• Woensdagnieuwtjes

  Op dit moment is het al zeker dat zeven jeugdspelers van Alphense Boys na dit seizoen onze jeugdopleiding verruilen voor die van een profclub. Eerder was al bekend dat Tygo Vos (vanuit de o15) koos voor FC Utrecht. Vanuit dat succesvolle team van trainer Mitchell Meijer verkassen nu ook Emin Sarigul, Delano Vos en Cedric Hatenboer naar Feyenoord en Santiamo v/d Graaff naar ADO Den Haag. Dat zijn dus vijf spelers uit één team! Ook Hakeem Agboluaje (uit de 13-1, zie foto) gaat naar Feyenoord en Moussa Karoum (uit de 9-1) naar PSV. Als hun presentatie en medische keuring heeft plaatsgevonden zullen we later nog een passende individuele foto plaatsen.

  Hakeem Agboluaje (speler van Alphense Boys o13) speelt volgend seizoen in de jeugdopleiding van Feyenoord. De 12-jarige linkervleugelverdediger speelde vorig seizoen nog bij Ajax en heeft zich via een jaartje bij Alphense Boys weer in de kijker gespeeld en gaat nu dus opnieuw naar een mooie BVO. Bij Feyenoord gaat hij in de o14 spelen, waar volgend seizoen ook ex-Alphense Boys speler Twan Schens gaat spelen (nu in Feyenoord o13). Hakeem werd vorige week donderdag medisch gekeurd en gepresenteerd met deze fraaie foto’s.

 • Cedric Hatenboer (speler van Alphense Boys o15) speelde eerder bij o.a. Ajax en Sparta Rotterdam en heeft òòk via Alphense Boys de belangstelling gewekt van de scouts van Feyenoord en gaat in de jeugdopleiding van de Rotterdammers spelen. Daar gaat hij (samen met zijn huidige ploeggenoten Emin en Delano) in de o16 spelen. Afgelopen vrijdag werd de 14-jarige middenvelder gekeurd en gepresenteerd bij Feyenoord

 • De inschrijving voor het Jens Toornstra Toernooi (JTT) is geopend. Dat toernooi voor alle o8 t/m o12 teams (ongeacht het niveau) wordt gehouden op zondag 30 augustus. Het toernooi is opgesplitst in een ochtend en een middag toernooi. Half augustus wordt pas bekend gemaakt wie er in de ochtend spelen en wie in de middag. Inschrijving kan alleen via de website van Alphense Boys. Klik daarbij op ‘’activiteiten’’ en daarna op ‘’Jens Toornstra Toernooi’’. Na invulling en verzending van het formulier krijgt iedereen binnen een paar dagen een bevestiging. Nu al hebben zich 59 teams ingeschreven voor dit ''afrap-toernooi'' en daar hebben we de eigen Alphense Boys teams nog niet eens bij gerekend!

 • De inschrijving voor de Talentendag van Alphense Boys i.s.m. Feyenoord (woensdag 26 februari 2020, voorjaarsvakantie in regio Midden en Zuid) loopt al een tijdje via de website van Alphense Boys. Vanaf zondag 23 februari stopt die inschrijving! Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag'',de rest wijst zich vanzelf.Op dit moment hebben we al 230 inschrijvingen binnen in de diverse leeftijden.

  Programma thuiswedstrijden jeugdselectieteams op zaterdag 1 februari

  09.00 uur      E-Top – Rijnsburgse Boys 13-2

  11.00 uur      14-1 – Westlandia 14-1

  15.15 uur      19-1 – Fc Emmen 19-1

  18.00 uur      Zondag 1 – MSC/Amslod 1

  Volgende week maandag zijn onze jeugdtrainers Revy Rosalia, Robin Stolwijk en Michael Lipsius weer ‘’op cursus’’ bij Feyenoord waar ze in het kader van onze samenwerking een extra ontwikkelingspush krijgen (train de trainers door een Feyenoord trainer)

  Ook dit jaar gaan we weer een voetbalquiz organiseren bij Alphense Boys. We gaan er weel een gezellige avond vol voetbalvragen van maken waar leuke prijzen te winnen zijn. We zouden het erg leuk vinden als je meedoet en/of deze oproep wil delen binnen je elftal. Vorig jaar waren er zo'n 100 deelnemers. De teams bestaan uit twee of drie personen. Deelname is - evenals de voorgaande jaren - gratis. We organiseren de voetbalquiz dit jaar op vrijdag 20 maart. We beginnen om 20.00 uur in de kantine van Alphense Boys. We horen graag van je of je er dit jaar opnieuw bij bent. Stuur een reactie met de teamleden en de naam van het team naar: abvoetbalquiz@gmail.com. 

