• Update - Ontwikkelingen bestrijding corona-virus

  Vandaag (23 maart) heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen om het corona-virus te bestrijden. Tot 1 juni geldt een verbod op evenementen en bijeenkomsten. Of dit ook het einde van de voetbalcompetitie betekent, is nog niet zeker. Maatregelen zoals sluiting van scholen, sportverenigingen, eet- en drinkgelegenheden en zoveel mogelijk thuis blijven, gelden vooralsnog tot en met maandag 6 april a.s.

  Het bestuur van Alphense Boys is in afwachting van wat de KNVB besluit over de wijze waarop de verschillende competities worden beƫindigd. Naar aanleiding daarvan volgt nader beraad over de situatie die dan ontstaat. Het complex van Alphense Boys blijft tot nader order gesloten.

  De maatregelen zijn bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Alphense Boys volgt de adviezen van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNVB over de bestrijding van het corona-virus op. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. We roepen al onze leden en hun familie op om zich aan de maatregelen te houden. 

  Vanavond heeft de Sportweekendcommissie besloten om het Sportweekend, dat voor 12 en 13 juni a.a. op de agenda stond, te schrappen. 

 • Activiteiten geschrapt/uitgesteld

  De volgende activiteiten zijn geschrapt:

  • AB-Voetbalquiz (20 maart, er wordt een nieuwe datum gezocht)
  • Bingo (21 maart)
  • Girls Night (28 maart, er wordt een nieuwe datum gezocht)
  • Jubileumfestiviteiten (9 mei, er wordt een nieuwe datum gezocht)
  • Sportweekend (12-13 juni)

   

 • Clubhuis gesloten

  Het clubhuis is de komende dagen gesloten.

   

 • Informatie KNVB

  Klik hier voor de laatste informatie van de KNVB.

  Klik hier voor een antwoord op veel gestelde vragen aan de KNVB

   

 • Informatie RIVM

  Klik hier voor actuele informatie van het RIVM en achtergrondinformatie/veel gestelde vragen over het corona-virus.

   

 • Informatie Rijksoverheid

  Klik hier voor informatie van de Rijksoverheid.

   

 • Informatie NOC*NSF

  Klik hier voor informatie van het NOC*NSF