• Woensdagnieuwtjes

    Alphense Boys o21 speelt vanavond (woensdag) de eerste thuis-oefenwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Om 20.00 uur is Kon HFC o21 de tegenstander. Afgelopen zaterdag werd de eerste officiële teamfoto genomen van het team van trainer Eli Wattimury in het tenue van de nieuwe sponsor Van Berkel.

    Als alles goed gaat wordt er eind deze week begonnen met de werkzaamheden op veld 1 om een nieuwe kunstgras toplaag aan te leggen. Eind vòlgende week hopen we het veld dan weer in gebruik te kunnen nemen.

  • De kalklijnen worden al weer op de grasvelden gezet, want die hebben we nodig omdat veld 1 en veld 5 nog niet beschikbaar zijn. De lijnenploeg heeft afgelopen maandag twee velden gedaan. En dan gaat er ook wel eens iets fout….! Daar kunnen ze zelf overigens smakelijk om lachen.

  • In het achterste gedeelte van de gang in de kleedkamers hebben wij in totaal 6 nieuwe fotolijsten opgehangen met bekende internationale voetballers om ook dat gedeelte een beetje op te fleuren.

  • Dani van Steijn zou na 3 jaar weer bij Alphense Boys in de o21 komen voetballen. Hij kan namelijk niet meer terug naar Amerika om zijn laatste studiejaar daar af te maken. Dat doet hij nu on-line thuis. Echter zijn school en de Amerikaanse bond geven Dani geen toestemming om in Nederland te voetballen omdat anders zijn studiebeurs in gevaar zou komen. Jammer

  • Afgelopen zondag is Alphense Boys 1 officieel gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegelijk begon ook de o18 van Alphense Boys met het seizoen o.l.v. trainer Julian Jenner (zie foto)

  • Alphense Boys o16 heeft afgelopen maandag de trainingen hervat ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Morgen (donderdag) starten ook de o13, o15 en o17 met de eerste training

    Ook de zaterdag 1 is o.l.v. trainer Ron Martin gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

  • Komende zaterdag (8 augustus) is er een trainingsdag bij Alphense Boys voor de o13, o15, o16 en o17

    De o18 oefent komende zaterdag om 12.00 uur bij en tegen AZ o18.

    Alphense Boys 1 oefent komende zaterdag om 11.00 uur thuis tegen Argon 1. Deze wedstrijd stond voor 15.30 uur gepland, maaris vanwege de tropische weersverwachtingen naar de ochtend verplaatst.

    Ook Alphense Boys o21 oefent op hetzelfde tijdstip ook thuis, maar dan tegen Hollandia o21. Mogelijk dat deze wedstrijd in de ochtend wordt gespeeld op veld 3.

    De dug-outs bij de grasvelden zijn de laatste maanden overwoekerd met onkruid. Jacques Spijker (lid van de dagploeg) probeert de dug-outs bij veld 3 van onkruid te ontdoen.

  • De rubriek ‘’de oude doos’’ is nu na ruim 4 maanden gestopt. Iedere week hebben we in de woensdagnieuwtjes op de website tal van gedenkwaardige momenten voor het voetlicht gehaald. Nu is het weer tijd voor de actualiteit en is het seizoen weer begonnen. Afgelopen zaterdag stond er in het AD Groene Hart nog wel een mooi stuk over de historische wedstrijd van Alphense Boys 1 tegen Ajax 1 op 22 juli 1995 (precies 25 jaar geleden). In onze woensdagnieuwtjes is daar op 24 juni uitvoerig bij stilgestaan en kunt u nog teruglezen op onze website.

  • Jeugdteam van Alphense Boys in BNNVARA documentaire

    Vlak voor het EK voetbal (zomer 2021) zendt BNNVARA een vierdelige documentaireserie uit op NPO 3 met de werktitel 'De voetbaldroom'. Door heel Nederland dromen veel jonge voetballertjes van een leven als profvoetballer. Slechts voor een klein deel van deze dromers is het realiseren van die wens binnen bereik. Door de jaren heen is gebleken dat voetbalclub Alphense Boys een realistische opstap is naar een professionele voetbalclub. Door de strenge selectieprocedure en door het niveau waarop de teams voetballen, loopt er enorm veel talent rond op de club. Elk jaar gaan tientallen spelers op stage bij een profclub en elk jaar maken zo'n 15 spelers de overstap.