 • Pepijn Kooij, Tim van der Linden, Milan Stiphout en Tarik Zanaani voetballen ook volgend seizoen voor Alphense Boys. De vier voetballers - uit de eigen jeugdopleiding - hebben als eerste spelers van de huidige A-selectie hun contract verlengd.

  Theo Janssen, de bekende ex-voetballer van o.a. FC Twente en Ajax en voetbalanalyticus bij de NOS, was afgelopen zaterdag als trainer van Vitesse bij Alphense Boys. Zijn team (Vitesse o19) won met 2-4 van Alphense Boys o19, maar had het grote delen van de wedstrijd lastig tegen de goed spelende ploeg van trainer Revy Rosalia.

 • De ex-Alphense Boys spelers Brend Leeflang (linker foto) en Yassin Oukili, waren als toeschouwers aanwezig en hadden ook nog bij Vitesse o19 kunnen spelen, maar zitten nu dicht tegen Vitesse 1 aan. Yassin heeft zelfs zijn debuut al gemaakt in de eredivisie. Joey Kesting (ex-jeugdkeeper bij Alphense Boys, foto rechts), stond in de basis van Vitesse o19 en verdedigde het doel. Aaron Sieders (ook ex-Alphense Boys) zat op de bank bij Vitesse.

 • Afgelopen zaterdag werd de loting voor de kwartfinale van de nationale jeugdcup bij Alphense Boys gehouden. Op een mooi podium (dank aan Wim Versteeg) werd de loting verricht door KNVB-official Mitchell Zwart. Eerst werd de o17 geloot met Alphense Boys aanvoerder Max Hulshof. Die had wel een hele ongelukkige hand, want hij lootte voor zijn ploeg een uitwedstrijd tegen Fc Groningen o17! In overleg met de KNVB en FC Groningen is die wedstrijd inmiddels vastgesteld op zaterdag 28 maart, aanvang 12.30 uur in Groningen

  A. Heerenveen O17 – De Graafschap O17

  B. Vitesse O17 – Winnaar Sparta O16/Willem II O17

  C. FC Groningen O17 – Alphense Boys O17

  D. ADO Den Haag O17 – AZ O16

 • Na de wedstrijd van de o19 werd er geloot voor de o19 jeugdcup. Nu was het aanvoerder Frank v/d Hoorn namens Alphense Boys die voor een volle kantine de loting mocht verrichten. Het werd wederom een uitwedstrijd, nu tegen Almere City o19, die we ook in de competitie in de eerste divisie hoog tegenkomen. Die kwartfinale wordt gespeeld op dinsdag 17 maart om 19.00 uur in Almere.

  A. AZ O19 – NAC Breda O19

  B. FC Groningen O19 – FC Emmen O19

  C. Almere City O19 – Alphense Boys O19

  D. PSV O19 – Vitesse O19

 • Bas Brands, de huidige assistent van de o17 gaat volgend seizoen met die groep spelers mee naar de nieuwe o18 en wordt dan assistent van trainer Eli Wattimury

  Komende zaterdag speelt Alphense Boys een oefenwedstrijd tegen Feyenoord o17 (12.45 uur thuis). De balsponsor voor deze wedstrijd is The Mover, verhuisbedrijf te Gouda.

  Tim de Rijk (ex-Alphense Boys) neemt na dit seizoen afscheid van VVSB. De 27-jarige middenvelder speelt al 6 jaar voor de derdedivisionist uit Noordwijkerhout.

 • Reno van Heiningen (ex-jeugdspeler Alphense Boys) speelt na de zomer bij Noordwijk in de 2e divisie. De 20-jarige verdediger komt nu nog uit voor Fc Rijnvogels.

  Johan de Jonge was afgelopen zaterdagochtend om 06.45 uur al bij Alphense Boys omdat hij dacht dat hij ‘’zaterdagdienst’’ had in de commissiekamer. Even later kwam echter Johan van Ooij binnen die hem erop attent maakte dat hij pas vòlgende week op het rooster stond…..!

