• Eerste wedstrijden 2017 C3

  Nadat de eerste wedstrijd in 2017 was afgelast, volgde een week later, op 21 januari de thuiswedstrijd tegen Jodan Boys. Vroeg in de wedstrijd stond er al 1-0 op het scorebord door Jordy die koel bleef oog in oog met de keeper (en een in zijn nek hijgende verdediger).
  Enkele minuten later was het alweer 1-1 na wat rommelig spel op het middenveld en de daaruit volgende uitbraak van Jodan Boys.
  Vervolgens was het eigenlijk alleen nog maar Alphense Boys 'wat de klok sloeg'. Met name Jordy was een plaag voor de verdediging van Jodan Boys door zijn snelheid. Bij rust was het al 5-1 voor onze mannen. In de tweede helft werd er nog uitgelopen naar 9-2 maar het had makkelijk in de dubbele cijfers kunnen eindigen als er wat nauwkeuriger met de kansen was omgesprongen.

  De thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de nummer laatst Bernardus was totaal anders dan de heenwedstrijd. Blijkbaar had de tegenstander geleerd van het grote aantal tegendoelpunten want nu speelden ze heel erg defensief, vaak met 10 man achter de bal en maar 1 spits.
  Gelukkig wist Menno een gaatje te vinden in het drukke strafschopgebied halverwege de eerste helft. Maar ook nu werd het weer erg snel 1-1, wel na een discutabele strafschop.
  Een paar minuten voor rust maakte Appie met een schitterende volley vanaf links de 2-1. Na rust bleef Bernardus stug verdedigen en kwamen we zelfs 1 of 2 keer goed weg (met dank aan de invallende keeper).
  Ongeveer halverwege de tweede helft scoorde Zeki vanuit een corner met zijn hoofd (?) de 3-1. Vervolgens wisten Jordy (foutje keeper) en Fahmi de score uit te breiden naar 5-1.

  Komende zaterdag moeten we tegen de koploper RVC uit Reeuwijk. Deze tegenstander kennen we nog van de beker (3-2 winst).
  Als we goed overspelen, fel en alert zijn en niet vergeten op welke positie we spelen dan heb ik hoop op een positieve afloop.