    Omdat de voetbaldroom bij Alphense Boys binnen handbereik ligt, zal ook bij Alphense Boys worden gefilmd. Hiervoor wordt één jeugdselectieteam uitgekozen. Naast dat er gefilmd wordt tijdens een aantal trainingen en wedstrijden, is het voor de filmmakers vooral belangrijk om de voetbaldroom te vangen in persoonlijke verhalen. Dit doen zij door een aantal spelers uit te lichten: wat is hun droom, waarom, wat zijn de consequenties en hoe geven zij deze vorm? Wat is de rol van de club, de familie, de school en de omgeving?

    BNNVARA zal bij de seizoenspresentatie meer uitleg geven over het plan. Mochten er bezwaren zijn van ouders of kinderen, dan horen wij dat graag. We kijken uit naar het komende voetbalseizoen.

    Woensdag 5 augustus:

    Alphense Boys o21 – Kon HFC o21        20.00 uur

    Zaterdag 8 augustus

    AZ o18 – Alphense Boys o18                   12.00 uur

    Alphense Boys 1 – Argon 1                      15.30 uur

    Alphense Boys o21 – Hollandia o21       15.30 uur (wordt mogelijk in de ochtend gespeeld..!)

     

    Dinsdag 11 augustus

    Kloetinge o17 – Alphense Boys o17       11.30 uur

    Alphense Boys 13-1 – Volewijkers o14  18.30 uur

    Alphense Boys 15-1 – Volewijkers o16  18.30 uur

    Alphense Boys o16 – DWS o16               19.00 uur

    Alphense Boys 1 – Jodan Boys 1            20.15 uur

     

    Woensdag 12 augustus:

    Alphense Boys o18 – Spartaan’20 o18  19.30 uur

    Alphense Boys o21 – Volewijkers o23    20.00 uur

     

    Komende week (vanaf maandag 10 augustus) wordt de voetbalweek bij Alphense Boys gehouden die georganiseerd wordt door Alphense Boys ism voetbalschool De Complete Techniek. Inschrijven kan nog tot 7 augustus.

    We zoeken voor vooral maandag, dinsdag en woensdag nog trainers die willen helpen

    Volgende week maandag (10 augustus) vertrekt de o17 selectie o.l.v. Jeffrey van Dijk en Theo de Muijnck naar een trainingskamp in Berg op Zoom. Ze verblijven daar 3 nachten en oefenen o.a. tegen Kloetinge o17. Donderdag keren ze weer terug en op die dag vertrekt de o15 naar een trainingskamp in Groesbeek.

    Alphense Boys Voetbalvakantieweek 10-14 augustus

    3, 4 of 5 dagen voetbalplezier voor kinderen van 6 t/m 14 jaar!

    Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus organiseren Alphense Boys en De Complete Techniek een  voetbalvakantieweek. De helft van de opbrengst gaat naar de vereniging. Steun jij ook Alphense Boys deze zomervakantie?

    De voetbalvakantieweek is toegankelijk voor zowel leden van Alphense Boys als leden van andere voetbalverenigingen of niet-leden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

    Een perfect alternatief in verband met Corona voor gezinnen die van de zomer thuis blijven is de voetbalvakantieweek een heerlijke tijdsbesteding en je leert er wat van!
    Terwijl de ouders in alle rust thuis genieten van hun vakantie, beleven de kinderen de leukste week van de zomervakantie. Kinderen hoeven het voetbal niet langer te missen en kunnen zich goed voorbereiden op de start van het nieuwe voetbalseizoen.

    Steun je club

    Voor slechts € 39 per dag krijgen de kinderen een dagprogramma van 6 uur, een lunch en nog veel meer. De helft van de opbrengst gaat bovendien naar de vereniging.

    100% voetbalplezier

    De voetbalvakantieweek betekent heel veel plezier met je vrienden, supergave trainingsvormen, nieuwe vrienden maken en de tofste toernooien, afwerkvormen en voetbalspelletjes spelen!

    Vanuit een veilige en sportieve omgeving zorgen wij ervoor dat de kinderen met heel veel plezier het beste uit zichzelf leren halen! Wij vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer die beter wil worden en anderzijds die van de ouder(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind. Door in trainingsgroepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, is de voetbalvakantieweek geschikt voor iedereen!