  Op zaterdag 8 februari is het weer BINGO bij Alphense Boys. Iedereen is welkom, aanvang 20.00 uur

  Voor alle belangstellenden (ook niet-scheidsrechters) en vrijwillige scheidsrechters van Alphense Boys samenwerkende amateur verenigingen hebben wij Allard Lindhout (internationaal scheidsrechter, bereid gevonden een presentatie te komen geven op vrijdagavond 13 maart van 19.30 tot 21.00 uur in de kantine van Alphense Boys. Graag even aan ondergetekende laten weten wie er komen (graag naam, emailadres en telefoonnummer).Paul.Bahlmann@hetnet.nl

  Percy Douglas (was ruim 40 jaar fysiotherapeut bij Alphense Boys) werd afgelopen weekend 73 jaar. Van harte gefeliciteerd.

 • Het was een grote schrik voor iedereen op en om het veld, toen afgelopen zondag bij de wedstrijd van het eerste tegen JOS Watergraafsmeer scheidsrechter Johan Jensch plotseling achterover viel en enige tijd roerloos op het veld bleef liggen. Tot de hulpverleners die snel naar hem toe liepen, behoorden onze verzorger Huib van Vliet en Daniëlle Spliet. Samen met een sportarts verleenden zij eerste hulp. Jensch was zo’n vijftien tot twintig seconden buiten bewustzijn, maar zat kort daarna alweer rechtop en was goed aanspreekbaar. Als het aan hem zelf had gelegen, had hij na een korte pauze de wedstrijd weer hervat…

  Maar hij zwichtte even later toch voor het klemmende advies van de hulpverleners om de kleedkamer op te zoeken. Inmiddels was een ambulance gebeld. De verpleegkundigen zouden hem even later onderzoeken en onder meer een hartfilmpje maken. Ondertussen was na overleg met de KNVB, de arts en de clubs al besloten de wedstrijd definitief te staken. De gezondheid van Jensch ging boven alles en er was niet op korte termijn een vervanger te vinden.

 • Scheidsrechter Jensch kon aan het einde van de middag met zijn vrouw naar huis en was dinsdag bij de cardioloog voor onderzoek. Na een nieuw hartfilmpje, een echo, bloedonderzoek en een inspanningstest zei de cardiolog dat alles in orde is. “Er bestaat een kans dat mijn bloeddruk enorm is gedaald door een moment van inspanning en direct stoppen. Beetje ingewikkeld verhaal maar het is zeer aannemelijk dat dat gebeurd is. Verder is er op moment geen risico en mag ik als ik het op kan brengen gewoon weer fluiten komend weekend”, schreef de scheids er zelf over op Facebook. “Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de lieve berichten en de interesse. Zeer grote dank voor het adequaat reageren van zowel Alphense Boys als JOS Watergraafsmeer. Love jou all.

  We hopen scheidsrechter Jensch snel weer terug te zien op de velden! Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd (vanaf ongeveer de 30-ste minuut) wordt uitgespeeld. JOS staat met 1-0 voor dan…

  Alphense Boys (ZONDAG 1) speelt de competitiewedstrijd tegen MSC Meppel a.s. ZATERDAG om 18.00 uur. Thuis. Er is voor iedereen gratis toegang bij deze wedstrijd. De wedstrijd is  live te volgen in het extra lange sportprogramma “Sport Lokaal” van  Studio Alphen wat zaterdag tot 20 uur zal duren. Sport Lokaal wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14 – 18 uur voor de regio Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Boskoop. Michel Lafaille  zal het radioverslag verzorgen..

  Het staat nu al vast dat dit voorlopig wel de laatste keer is dat beide verenigingen elkaar ‘officieel’ treffen, want na dit seizoen keert (ook) MSC het zondagvoetbal de rug toe. Voorzitter Arjan Jonkers heeft de afgelopen jaren enorm zijn best gedaan om het weekendvoetbal er door te krijgen, maar het bestuur van de club gooit de handdoek nu in de ring. “Het weekendvoetbal komt er voorlopig niet en wij blijven niet zoveel geld aan selectievoetbal uitgeven als maar zo weinig mensen komen kijken”, was in het kort de verklaring om naar de zaterdag te verhuizen. MSC begint onderaan in de piramide en wil binnen vijf jaar uitgroeien tot een zaterdag-tweedeklasser.

