• En toen was daar.... Jens!

    Alphense Boys beleefde vandaag een topdag met het Jens Toornstra Toernooi! Voetbal en zon, een geweldige sfeer, een drukte van jewelste?? En toen kwam Jens ook nog. Na eerder op de dag twee goals te hebben gemaakt met Feyenoord tegen Willem II, kwam Jens naar De Bijlen om de prijsuitreiking van het middagtoernooi te verzorgen.

    Jens toonde zich onder de indruk van de hoeveelheid deelnemende teams (160!) en de sfeer. Later deze week blikken we nog terug op het toernooi. Vanaf deze plaats een groot woord van dank aan de organiserende commissie en alle, alle vrijwilligers, die na vele dagen van voorbereiding een evenement wisten neer te zetten dat louter lof verdiende.

    De mensen van de kassa, de beveiliging, de catering, de bar, de materiaalploeg en het wedstrijdsecretariaat, de scheidsrechters, de verkeersregelaars, de wedstrijdplanners en al die anderen, namens Alphense Boys ontzettend bedankt!

    Toornstra ging overigens met alle teams op de foto en deelde met engelengeduld de ene na de andere handtekening uit. En ineens dook er nog een bekende voetballer op: Lex Immers. Ook hij liet zich gewillig fotograferen en deelde overal krabbels uit.