• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

  • Woensdagnieuwtjes

    Nog maar een week geleden werd er nog volop getraind bij Alphense Boys en in Nederland….!. Alphense Boys volgt de adviezen van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNVB over de bestrijding van het corona-virus op, wat betekent dat er tot en met 6 april a.s. geen wedstrijden worden gespeeld. Ook alle trainingen en grote bijeenkomsten op de club zijn afgelast. Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Alphense Boys volgt de adviezen van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNVB over de bestrijding van het corona-virus op. Ons complex is daarom gesloten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. We rekenen op ieders begrip in deze aparte tijden.

    De KNVB gebruikt de komende periode om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

    Op Twitter kwam trainer Robin Stolwijk een interessante en leuke manier tegen waarbij andere verenigingen hun spelers (bij gebrek aan groepstrainingen) thuis laten oefenen op diverse vaardigheden. Het heet de ‘the 18 Days Challenge, en de bedoeling is dat spelers thuis allerlei voetbal uitdagingen aangaan. 

  • Hoe werkt het? Iedere dag wordt er een nieuwe challenge gedeeld via de groeps-app. Als speler ga je de challenge uitvoeren en je laat iemand jou filmen terwijl je dat doet. Vervolgens stuur je de video op naar je trainer via de app. De trainer geeft je hier punten voor. Afgelopen week zijn de 11-2 en de 13-1 van Alphense Boys hiermee begonnen en hebben inmiddels al diverse uitdagingen succesvol volbracht. Spelers gaan met veel plezier de uitdagingen aan en kijken nu al uit naar de uitdaging die ze morgenochtend ontvangen. 

  • Jeffrey Verweij is niet langer meer de trainer/coach van de 17-2. In goed overleg hebben beide partijen besloten per direct te stoppen en hebben wij Jeffrey hartelijk bedankt voor zijn inzet en werkzaamheden in de afgelopen bijna twee jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys.

    Wij hebben Bas Brands bereid gevonden om het van Jeffrey over te nemen en Theo de Muijnck zal vanaf nu ook alle trainingen als assistent op het veld staan. Beide mannen zullen ook de wedstrijden op zaterdag coachen.

  • Donovan Olivieira is de tweede speler die de interne transfer maakt van Alphense Boys Zaterdag naar de zondagselectie van de Alphense hoofdklasser. Olivieira wordt een van de kanshebbers op beide backposities van de ploeg van trainer Remco Tuinenburg. De oud-speler van Sparta Rotterdam verloor bij Noordwijk het plezier in het voetbal en sloot aan bij de zaterdagploeg van John Cuvelier. De verdediger heeft de lol in het voetbal teruggevonden en krijgt de kans om aan te sluiten bij het vlaggenschip op zondag

  • Afgelopen vrijdag zou internationaal scheidsrechter Allard Lindhout een presentatie geven bij Alphense Boys. Maar hij heeft onverwachts een aanstelling gekregen van de KNVB en moet vrijdag fluiten! En dat terwijl hij afgelopen woensdag ook al de 4e man is geweest bij de spectaculaire Champions league wedstrijd Liverpool – Atletico Madrid. Kortom, hij maakt weer voldoende mee om over te vertellen. De presentatie van Allard van komende vrijdag bij Alphense Boys gaat dus niet door en is (onder voorbehoud!) verschoven naar  vrijdag 17 april om 19.30 uur. Allard verzekerde mij dat hij dan zeker niet hoeft te fluiten (in dat weekend is de bekerfinale) en dat hij dan graag naar Alphense Boys komt. Graag jouw reactie of je deze datum (vrijdag 17 april 19.30 uur) die leerzame presentatie van Allard wil komen bijwonen. Mail dan even naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl

    Vanwege het Coronavirus gaan er tal van activiteiten bij Alphense Boys niet door:

    Uitreiking RJO certificaat

    Geen pub-quiz

    Geen Bingo

    Girls Night

    Gisteravond (dinsdag) zou onze o19 de kwartfinale hebben gespeeld tegen Almere City o19!

    Diverse Alphense Boys teams zouden met Pasen naar een internationaal toernooi gaan in het buitenland. Daar is maanden naar toegeleefd en middels diverse acties voor gespaard. Inmiddels is duidelijk dat het toernooi ‘’Copa Jordi’’ in Spanje (Costa Brava) waar de 19-1, 15-1 en 13-2 naartoe zouden gaan, definitief niet doorgaat.

    Ook het MIC toernooi (Spanje) waar de 17-1 aan zou deelnemen, gaat niet door.

    Het ‘’Eastern Open Zuid’’ in Groesbeek, waar de 14-1 aan zou meedoen, is afgelast.

    Gisteren (dinsdag) kwam nummer 248 uit van het vakblad  De Voetbaltrainer. Daarin maar liefst 8 pagina’s ober de voetbalvisie van Alphense Boys. In een volgend nummer (249) zullen opnieuw een aantal pagina’s gewijd worden aan de jeugdopleiding van Alphense Boys.