• Mika blijft bij Alphense Boys

  • Waarom heb je gekozen na een halfjaar Alphense Boys om bij ons te blijven?

    “Ik heb gekozen om bij Alphense Boys te blijven omdat het team mij erg aanspreekt. Ik heb het naar mijn zin. Daarnaast voel ik waardering vanuit de club en heb ik de gesprekken richting volgend seizoen als fijn ervaren.”

    Op wat voor seizoen hoop jij voor jezelf en voor het team volgend jaar?

    “Ik hoop op een seizoen waarin we ons als individuen ontwikkelen en vanuit daar ook als team beter worden.”

    Belangrijke schakel

    "Mika is voor de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Lisse en heel de vereniging is enorm blij dat Mika ervoor kiest om ook volgend seizoen voor Alphense Boys te voetballen. Iedereen heeft van begin af aan kunnen zien wat voor meerwaarde Mika is voor het elftal als speler en als persoon”, stelt voorzitter Irina van Stijn vast.

    "De TC en toekomstig hoofdtrainer zien in Mika een hele belangrijke schakel in de as van het elftal om volgend seizoen successen te boeken met Boys 1."

  • Woensdagnieuwtjes

    Dit zijn Thom Rijsdam en Joey Lanser uit de F10, vlak voor aanvang van de wedstrijd Alphense Boys 1 - DRL 1 van afgelopen zondag. Zij waren Pupil van de Week kwamen voor het eerst in de tribune, maakten een echte wedstrijdbespreking mee. Daarna het veld op en een balletje trappen met de wisselspelers voor de wedstrijd. Bij de aftrap met ze tweeën op de keeper af van DRL en natuurlijk scoren. Na de wedstrijd nog een tosti eten en kregen ze een aandenken van een geweldige middag. Alleen jammer dat Boys 1 verloor.....

    Met dank aan Ron Martin hadden we voor het eerst dit seizoen weer Pupillen van de Week. Ook in het vervolg van de competitie regelt Ron hun aanwezigheid. De jongens ontvangen een certificaat met handtekeningen van alle speler en krijgen binnenkort ook nog een heuse Pupil van de Week-bal cadeau!

    Weet jij kinderen die in de F of E zitten en dit ook willen meemaken geef ze dan op bij Ronald Martin:  r.martin@Casema.nl

    Verder was er ook een Bal sponsor bij het eerste dit was KEUKENWARENHUIS deze opbrengst gaat naar het internationale toernooi van twee niet selectie elftallen in België Hasselt. Zodat ook zij een keer kunnen meemaken hoe het is om tegen buitenlandse teams te spelen op een groot toernooi. Lijkt het U ook leuk om Bal sponsor voor een keer te zijn en deze twee elftallen te helpen voor een geweldige ervaring  neem dan contact op met Ronald Martin r.martin@Casema.nl

    Hugo de Raaf (E11) doet vandaag ( woensdag 30 november) mee met zijn vader Aiko (ook leider bij Alphense Boys)  Met het programma : Mijn vader is de beste. Het hele team van Hugo (E11) zal bij de opnames in de studio aanwezig zijn (Hilversum)

    Willen de teams die op maandag 5 december eigenlijk moeten trainen bij de TC aangeven of die training wel of niet doorgaat (vanwege sinterklaasavond)? Er kàn gewoon getraind worden, maar i.v.m. de planning willen wij weten wie er wel of niet trainen.. (Paul.Bahlmann@hetnet.nl)

    Winterstop bij Alphense Boys

    Op vrijdag 16 december zullen de laatste trainingen van 2016 bij Alphense Boys plaatsvinden. In de week die dan volgt zijn er namelijk tal van kerstvieringen op school en zijn er ook geen KNVB wedstrijden meer. We hebben dus een trainingsloze periode bij Alphense Boys van twee weken. Het trainingsschema start dan weer  op maandag 2 januari. Het is dan nog wel vakantie, dus een dringende oproep aan de trainers om te inventariseren of jullie al of niet trainen in die eerste januari week en dit dan aan ondergetekende doorgeven.

    Trainers die dringende redenen hebben om van dit schema af te wijken moeten contact opnemen met Paul.Bahlmann@hetnet.nl

    Op zondag 8 januari zal de nieuwjaarsreceptie bij Alphense Boys plaatsvinden van 16.00 tot 18.00 uur. Iedereen is daarbij welkom

    Op zaterdag 7 januari en zondag 8 januari overwegen wij een programma in elkaar te zetten waarbij ieder jeugdteam een wedstrijd tegen een ander boys team speelt. Nadere informatie volgt later.

