• JO11-5 | Overtuigende start!

  Na een korte rustperiode mogen de jongens vandaag weer even lekker aan de bak in de competitie. Het is een winterse ochtend, alles is afgelast, maar op het kunstgras kan wel gevoetbald worden….en dat vinden de boys helemaal niet erg. Voor de trouwe supporters is het wel even aanpoten langs de lijn…

  Om 10.15 uur start de wedstrijd tegen Voorschoten ’97, deze keer onder leiding van Martin de Vries, waarvoor dank!

  Voorschoten start best sterk, ze gaan eigenlijk allemaal in de verdediging staan, waardoor er voor onze jongens geen doorkomen aan is. Oke…dit moet dus even wat anders aangepakt worden. Na wat aanwijzingen van Mark laten onze boys de bal wat meer rondgaan en wordt Voorschoten uit de tent gelokt. Hierdoor gaan de gaten vallen in de verdediging en daar weten onze jongens wel raad mee! De openingstreffer komt tot stand door een mooie combinatie van Mohammed met Berke, en dit is zeker niet het laatste doelpunt van deze wedstrijd zal later blijken.

  Voor Sven zijn deze wedstrijden misschien wel de grootste uitdaging. Er gebeurt niet veel voor zijn doel en met deze temperaturen is het dan best lastig om warm te blijven. De twee schoten die op het doel zijn gekomen maken daarin ook niet het verschil.

  Milan, Jens en Ilias hebben het achterin prima voor elkaar. De bal komt maar net aan op onze helft of deze jongens weten de boel weer om te buigen naar de andere kant. De verdeling naar voren met Mohammed, Baran en Mees is weer sterk. De bal komt nagenoeg niet in het bezit van de tegenstander en Berke, Semmy en Mik zorgen ervoor dat ze goed aanspeelbaar zijn. We doen het weer met zijn allen vandaag en dat is toch een heerlijkheid om te zien! Daar krijg je, ondanks de winterse toestanden, een warm gevoel van in je lijf!

  De doelpunten die zijn gemaakt zijn stuk voor stuk prachtige goals die zijn opgebouwd uit goed combinatiespel met elkaar en het gunnen van de goal aan elkaar. Zonder teamplayers stond er vandaag geen 11-0 op het scorebord!
  (Berke 3x, Baran 2x, Semmy 1x, Mohammed 2x, Mees 2x, Mik 1x)

  Niet voor niets dat dit team, weliswaar op doelsaldo, leider is in deze competitie!

  Volgende week een spannende pot tegen Meerburg..!