  Kort voordat MSC deze keuze maakte, had ook Quick’20 uit de Hoofdklasse A al bekend gemaakt volgend seizoen te stoppen met prestatievoetbal op zondag.

  Hieronder een artikel uit de Meppeler Courant van afgelopen dinsdag, waarin de selectie van MSC nog een hart onder de riem wordt gestoken.

  De geest is niet altijd sterker dan het lichaam ( Meppeler Courant, 28 januari 2020)

  Het zijn zware tijden voor de technische staf en de spelers van MSC-Amslod. Nu bekend is geworden dat de club na 110 jaar de stekker uit het prestatieve voetbal op zondag trekt, hoeft er in de weekenden geen blik meer op Teletekst pagina 897 te worden geworpen. De stand op de ranglijst doet er immers niet meer toe. MSC is bezig aan een afscheidstournee in de hoofdklasse.

  Tijdens een interview met trainer Berry Zandink werd duidelijk dat het besluit van het bestuur iedereen rauw op het dak is gevallen. Natuurlijk waren er signalen dat er iets speelde, maar de radicale koerswijziging heeft er behoorlijk ingehakt. In gesprekken hebben trainers en spelers afgesproken er de komende maanden het beste van te maken, maar het heilige vuur is verdwenen.

  Onwerkelijk

  Nadat het nieuws bekend was geworden, werd met 5-0 verloren van Be Quick 1887 en op eigen veld met 1-6 van Quick’20. Zandink heeft echter niet overwogen om de handdoek in de ring te werpen. Dat zit niet in zijn karakter. Hij vindt de ontstane situatie ‘vervelend’ en ‘onwerkelijk’, maar vindt dat de spelers elkaar juist nu niet in de steek mogen laten. Dat is een nobel streven, maar de praktijk is helaas een stuk weerbarstiger. Het ultieme doel dit seizoen was handhaving. Nu blijven er slechts subdoelen over. Dat doet wat met de intrinsieke motivatie van een speler.

  Niet te benijden

  Zandink is van mening ‘dat teammaatjes elkaar onder deze moeilijke omstandigheden moeten helpen’. Een aantal MSC’ers kan de komende periode immers ook gebruiken om zich in de kijker te spelen. Maar wanneer een individueel belang groter wordt dan het teambelang gaat dat onherroepelijk ten koste van de prestaties.

  Zandink is daarom niet te benijden. Hij zal er elke zondag in de wedstrijdbespreking weer op hameren dat zijn ploeg de sportieve verplichtingen moet nakomen, maar hij weet ook dat de moed zijn spelers in de schoenen zinkt na elke tegengoal. De geest is niet altijd sterker dan het lichaam.

  Respect

  Nog tien wedstrijden, dan kan het boek dicht. Het einde van een tijdperk. Respect voor Berry Zandink hoe hij met de situatie omgaat. Hij blijft ook onder de huidige omstandigheden zoeken naar aanknopingspunten, verbijt de teleurstelling en probeert in ieder geval ‘de spirit erin te houden’. Dat is reuzeknap: leiderschap tonen en positief blijven in moeilijke tijden. Meppel raakt niet alleen een zondaghoofdklasser kwijt, maar ook een gedreven vakman. Deze ambassadeur verdient een passend afscheid.

  Ook de thuiswedstrijd van Boys ZONDAG 1 tegen Hollandia (15 februari, 18.00 uur) en de uitwedstrijd tegen Emmen (21 maart, 18.00 uur) worden op zaterdag gespeeld.

   

 • Weer drie punten voor de Girls (VR1)

  En weer is er een week voorbijgegaan. De zondag was weer aangebroken en dat betekent: matchday! Vandaag kwam de ploeg uit Rotterdam, Steeds Hooger VR2, op bezoek in Alphen aan den Rijn. Voor onze Dames alleen maar goede herinneringen aan de uitwedstrijd, want deze wedstrijd werd met 1-5 gewonnen. En dit was er niet zomaar een overwinning… voor onze Dames was dit de allereerste overwinning van het seizoen!

  Maar dat betekende natuurlijk niet dat deze wedstrijd een eitje zou worden. Aan ons de taak om niet te onderschatten en gewoon ons eigen spel te spelen.

