• Mika blijft bij Alphense Boys

  • Heugelijk nieuws voor Alphense Boys. Mika van Rees voetbalt ook volgend seizoen op sportpark De Bijlen. Daarmee maakt Mika definitief de overstap van FC Lisse naar Alphense Boys.

    Voor wie jou nog niet kent, stel jezelf eens voor.

    “Mika van Rees, 20 jaar en kom uit Nieuw-Vennep. Momenteel studeer ik in Leiden aan de universiteit. Ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor. Daarnaast ben ik jeugdtrainer bij Sparta Rotterdam.”

    “Als voetballer ben ik begonnen bij DIOS in Nieuw-Vennep. Daarna heb ik gevoetbald voor Koninklijke HFC en de afgelopen jaren bij FC Lisse.” 

  • Waarom heb je gekozen na een halfjaar Alphense Boys om bij ons te blijven?

    “Ik heb gekozen om bij Alphense Boys te blijven omdat het team mij erg aanspreekt. Ik heb het naar mijn zin. Daarnaast voel ik waardering vanuit de club en heb ik de gesprekken richting volgend seizoen als fijn ervaren.”

    Op wat voor seizoen hoop jij voor jezelf en voor het team volgend jaar?

    “Ik hoop op een seizoen waarin we ons als individuen ontwikkelen en vanuit daar ook als team beter worden.”

    Belangrijke schakel

    "Mika is voor de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Lisse en heel de vereniging is enorm blij dat Mika ervoor kiest om ook volgend seizoen voor Alphense Boys te voetballen. Iedereen heeft van begin af aan kunnen zien wat voor meerwaarde Mika is voor het elftal als speler en als persoon”, stelt voorzitter Irina van Stijn vast.

    "De TC en toekomstig hoofdtrainer zien in Mika een hele belangrijke schakel in de as van het elftal om volgend seizoen successen te boeken met Boys 1."

  • Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

  • Woensdagnieuwtjes

    Alphense Boys zondag 1 is afgelopen maandag gestart met de trainingen o.l.v. de nieuwe hoofdtrainer Hein van Heek. Volgende week dinsdag 7 augustus, volgt dan de eerste oefenwedstrijd tegen ARC 1, uit, op Zegersloot om 20.00 uur.

    Komende zondag is er een trainingsdag van Boys 1 op ons eigen complex en wordt er 2x getraind met tussenin een lunch in de kantine. De trainers Ron Martin, Hein van Heek en Eli Wattimury zorgen voor een pittig en interessant programma

     

  • Ook Alphense Boys 19-1 (A1) is gisteren (dinsdag) gestart met de voorbereiding op het komende seizoen o.l.v. Sander van Dijk.

  • De B1 start komende zaterdag met en trainingsdag en de D1 en C1 starten komende maandag met de trainingen.

    De nieuwe dug-out stoelen voor zowel in als naast de dug-outs van het hoofdveld, zijn gemonteerd door Kees de Rijk. Naast beide dug-outs is zelfs een extra stoel geplaatst. Dat zijn er nu  dus vijf. Het ziet er nu weer keurig uit

  • Op het laatste moment heeft zich toch nog een vierde deelnemer gemeld voor het Frans Bahlmann toernooi voor eerste elftallen. Ter Leede 1 zocht door diverse omstandigheden oefenpartners voor dinsdag 21 augustus én zaterdag 25 augustus en kwam via een tip van Nick Bouman (ARC) bij ons terecht.

    Die mogelijkheid laten we natuurlijk niet voorbij gaan, want met zo'n mooie club als Ter Leede is het toernooi natuurlijk prachtig gevuld en kunnen we het oorspronkelijke wedstrijdschema weer uit de la trekken.

    Op dinsdag 21 augustus gaan we om 20.00 uur tegelijk spelen op onze beide kunstgrasvelden. Op zaterdag 25 augustus wordt dan op het hoofdveld eerst de wedstrijd om de 3e/4e plaats gespeeld en daarna (17.00 uur) de finale. Voor alle wedstrijden zijn er door commissielid  John Evenwel arbitrale trio's aangesteld

     

    Dinsdag 21 augustus:

    20.00 uur      Alphense Boys - RCL (veld 1)

    20.00 uur      ARC - Ter Leede (veld 2)

     

    Zaterdag 25 augustus

    15.00 uur      Wedstrijd om de 3e/4e plaats (veld 1)

    17.00 uur      Finale om de 1e/2e plaats (veld 1)

     

    De hoogst spelende teams van Alphense Boys (zondag 1, zaterdag 1, A1, B1, C1, D1 en E-Top) hebben een nieuw uittenue. De jeugdteams gaan met RECO op hun borst lopen, de nieuwe hoofdjeugdsponsor

  • Alphense Boys zaterdag 1 is voor de beker ingedeeld in een poule met Alphia en Rohda'76. Op zaterdag 8 september spelen ze ''uit'' tegen Alphia en een week later thuis tegen Rohda'76. Op zaterdag 1 september zijn ze dus vrij en dan spelen ze een oefenwedstrijd uit tegen Forum Sport 2 (reserve hoofdklasse)

    Wij hebben bij de selectieteams nog de volgende vacatures. Wie heeft er interesse? Stuur dan even een email naar Paul.Bahlmann@hetnet.nl

    • Grensrechter bij zaterdag 1
    • Assistenttrainer bij 15-2
    • Assistenttrainer bij 17-2

    Afgelopen zaterdag was Bryan de Vries weer eens terug in Alphen a/d Rijn. Bryan trainde bij Alphense Boys de D1, C2 en C1 en ging toen naar China waar hij technisch directeur is van een Chinese voetbalschool. Een 20-tal van die mannetjes heeft hij nu meegenomen naar Nederland waar ze op zowel sportief als cultureel niveau aan hun trekken zullen komen.

  • Afgelopen maandag kwamen, ter gelegenheid van de eerste training van zondag 1, ook de jeugdselectietrainers even gezellig bij elkaar.  Onder het genot van een kop koffie en gebak van de jarige Ron Martin, werd het nieuwe voetbalseizooen geopend.

  • Jeremy Agyemang (nieuwe aanwinst van zondag 1) begint het seizoen niet goed. Door kraakbeen beschadiging zal hij nog zeker twee maanden niet kunnen voetballen.

  • Ook de zaterdag 1 heeft gelijk al met blessureleed te maken. Na het afhaken van Damian Hoogendoorn (eind juni), blijkt nu Angelo Roosberg zijn kruisband te hebben gescheird en moet geoprereerd worden. Die zal dit seizoen dus niet in actie komen. De zaterdag 1 is dus op zoek naar nog twee spelers die de opengevallen plekken kunnen innemen.

    Alphense Boys beschikt over maar liefst 72 doelen (30 F-doelen, 24 mini-doelen, 6 grote verplaatsbare doelen en 12 grote vaste doelen. In al die doelen zitten netten die allemaal weer gemaakt of vervangen zijn. Oproep aan een ieder om daar voorzichtig mee om te gaan en kinderen zeker niet toe te staan er in te gaan klimmen.

  • De plantenbak naast ons terras heeft de hete zomer niet overleefd. Daar moet dus wat aan gebeuren. Wie kan er helpen om dit op te lossen?