• Kersttoernooien AB gaan beginnen

  Vanaf morgen (zaterdag 23 december) worden er maar liefst op 9 dagen kersttoernooien bij Alphense Boys georganiseerd op onze twee kunstgrasvelden die heel gezellig rond onze kantine liggen. Alle toernooien zitten vol en we verwachten in totaal 120 deelnemende teams die allemaal nògmaals hun komst hebben bevestigd. Voor alle bezoekers nog even de informatie dat het complex van Alphense Boys vanaf 1 januari rookvrij is én dat er dan in de kantine alleen afgerekend kan worden met pinnen.

   

  En nu maar hopen dat het niet gaat sneeuwen, want dat is de enige reden waarom een toernooi zou moeten worden afgelast. Komende zaterdag (23 december, aanvang 10.00 uur) wordt het eerste kersttoernooi gehouden en wel voor de o13 van niveau hoofd/1e klasse. Namens Alphense Boys doet de 13-2 (D2) aan dat toernooi mee. Traditioneel helpen de ouders van het deelnemende Alphense Boys team mee, zowel in de commissiekamer als achter de bar. Dank daarvoor.

  Alle toernooien starten om 10.00 uur, alleen het 11-1 toernooi op donderdag 28 december, start om 09.30 uur. De finales worden bij alle toernooien om 16.00 uur afgewerkt.

  Alles is geregeld en we gaan er gezellige en vooral sportieve toernooien van maken. Gewoon leuk om weer even te kunnen voetballen in de kerstvakantie en we hopen verstoken te blijven van protesterende en al te fanatieke trainers, leiders, ouders of spelers. Alle teams weten dat we steng naar de leeftijden kijken waar iedereen zich dus aan moet houden.

  Na ieder toernooi zal er een hele korte terugblik volgen op de wedsite van Alphense Boys

   

  Zaterdag 23 december:    Toernooi voor o13,niveau hoofdklasse/1e klasse)

  Woensdag 27 december:  Toernooi voor o12 (11 tegen 11, niveau hfd/1e kl)

  Donderdag 28 december:  Toernooi voor o11-1-teams (9 tegen 9, niveau                             hfd/1e/2e klasse)

  Vrijdag 29 december:         Toernooi voor o9-1 (2009, niveau Hfd/1e klasse)

                                          Toernooi voor 08 (1e jaars F = 2010)

  Dinsdag 2 januari:              Toernooi voor 013 (niveau 2e/3e klasse)

  Woensdag 3 januari:          Toernooi voor o15, niveau hoofdklasse/1e klasse)

  Donderdag 4 januari:         Toernooi voor o13-1 (niveau 2e divisie/3e divisie)

  Vrijdag 5 januari:               Toernooi voor o10 (1e jaars E, 2008, 7 tegen 7)

                                          Toernooi voor o9 (niveau 2e/3e klasse)

  Zaterdag 6 januari:             Toernooi voor o15-1 (niveau 1e, 2e, 3e divisie)

   

  Het complete nieuwe en actuele programma van de kersttoernooien 2017-2018 van Alphense Boys staat nu op de website. Klik  activiteiten aan en daarna toernooien en vervolgens kersttoernooien '17-'18.