  Al met al wilden 18 meiden deze wedstrijd wel spelen, waardoor de trainers moesten beslissen wie er niet in de wedstrijdselectie opgenomen werden. Deze keer waren dat Lizzy en Randa. Ondanks dat Lizzy nog niet helemaal fit was, kwam ze de meiden langs de lijn wel aanmoedigen. Ook Sanne en Zara waren weer van de partij. Het was tenslotte prima weer om te voetballen.

  Voor de wedstrijd houdt het VR1 van Alphense Boys altijd een korte teambespreking in de kleedkamer. Deze werd alleen kort onderbroken door een speelster van de tegenstander met de mededeling dat ze maar 11 speelsters hadden en er ook niemand beschikbaar was om te vlaggen. Gelukkig konden wij dit oplossen door iemand van ons team te laten vlaggen.

  Om 11.30 ging de wedstrijd dan van start. De eerste minuten was er nog geen overheersende partij. Er werd wat heen en weer gespeeld, maar gevaarlijke situaties ontstonden er nog niet. Wij konden niet dichtbij het doel van de tegenpartij komen, maar andersom was Steeds Hooger daar ook niet toe in staat. Vanuit ons middenveld werden er pogingen gedaan om de voorhoede te bereiken, maar de achterhoede van de tegenstander wist er steeds tussen te komen, waardoor echte kansen niet gecreëerd werden. Daarnaast waren er slordigheden aan beide kanten; ballen schieten te ver voor je uit bij het aannemen, te weinig of juist te veel rust aan de bal of elkaar niet in de voeten aanspelen, zelfs van korte afstanden. Nogal wat puntjes om weer op te trainen dus!

  Maar na ruim 10 minuten kwam er dan een eerste gaatje. Na goed storen van Evy werd de bal veroverd. De bal kwam bij Fleur terecht die kon uithalen, maar helaas werd het schot geblokt. De tegenstander wist vervolgens om te schakelen, maar Fleur zat er weer snel tussen. Ze legde de bal af op Kim, die een tegenstander probeerde uit te spelen, wat mislukte, waardoor de weg naar het doel voor Steeds Hooger vrij was. Dit leidde bijna tot een gevaarlijke situatie, maar gelukkig speelde de twee Dames het niet slim uit. Eén speelster liep te ver voor de bal uit, waardoor ze buitenspel stond. Vlak erna probeerde de achterhoede van Steeds Hooger op te bouwen, maar Yvanka wist er goed tussen te komen. De bal belandde bij Fleur in de voeten, die stappen richting het doel kon zetten en uit kon halen, maar helaas kwam de bal in de handen van de keepster terecht. Maar we gaan de goede kant op! Volhouden Dames!

  Na een kleine 20 minuten was het dan raak. Onze achterhoede veroverde de bal, maar deze werd eigenlijk wat blind naar voren geschoten. Gelukkig kwam de bak in de voeten van Yvanka terecht, die de bal verder kaatste naar Linda. Er was wat gerommel in de kleine ruimte, maar Fleur pikte de bal op en gaf een hoge voorzet op Evy. Een speelster van de tegenpartij probeerde de hoge bal in 1x weg te schieten, maar ze miste, waardoor Evy alsnog de bal kreeg. De keepster kwam ook uit. Maar Evy wist de opstuitende bal nog te controleren, een tikje te geven en vervolgens de bal in het doel te plaatsen. 1-0! Mooi samenspel laten zien Dames, dus houdt dit vast!

  Nog geen 5 minuten later was het opnieuw raak. Voorin was er geen ruimte, dus werd Kim in het spel betrokken. Zij plaatste de bal over de linies heen richting Evy, maar een tegenstander zat ertussen. De bal belandde bij Quincy, die de bal weer terugkaatste naar Evy. Ze probeerde zich om de tegenstander heen te draaien, wat lukte, maar ze schoot tegen een andere speelster aan. Zij kreeg de bal niet weg, maar legde de bal in de voeten van Yvanka. Zij aarzelde geen moment en schoot de bal in 1x langs de keepster het doel in. 2-0! Lekker doelpunt Yvank! Halverwege de tweede helft viel bijna ook nog een derde goal toen Julia de bal op het middenveld ontving. Ze kon de bal niet kwijt, dus liep ze zelf maar op tot aan de 16 meter, maar jammer genoeg kon de keepster het schot met haar voeten tegenhouden.

