• JO13-3 to the Beach

    JO13-3 to the Beach

    De JO13-3 heeft zaterdag 16 december het voetbaljaar 2017 afgesloten met een bezoek aan de Beach in Aalsmeer. Waar buiten de laatste restjes sneeuw aan het smelten was werd binnen onder tropische omstandigheden en in het mulle zand de nodige potjes voetvolley gespeeld. Onder het oog van de aanwezige ouders probeerde de spelers de bal met omhalen, snoekduiken en geplaatste ballen de bal aan de andere zijde van het net te krijgen. Aan de lachende gezichten van de spelers te zien heeft iedereen zich prima vermaakt en is dit zeker voor herhaling vatbaar.

    De JO13-3 kan terugkijken op een prima 1e seizoenhelft. In de beker werd 2x gewonnen en 1x gelijk gespeeld waardoor ze verder gaan naar de volgende ronde. De najaarscompetitie in de 2e klasse werd afgesloten op een keurige gedeelde 2e plaatst. In totaal werden er tussen augustus en december 23 wedstrijden gespeeld waarbij 15x gewonnen werd, 5x gelijk en 1x gewonnen en dat met het indrukwekkende doelsaldo van 111-27.

    Bij deze willen wij van de JO13-3, iedereen prettige feestdagen wensen en een sportief 2018.