• Alphense Boys JO14-3 weer kampioen!

    Voor de tweede keer dit kalenderjaar pakken deze boys de titel. Eerst als de JO13-4 in de 2e klasse (seizoen 2018-2019). Nu als de JO14-3 in de 2e klasse. En overtuigend ook. Met 30 punten uit 10 wedstrijden en een doelsaldo van +51. Daar kan je alleen maar trots op zijn. En daar trainen ze hard voor. Twee keer per week brengt Ronald Martin (samen met Menno de Bruin en Manfred van de Berg) deze boys de kneepjes van het spel bij om elke zaterdag weer klaar te staan voor een nieuwe wedstrijd. Deze helft van het seizoen in een competitie met uit- en thuiswedstrijden tegen alle teams, wat het extra leuk maakt. Ze zijn klaar voor de volgende uitdaging. Strijden voor de 3e titel in de 1e klasse. Namens de begeleiding (Mark de Feijter en Saskia Aalders) Succes boys! Wij geloven in jullie...