  Ondertussen waren we al een half uur onderweg. Steeds Hooger was in de aanval toen Keisha een overtreding maakte net buiten de 16 meter. De scheidsrechter gaf een vrije trap en de tegenstander wist de bal buiten bereik van Tamara de hoek in te schieten. 2-1… Zonde! Maar dit mogen we niet weggeven!

  Na de wisselbeurten aan onze kant, was het even omschakelen. Steeds Hooger kreeg meer ruimtes, wij waren minder alert en bleven niet altijd bij de directe tegenstander, waar de tegenstander gebruik van kon maken. Ze kwamen meer aan voetballen toe, waardoor ze ook meer kansen creëerden. Maar vlak voor rust wisten we het tij toch weer te keren. Vanuit een ingooi kreeg Julia op rechts de bal, die een steekbal gaf op Jenita. Zij gaf een strakke voorzet, maar de bal schoot door, omdat niemand er tegenaan kon lopen. Fleur pakte de bal op, kapte en kwam tussen twee speelster door. Vervolgens speelde ze de bal op Yvanka, die helemaal vrij stond voor het doel en de bal hard bovenin de hoek wist te schieten. 3-1! Lekker zo vlak voor rust.

  In de rust werden er door de trainers nog wat aandachtspunten benoemd. Druk blijven zetten, geen ruimtes open laten en goed blijven praten, omdat ze wel eens van positie willen wisselen. Daarnaast meer focus op het inspelen naar elkaar, want zelfs op korte afstanden loopt het mis.

  De tweede helft ging van start. De eerste minuten werd er wat heen en weer gespeeld. Wij waren niet fel genoeg, maar Steeds Hooger was ook niet al te zuiver in hun spel.

  Maar na 5 minuten spelen wisten we elkaar toch weer te vinden. De achterhoede veroverde de bal weer terug. Charlotte speelt in op Jenita, die hem doorspeelt naar Fleur. Fleur maakt zich met een beweging vrij van een tegenstander, die Yvanka klaar ziet staan. Yvanka wordt met een steekpass weggestuurd en komt alleen op de keepster te staan. Ze blijft koel en schiet de bal hard langs de keepster tussen de palen. 4-1! En dat goed snel na rust. Nu nog vasthouden dit!

  Maar vanaf dat moment zijn we iets minder alert en zakten we wat in. Steeds Hooger kreeg meer en grotere kansen. Zo kwam de spits bijna 1 op 1 met Tamara te staan, die gelukkig net naast schoot. Door wat onoplettendheid achterin kwam er ook een scherpe voorzet voorlangs, waar de tegenstander gelukkig net te laat was, anders had ze de bal zo in kunnen tikken. Maar halverwege de tweede helft ging het dan mis. Voorin verloren we de bal, daarna liep iedereen een beetje achter de feiten aan en zette nauwelijks druk. Er ontstonden ruimtes voor de tegenstander. De dekking stond ook niet goed, waardoor net op de hoek van de 16 een speelster vrij kwam te staan. Zij liep op en wist de bal met een prachtig schot over Tamara heen te krullen. 4-2. Heel onnodig, dus alert blijven! Deze overwinning mogen we niet weggeven!

  Het laatste kwartier kregen we nog een paar kansen, waaronder een prachtig schot van een meter of 25 van Quincy die helaas tegen de lat kaatste en een 1 op 1 situatie van Evy, die de bal met haar verkeerde been recht op de keepster schoot.

  Al met al floot de scheidsrechter na 90 minuten af. Niet onze beste wedstrijd, maar de drie punten hebben we wel mooi op zak! De rollen zijn ook wel eens omgedraaid…

  In ieder geval genoeg om weer op te trainen aankomende donderdag. Daarnaast gaan een aantal meiden zich zelfs wagen aan verbetering van de conditie door om de week te gaan hardlopen! Lekker bezig Dames!

  Zondag staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer komt Moordrecht VR1 op bezoek. De uitwedstrijd was de allereerste wedstrijd van het seizoen, die met een 2-2 gelijkspel werd afgesloten. Maar nu moeten we natuurlijk die overwinning binnenslepen. Kom je ook kijken? 11.30 op het hoofdveld!