    Programma

    De voetbalvakantieweek duurt van 09.30 tot 15.30 uur. Brengen en ophalen is mogelijk van 08.30 tot 16.00 uur. Het programma zit boordevol leuke uitdagingen, grappige prijzen en de aller nieuwste trainingsvormen en bestaat o.a. coördinatietraining, techniektraining, afwerkvormen, een voetbalcircuit, verschillende voetbalspelletjes, partijvormen en verschillende toernooien.

    De voetbaldagen zijn uitstekend geschikt voor veldspelers en keepers, zowel jongens als meisjes, in de leeftijdsgroep van 6 t/m 14 jaar. Het maakt niet uit bij welke vereniging de kinderen spelen. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.

    Een betere voetballer-/ster worden is zeker
    Tijdens de voetbalvakantieweek staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling.

    Binnen de voetbalonderdelen aanvallen, verdedigen en omschakelen wordt
    aandacht besteed aan de basis van het voetbalspel; passen/aannemen/dribbelen/schieten,  het 1 tegen 1 duel en het samenspel.
    Prijzen
    Wat is leuker dan prijzen kunnen winnen? De AA-games bestaan uit voetbalspelletjes. De voetbalquiz en voetbalbingo spreken voor zich.

    Lunchen
    Na een intensieve, leuke en uitdagende ochtend op het veld lunchen we in de kantine.

    Kosten
    Je kunt je kind(eren) inschrijven voor een 3-, 4- of 5-daagse. Voor een 3-daagse betaal je €119 voor een 4-daagse €159 en voor een 5-daagse €199 per persoon. Dit is inclusief lunch, drinken, gezonde snacks en een dagprogramma van zes uur.

    3-dagen          € 119   (maandag t/m woensdag)
    4-dagen          € 159   (maandag t/m donderdag)
    5-dagen          € 199   (maandag t/m vrijdag)

    Inbegrepen

    -dagprogramma 09.30-15.30

    -lunch

    -drinken

    -gezonde snack

    Inschrijven

    https://www.decompletetechniek.nl/activity/t-126

    De KNVB heeft het competitieschema voor de Hoofdklasse A van het zondagvoetbal bekend gemaakt. Alphense Boys opent op 6 september met een uitwedstrijd tegen Emmen. Een week later is de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen De Zouaven. De laatste competitiedag is op zondag 24 mei 2021 en dan staat de thuiswedstrijd tegen TAC'90 gepland. Zie hier het complete schema:

    Competitieschema Alphense Boys 2020-2021

    6 september 2020                           Emmen - Alphense Boys

    13 september 2020                        Alphense Boys - De Zouaven

    20 september 2020                        Velsen - Alphense Boys

    27 september 2020                        Alphense Boys - Silvolde

    4 oktober 2020                                 Longa '30 - Alphense Boys

    11 oktober 2020                               Alphense Boys - Purmersteijn

    18 oktober 2020                               Alcides - Alphense Boys

    25 oktober 2020                               Alphense Boys - RKZVC

    1 november 2020                            RKAVV - Alphense Boys

    8 november 2020                            Alphense Boys - SJC

    15 november 2020                          HBS - Alphense Boys

    22 november 2020                          TAC '90 - Alphense Boys

    29 november 2020                          Alphense Boys - Be Quick 1887

    6 december 2020                            Hoogeveen - Alphense Boys

    13 december 2020                          Alphense Boys - SDO

    17 januari 2021                                 De Zouaven - Alphense Boys

    24 januari 2021                                 Alphense Boys - Alcides

    31 januari 2021                                 SJC - Alphense Boys

    7 februari 2021                                 Alphense Boys - RKAVV

    28 februari 2021                               Alphense Boys - Emmen

    7 maart 2021                                     RKZVC - Alphense Boys

    14 maart 2021                                   Alphense Boys - Hoogeveen

    21 maart 2021                                   Be Quick 1887 - Alphense Boys

    3 april 2021                                        Alphense Boys - Longa '30

    11 april 2021                                      Silvolde - Alphense Boys

    18 april 2021                                      Alphense Boys - Velsen

    25 april 2021                                      SDO - Alphense Boys

    9 mei 2021                                         Alphense Boys - HBS

    16 mei 2021                                       Purmersteijn - Alphense Boys

    24 mei 2021                                       Alphense Boys - TAC '90

     

