• Talentendag 2019 op woensdag 27 februari

  Al enige tijd is de inschrijving voor de Talentendag van Alphense Boys i.s.m. Feyenoord (woensdag 27 februari 2019, voorjaarsvakantie in regio Midden en Zuid) geopend via de website van Alphense Boys. Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag''.

  Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Afgelopen jaren kwamen er teveel jeugdspelers op onze talentendag af die echt onvoldoende talent hadden voor het niveau waarop wij spelen of veel te ver weg woonden en alleen een leuke training wilden meemaken. Meedoen aan onze talentendag wil dus zeggen dat je echt talentvol bent en graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin.

  Let op: in onze regio (midden ) valt de voorjaarsvakantie samen met regio Zuid. Woon je dus in regio Noord dan heb je waarschijnlijk géén voorjaarsvakantie (hoewel dit van school tot school kan verschillen, vraag dat dus even goed na) en dan moet je dus vrij vragen van school. De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio's), want dit keer houden wij hun talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

  PS. Check eerst goed of je in de week van 27 februari wel vrij hebt van school!

  De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio's), want dit keer houden wij hun talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

  Op woensdag 27 februari 2019 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een talentendag voor  regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2019-2020 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys.

  Deze 14e editie van de talentendag worden wij voor de derde keer ondersteund door Feyenoord Rotterdam met wie wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten hebben. Op de talentendag zullen er dus ook Feyenoord scouts rondlopen en wellicht ook enkele spelers van de A-selectie van Feyenoord.

  Spelers worden béter door betere medespelers, betere tegenstanders én door goede jeugdtrainers. De allerbesten vallen op bij de vele scouts die wekelijks de wedstrijden van onze jeugdteams volgen en krijgen een stage periode bij een BVO, waarbij Feyenoord Rotterdam de voorrang geniet vanwege ons samenwerkingsverband.

  Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, meld je dan aan via de website van Alphense Boys. De inschrijving sluit op zondag 24 februari 2019

  Programma voor woensdag 27 februari 2019

  • 10.00-11.30 uur geboren in 2004, 2005 en 2006

  • 12.30-14.00 uur geboren in 2001, 2002 en 2003

  • 14.30-16.00 uur geboren in 2007 t/m 2012

   Voor keepers gelden dezelfde tijden.

   Melden een half uur voor aanvang.

    

   Niveau jeugdselecties Alphense Boys:

  • JO19-1 speelt in de 1e divisie

  • JO17-1 speelt 1e divisie landelijk

  • JO17-2 (= o16) speelt in de 3e divisie

  • JO15-1 speelt  ere divisie landelijk

  • JO15-2 (= o14) speelt in de Hoofdklasse

  • JO13-1 speelt in de 1e divisie

  • JO13-2 (= o12) speelt in de 3e divisie

  • JO11 speelt al 11 tegen 11 in de o12 competitie

  • o10 t/m o8 spelen in de hoogste klasse