• Quick Boys JO13-2 - Alphense Boys JO13-3

  Vandaag treden we weer aan tegen de titelfavoriet Quick Boys. Het is een prachtige voetbaldag in Katwijk aan Zee en dat was ook te merken als je je auto ergens moest zien kwijt te raken. Er was veel volk op de been in Katwijk.

  Quick Boys heeft tot nu pas 1 keer gelijk gespeeld en voor de rest alles gewonnen. Ze konden vandaag het kampioenschap al veilig stellen door te winnen van onze jongens.

  Voor de wedstrijd werd er al vuurwerk en blauwe rookbommen afgestoken. Iets te vroeg zou je zeggen als de wedstrijd nog moet beginnen. Maar het was bij het begin van de wedstrijd al snel duidelijk dat Quick Boys zelfverzekerd was over de uitkomst.
  Ze zetten meteen druk op onze helft en al in de eerste 5 minuten kregen ze de eerste grote kans om 1-0 te maken. De aanvaller maaide echter over de bal heen waardoor het 0-0 bleef.

  Hoewel Quick Boys duidelijk de overhand had in het spel, boden onze jongens toch goed weerstand. Er werd goed verdedigd en Mark stond prima te keepen. Het bleef lang 0-0 tot op slag van rust het verlossende doelpunt viel voor Quick Boys, 1-0.

  In de tweede helft gingen ze door met druk zetten en kort na de rust werd de 2-0 gescoord door Quick Boys. Alphense Boys kon weinig doen dan op eigen helft verdedigen. Maar kort voor het einde kreeg Alphense Boys dan eindelijk een goede kans door een verdedigingsfout van Quick Boys. Anouar weet op knappe wijze de 2-1 te maken. Meteen erna klonk het eindsignaal.
  Quick Boys was een maatje te groot voor ons en is dit seizoen overtuigend kampioen geworden.

  Onze jongens blijven nog volop meedoen voor de 2e plek en dat is boven verwachting in de 1e klasse.