Quick o13                        2-1

   

  Alphense Boys 13-2 speelde vandaag ‘’alles of niets’’ in de laatste wedstrijd van de bekerpoule. In een onderlinge strijd met Foreholte 13-1 wordt er beslist wie er doorgaat en wie er afhaakt in het beker toernooi, Alphense Boys moet winnen om door te bekeren. De wedstrijd begint aan beide kanten slordig in de keuzes die worden gemaakt, Foreholte maakt hier van de twee ploegen wel het beste gebruik van. Echte kansen blijven lang uit maar de bezoekers domineren het veldspel en dwingen ons om de lange bal te spelen, iets wat we vervolgens fysiek niet vaak wonnen. Na een peptalk in de kleedkamer schieten de Boys van trainer Robbert Renirie na rust goed uit de startblokken. Dinand schiet een vrije trap helaas in de handen van de keeper en Imrane mist daarna een kans. Na drie minuten spelen in de tweede helft is het raak! De bal komt in de 16 van de tegenstander niet helemaal lekker bij een aanvaller maar dan legt Lars hem af op Imrane en die knalt hem in de hoek. 1-0!!

 • Lang kunnen we niet genieten van de voorsprong want Foreholte komt snel op 1-1 na het succesvol afpakken en afronden van een verkeerde keuze in onze eigen opbouw. Na de tegengoal komt Foreholte weer beter in hun spel, na een afstandsschot dat naast gaat raken zij ook twee keer de lat. Alphense Boys komt goed weg. Het blijkt een wake up call, de mannen pakken het goede spel van begin eerste helft weer op en de kansen volgen. De 2-1 hangt in de lucht en gelukkig valt hij! Doordat er goed positie wordt gekozen door Dinand (zie foto onder) weet hij de pass van Foreholte te onderscheppen en speelt direct Imrane aan die vijf meter buiten het 16 meter gebied staat en de bal over de keeper in het doel schiet ( 2-1)!

 • Alphense Boys 13-2 weet ongeslagen met 7 punten uit 3 wedstrijden door de gaan in de bekercompetitie! Aankomende dinsdag wordt er om 18.30 uur thuis tegen DHC 13-2 geoefend en zaterdag spelen de jongens hun eerste competitiewedstrijd uit in Alkmaar bij AFC ’34 om 10.15 uur.

   

  Alphense Boys E-Top speelde vandaag de laatste bekerwedstrijd van de poule des doods! Tegen FC Oudewater 13-1 werd om 09.00 afgetrapt op het zware veld 3. Op het veld zien we op diverse plekken de reus tegen klein duimpje. De eerste helft hadden de boys moeite met de ‘grote’ jongens uit Oudewater. Om en neer was er veel strijd, maar tot kansen kwam dit niet. We gaan wel de rust in met een 0-1 achterstand door een ongelukkig tegen doelpunt.

 • De tweede helft starten de Boys goed. De bal gaat sneller rond en de Boys proberen een gaatje te vinden in de hechte defensie van de tegenstander. Na wat kleine mogelijkheden is het Sepp die vanaf het middenveld Ruben de diepte in stuurt. Dit keer is Ruben zijn tegenstander te slim af en omspeelt hij de keeper om de 1-1 binnen te schieten.

 • Met nog 20 minuten te gaan is er nog van alles mogelijk. De Boys blijven de bal goed rond spelen en FC Oudewater komt er even niet meer aan te pas. In minuut 50 is het Ruben die aan de zijkant zijn tegenstander uit speelt. Een tikje op zijn hak is voldoende om een strafschop te krijgen. Het is David die de bal via onderkant lat binnen schiet.

 • De Boys staan op dat moment terecht met 2-1 voor. Er zijn kleine mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien, maar met nog drie minuten op de klok zien we dat de krachten wegvloeien. Hierdoor is FC Oudewater in staat om binnen twee minuten met twee afstandsschoten de wedstrijd om te buigen van 2-1 naar 2-3. Een zure nederlaag voor de Boys. Ze hadden vandaag zeker meer verdiend. Morgen doen onze E-Toppers met twee teams mee met een 8 tegen 8 toernooi bij Westlandia en volgende week zaterdag de eerste competitiewedstrijd thuis om 09.00 uur tegen Woubrugge 13-1.