• Tol naar de Boys, Ouwendijk verlengt

    Alphense Boys wordt volgend seizoen de nieuwe club van Kees Pier Tol. De 32-jarige spits komt in de zomer over van derde-divisionist Spijkenisse. In het verleden speelde Tol onder meer voor Noordwijk en Spakenburg. Hij liet eerder al weten niet door te gaan bij Spijkenisse, waarover hij eerder meldde zowel de gezelligheid als het vereiste niveau van de selectie te missen om de ambities van de club te verwezenlijken. "Ik wilde naar een club waar ik weer met veel plezier kan voetballen, want dat vind ik belangrijk gezien ik in de laatste fase van mijn carrière ben beland. Ik ben nog topfit en hoop nog een paar jaar te voetballen", liet hij vorige week aan de website Voetbal247.nl weten. Afgelopen twee weken sprak Tol met Alphense Boys en zegt daar ‘een heel goed gevoel’ aan over te hebben gehouden.

    Tol is de vierde nieuwkomer in de selectie voor volgend seizoen. Oud-jeugdspeler Jessie Vink (Katwijk), Kasper Michel (Noordwijk) en Cem Sahin (Quick Boys) gingen hem voor.

    Van de huidige spelersgroep gaf Arjan Ouwendijk (foto) dit weekend aan bij de Boys te blijven. Hij is van de bestaande selectie de zevende speler die ‘verlengde’, na Niklas Blesgraaf, Kenneth Duah, Tim van der Linden, Milan Stiphout en Bas van Zoest.