• Record lotenverkoop Grote Clubactie

  Alphense Boys heeft dit jaar een record aantal loten voor de Grote Clubactie verkocht. Onze jeugdleden verkochten in totaal 4261 loten. Vorig jaar warend at er 1225. Het geweldige resultaat van dit jaar is in de eerste plaats natuurlijk te danken aan de lotenverkopers, maar ook aan de bijzondere inspanning van de GCA-commissie. Hulde aan Peter de Rijk, Jan-Willem den Elzen en Manfred van den Berg!

  "Onze dank gaat uit naar de kinderen, ouders en leiders", zeggen Peter en Manfred. "Een groot deel van het succes is te danken aan het feit dat jeugdteams via de lotenverkoop konden sparen voor hun buitenlandse toernooien. Dat heeft de verkoop een enorme boost gegeven. Zowel deze teams als de club profiteren hiervan, want er blijft een prachtig bedrag over dat grotendeels zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen."

  Er waren prijzen voor de beste individuele lotenverkopers. Vier spelers wonnen een bon ter waarde van 100 euro om een outfit van hun favoriete club te kunnen kopen. Deze winnaars zijn:

  • Jordy Nieuwendijk JO15-1 (325 loten)
  • Dylan Nieuwendijk JO15-1 (325 loten)
  • Gila Nouri JO12-2 (139 loten)
  • Max Vermeulen JO12-2 (139 loten)

  De prijs voor het team dat de meeste loten verkocht, gaat naar de JO13-2 (teams die voor een buitenlands toernooi spaarden dongen niet mee naar deze prijs). De JO13-2 verkocht 132 loten en krijgt 200 euro om een teamuitje te organiseren.

  De prijzen worden zondag 7 januari 2018 uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

  De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 staat op deze website. 

  Of klik hier om loten te controleren in de lotchecker.

  Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs!