• JO13-5 gaat naar Brugge!

    De D5 heeft er even op moeten wachten maar aankomende vrijdag vertrekken zij met 11 teamleden naar Brugge om daar het toernooi Bruges Open 2017 te spelen. Om alvast wat inspiratie op te doen wordt vrijdagavond een bezoek gebracht aan het Jan Breydelstadion voor de wedstrijd Cercle Brugge-OH Leuven. Op zaterdag begint de D5 om 10.05 uur aan de eerste wedstrijd tegen US-Ascq uit Frankrijk op de voetbalvelden van KSK Steenbrugge. De overige teams waar wij tegen spelen op zaterdag en zondag zijn in ieder geval: KSK Steenbrugge (B), Waarschoot (B), AS Ory La Chapelle (F), Croix (F) en Walshaw SC (ENG). Daarna gaan wij zien welke teams wij vanuit de andere poule gaan treffen. Zondag om 16.40 uur staat de prijsuitreiking gepland en hopen wij met heel veel plezier terug te kijken op een gezellig teamweekend en gaan wij weer richting Nederland. Om dit weekend betaalbaar te houden voor onze spelers, hebben wij Ben Kraan Architecten BNA, een van onze hoofdsponsoren, samen met twee anonieme sponsoren bereid gevonden om de helft van de kosten te betalen. Onze dank hiervoor! Op naar een mooi weekend vol voetbalplezier. Zet hem op D5!