• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

• Alphense Boys JO15-4 - Altior JO15-1

De Boys trappen af, als deze gewonnen wordt zijn we definitief 4de, of anders 2 keer gelijk, maar we moeten maandag nog naar koudekerk, welke al zeker 3de is, dus in theorie is deze wedstrijd makkelijker.

We beginnen best sterk, zonder echt gevaarlijk te worden. Het spel gaat op en neer, maar de keepers hebben nog niet veel te doen gehad. Na 20 minuten hebben we de eerste corner, deze levert niks op. Hierna wordt er gefloten voor de drinkpauze, welke wel nodig is met dit weer en deze zon. Een foute uittrap geeft Altior een kans, deze gaat gelukkig meters naast, een soortgelijke situatie aan de andere kant, deze gaat 10 cm naast, de stand blijft ook wat dat betreft gelijk. De 2e corner zorgt ook niet voor de toch wel licht verdiende voorsprong. Altior speelt op de counter, kijken hoe ze hier mee omgaan.

Joppe komt op tot op de achterlijn, voorzet op Gijs, via paal er weer uit. Beste kans tot nu toe. Eindelijk de 1-0, Gijs scoort, op slag van rust. Nu zo doorpakken.

De 2 e helft:
    Een afstandsschot van 20 meter, goed geplaatst vliegt over Mark heen, 1-1
    Een knappe actie van Ralph wordt door een verdediger zelf binnen gegleden, 2-1 . Een soortgelijke situatie, nu scoort Ralph wel zelf 3-1. We hebben nu echt wel de overhand. Een schot van Altior, Mark tikt hem naast. Eindstand bereikt