• Woensdagnieuwtjes

  Het ‘’Bewaarnummer 2019’’ is bijna uit. In dat nummer blikken we terug op het afgelopen voetbalseizoen, maar kijken we natuurlijk ook vooruit. Alle team indelingen staan in het bewaarnummer, met de nieuwe trainingstijden en alle informatie die je maar nodig hebt. wat deze week per mail naar iedereen wordt toegezonden en die ook op de website komt te staan.

  Gisteravond (dinsdag) was de ‘’kick-off’’ van het voetbalseizoen voor alle trainers en leiders. O.l.v. jeugdvoorzitter Edwin Spliet werd het een informatieve maar ook boeiende avond en kregen de ruim 50 aanwezigen alle informatie die ze maar nodig hadden voor het nieuwe seizoen.

 • Het voetbalseizoen is afgelopen, maar dat betekent nog lang geen rust voor de vrijwilligers. De trainingsballen (± 1100) moeten bekeken worden en opnieuw ingedeeld worden. Talloze ballen zijn ‘’afgekeurd’’ en vinden hun weg naar scholen waar ze dol zijn op die oude afgetrapte ballen.

 • Hetzelfde met de trainingshesjes en de dopjes voor alle teams. Dan moeten de cijfercodes verandert worden en het trainingsschema gemaakt worden. Dan moeten ook de teamlijsten gemaakt worden en het bewaarnummer moet uitkomen. Vervolgens komt het project ‘’doelnetten’’. En dan niet te vergeten de kleding die moet worden uitgezocht en her- ingedeeld en alle bestellingen moeten worden uitgezocht.

 • Daar is John van Deenen (zie foto), de man van de kleding bij Alphense Boys, bijna dagelijks mee bezig. Gelukkig wordt hij diverse keren ondersteund door o.a. Mery Sekeris die ook een aantal andere moeders bereid weet te vinden te helpen.

 • Gisteravond (dinsdag) zijn de zondag 1 en zaterdag 1 selectie beginnen aan de zogenaamde ‘’zomer-training’’ volgens het onderstaande schema

  • Dinsdag        2 juli               20.00-21.30  uur      Training
  • Donderdag   4 juli               20.00-21.30  uur      Training
  • Zondag        7 juli               11.00-12.30  uur      Training
  • Dinsdag        9 juli               Alphense Boys zondag 1 - Fc Rotterdam 1  20.00 uur

                                                      20.00-21.30 uur       Training zaterdag 1

  • Donderdag   11 juli             20.00-21.30  uur      Training
  • Zondag         14 juli             11.00-12.30  uur      Training
  • Dinsdag        16 juli             20.00-21.30  uur      Training
  • Donderdag    18 juli             20.00-21.30  uur      Training

  Zondag 1 start dan weer op maandag 5 augustus met de trainingen en de zaterdag 1 start op zaterdag 10 augustus met de échte voorbereiding.

  De zondag selectie was zo goed als volledig en werd door trainer Hein van Heek eerst toegesproken. Daarna werd er goed en lekker getraind met Als doel een goede basisconditie te leggen als er op 5 augustus écht aan de voorbereiding wordt begonnen.

 • Ook de zaterdagselectie was vrijwel voltallig aanwezig. De selectie van John Cuvelier is zowel qua kwaliteit als kwantiteit enorm verbeterd. Hier en daar moeten er nog wat kilootjes af, maar het voetbal is duidelijk vooruit gegaan.

 • Alphense Boys 1 is het komende seizoen ingedeeld in de Hoofdklasse A met de volgende tegenstanders:

  Alcides           Be Quick 1887                     Emmen                      HBS                           Hollandia

  Hoogeveen     Jos/Watergraafsmeer            Leonidas                   MSC/Amslod               Quick’20

  RKAVV           SDO                                    Velsen                       VOC.

   

  De eerste competitiewedstrijd speelt de zondag 1 op zondag 1 september om 14.00 uur thuis tegen Hoogeveen.

  Afgelopen zondag kwam het seizoen dan écht tot een einde met de traditionele ‘’familiedag’’ waarbij de kinderen tegen de ouders voetballen en alle mogelijke familieleden. Alles kan en mag, als het maar gezellig is. En de foto’s bewijzen dat dat wel goed zat.

 • Simon van Duivenbooden die bij Alphense Boys in de D1, C2 en C1 speelde en toen naar Vitesse ging, heeft inmiddels een nieuwe stap in zijn carriere gemaakt. Hij is gescout en gekocht door PSV waar hij afgelopen week zijn eerste profcontract tekende. We zijn trots op jou Simon!