• VA Toppers en Future Talent winnaars bij AB

  Vandaag moesten wij ervaren dat we een winter toernooi organiseerden. Dan kan het dus weleens gaan sneeuwen en dat gebeurde dan ook in de middag. Dat was wel een bijzondere ervaring en leverde mooie plaatjes op. Voetballen in de sneeuw! Het was vandaag wel koud dus na iedere wedstrijd was de warme kantine een welkome basis.

  Bij de o9 spelers haalde Alphense Boys de finale na een Houdini act in de poulefase (van 4-0 achterstand tot 4-4 terugkomen, wat nét voldoende was om de poule te winnen). In de finale was VA Toppers uit Eindhoven met 3-1 te sterk.

   

 • Bij de o8 deden er twee Boys teams mee (de 8-1 en 8-3) maar beiden werden in de poule fase uitgeschakeld. Winnaar werd bij het o8 toernooi Future Talent die in een spannende finale met 5-4 wonnen van Balcontrole

   

  Het toernooi werd vandaag gefloten door acht jeugdselectiespelers van de C1 en C2 en die stonden weer o.l.v. KNVB scheidsrechter John Evenwel. Alle scheidsrechters deden het uitstekend en vonden het leuk om te doen. Dank dus aan Jurre Groenewegen, Thierry Anthony, Aaron The, Yousef Mohamed, Jesse Belt, Tom Beijeman, Jordy Nieuwendijk en Dylan Nieuwendijk

   

  Ook dank aan de ouders van de deelnemende Alphense Boys teams die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort (kantine commissie)

   

  Eindstand o9 kersttoernooi

  1. VA Toppers

  2. Alphense Boys

  3. Future Talent

  4. Barcelona SS

    

   Eindstand o8 kersttoernooi

  1. Future Talent

  2. Balcontrole

  3. VVIJ

  4. Betrokken Spartaan

    

   We hebben nu even drie dagen pauze vanwege de jaarwisseling en dan gaan we op dinsdag 2 januari weer verder met het 13-3 toernooi. Daarna volgen nog vier toernooidagen.

   Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)