    De inschrijvingen voor diverse van onze herfsttoernooien loopt al lekker. Tot nu toe hebben we al 83 ingeschreven teams. Voor iedere leeftijdsklasse zijn er twee poules met 5 deelnemers (dus 10 in totaal) wat moet leiden tot een grote en kleine finale. De meeste toernooien (selectieteams) beginnen om 10.00 uur met de finales om 16.00 uur, de middagtoernooien (voor de lagere klassen) lopen van 13.00 tot 16.30 uur. De speeltijden zijn daar korter

    Hieronder de datums:

    Maandag 19 oktober:         Toernooi voor o14-1 (2007, divisie niveau) 10.00-16.00 uur

    Maandag 19 oktober:          Toernooi voor o12 teams (2009, 8 tegen 8) 1e/2e/3e kl. 13.00-16.30

    Dinsdag 20 oktober:           Toernooi voor o13-1 (divisie niveau) 10.00-16.00 uur

    Dinsdag 20 oktober:           Toernooi voor o12/o11 die al 11 tegen 11 willen oefenen. 10.00-16.00

    Woensdag 21 oktober:       Toernooi voor o15-1 (divisie niveau) 10.00-16.00 uur

    Woensdag 21 oktober:       Toernooi voor o13 teams (2008, niveau 2e/3e klasse) 13.00-16.30

    Donderdag 22 oktober:      Toernooi voor o13/o12, divisie 3, hoofdklasse/1e klasse) 11-11. 10.00-16.00

    Donderdag 22 oktober:       Toernooi voor o11 teams (2010, 8 tegen 8, 2e/3e klasse) 13.00-16.30

    Vrijdag 23 oktober:              Toernooi voor o9-1 teams (2012, 6 tegen 6) 10.00-16.00 uur

    Vrijdag 23 oktober:              Toernooi voor o10-1 teams (2011, 6 tegen 6) 10.00-16.00 uur

    Vrijdag 23 oktober               Toernooi voor o11-1 teams  (2010) 8 tegen 8, hfdkl/1e kl. 10.00-16.00

    Inschrijven kan vanaf nu bij: toernooien@alphenseboys.nl of klik op deze link: https://www.alphenseboys.nl/herfst-en-kersttoernooi/

     

     

    De kersttoernooien 2020-2021 van Alphense Boys (op onze twee kunstgrasvelden) gaan we ook weer organiseren. Voor iedere leeftijdsklasse zijn er twee poules met 5 deelnemers (dus 10 in totaal) wat moet leiden tot een grote en kleine finale. De meeste toernooien (selectieteams) beginnen om 10.00 uur met de finales om 16.00 uur, de middagtoernooien (voor de lagere klassen) lopen van 13.00 tot 16.30 uur

    Hieronder de datums:

    Maandag 21 december:     Toernooi voor o13/o12, divisie 3, hoofdklasse/1e klasse) 10.00-16.00 uur

    Maandag 21 december:     Toernooi voor o11 teams (2010, 8 tegen 8, 2e/3e klasse) 13.00-16.30

    Dinsdag 22 december:       Toernooi voor o10-1 teams (2011, 6 tegen 6) 10.00-16.00 uur

    Dinsdag 22 december        Toernooi voor o11-1 teams  (2010) 8 tegen 8 10.00-16.00 uur

    Woensdag 23 december    Toernooi voor o9-1 teams (2012, 6 tegen 6) 10.00-16.00 uur

    Woensdag 23 december    Toernooi voor o8-1 teams (2013, 6 tegen 6) 10.00-16.00 uur

    Maandag 28 december      Toernooi voor o12/o11 die al 11 tegen 11 willen oefenen. 10.00-16.00

    Dinsdag 29 december        Toernooi voor o14-1 (2007, divisie niveau) 10.00-16.00 uur

    Dinsdag 29 december:       Toernooi voor o12 teams (2009, 8 tegen 8) 2e/3e kl. 13.00-16.30

    Woensdag 30 december:   Toernooi voor o13-1 (divisie niveau) 10.00-16.00 uur

    Woensdag 30 december:   Toernooi voor o13 teams (2008, 2e/3e klasse) 13.00-16.30

    Vrijdag 1 januari                  Toernooi voor o12-1 teams (2009, Hfd/1e kl (8 tegen 8) 10.00-16.00

    Zaterdag 2 januari              Toernooi voor o15-1 (divisie niveau) 10.00-16.00 uur

    Inschrijven kan vanaf nu bij: toernooien@alphenseboys.nl of klik op deze link: https://www.alphenseboys.nl/herfst-en-kersttoernooi/