    Wel zijn er in de kerstvakantie bij Alphense Boys op 9 dagen kersttoernooien op de twee kunstgrasvelden (van 10.00 tot 16.30 uur). Vanwege een aantal afmeldingen zoeken we nog een paar deelnemende teams (zie onder) Inschrijving met opgave van emailadres + telefoonnummer kan rechtstreeks naar: alkabv@ziggo.nl

    Dins     27 dec:         D-toernooi (niveau hoofdklasse/1e klasse)

    Woens 28 dec:         E-Top (11 tegen 11, geboortejaar 2006) Nog 2 teams

    Dond    29 dec:        E1-toernooi (9 -9, niveau hfd/1e/2e kl)  Nog 2 teams

    Vrijd     30 dec:         F1-toernooi (niveau 1e klasse)

                                       F3-toernooi (1e jaars F = 2009)

    Maan    2 jan:           D-toernooi (niveau 2e/3e klasse)

    Dins      3 jan:           C-toernooi (niveau hoofdklasse/1e klasse)

    Woens  4 jan:           D1-toernooi (niveau 2e divisie/3e divisie)

    Dond     5 jan:           C1-toernooi (niveau 1e, 2e, 3e divisie)

    Vrijd     6 jan:             E3-toernooi (1e jaars E, 2007)

                                       F2-toernooi (niveau 2e/3e klasse) Nog 3 teams

    Het was afgelopen vrijdag weer een gezellig en heel geslaagd Sinterklaasfeest bij Alphense Boys. De Sint nam alle tijd voor de teams en stelde hen diverse voetbalvragen. Uiteraard was er voor iedereen een cadeautje en werd er o.l.v. spreekstalmeester Jan Verwoerd veel gezongen, (zie 1e foto onderaan)

    TAC '90 uit Den Haag heeft vijf punten in mindering gekregen van de KNVB, omdat de scheidsrechter anderhalve week geleden werd mishandeld tijdens de voetbalwedstrijd tussen de eerste elftallen van TAC '90 en Alphense Boys in Den Haag. Ook wordt TAC voorwaardelijk uit de competitie genomen met een proeftijd van een jaar en krijgt de club een geldboete van 300 euro. De spits en clubgrensrechter van TAC \'90 hebben de scheidsrechter geslagen. Zij zijn allebei voor drie jaar geschorst. De trainer van TAC '90, die vlak voordat de wedstrijd uit de hand liep rood kreeg vanwege commentaar op de leiding, is voor vier wedstrijden geschorst. Ook heeft de KNVB bepaald dat de eindstand van TAC \'90 - Alphense Boys definitief 2-3 is. Daarmee was Alphense Boys even officieel medekoploper in de 1e Klasse B. De scheidsrechter van dienst heeft twee weken vrijaf gekregen en keert daarna weer terug op het veld.

    Speciaal voor alle voetbalmoeders en vrijwilligers organiseert Voetbalvereniging Alphense Boys i.s.m. Attel-J Desiree een creatieve workshop kerststukjes maken op donderdag 15 december a.s. om 19.30 uur in de kantine. Er wordt een winters-tafereel gemaakt op een dienblad (zie 2e foto onderaan). Alle materialen en benodigdheden zijn aanwezig. Kosten 19,50 inclusief materiaal en eerste kopje koffie of thee gratis. UIteraard is dat prachtige kerststuk dan voor u zelf. Aanmelden graag via een bericht naar attelj@gmail.com of 06-10700602. Bloemenhuis Pietersen in Noorden verzorgd het materiaal en Desiree van Attel-J zal u deze avond begeleiden. Het belooft een gezellige avond te worden. U kunt zich opgeven voor de avond door een mailtje te sturen met het aantal personen naar attelj@gmail.com of via het evenement bij  Attel-J Desiree op facebook. https://www.facebook.com/events/168474493615270/?ti=cl  We wensen u alvast een leuke, gezellige en vooral creatieve avond.

    Tijdens het trainingskamp in Valencia (donderdag 12 januari t/m zondag 15 januari) oefent Alphense Boys 1 waarschijnlijk op donderdag om 20.00 uur tegen Atletico Turia. Vrijdag en zaterdag wordt er dan getraind. Zaterdagavond bezoekt de selectie waarschijnlijk de wedstrijd Valencia tegen Espanyol.

    Aanstaande zaterdag zijn de jongens van Boooth, het mooiste fotohokje van Nederland, de balsponsor bij de competitiewedstrijd van Alphense Boys C2 tegen ARC C1 www.boooth.me

    Komende zaterdag hebben wij een zeer interessant thuis-programma bij Alphense Boys. Programma thuiswedstrijden jeugdselectieteams op zaterdag 3 december

    15.15 uur      A1 - Velo A1

    15.15 uur      B1 - Spartaan 20 B1

    13.00 uur      C1 - De Graafschap C1

    11.00 uur      D1 - Buitenveldert D1

    10.15 uur      C2 - ARC C1

    09.00 uur      D2 - Ter Leede D1

     

    OLIEBOLLENACTIE

    Met de aankoop van een aantal heerlijke oliebollen (gebakken door bakkerij het Stoepje) steunt u de C1 van de Alphense Boys om onze reis naar Italië mogelijk te maken. De C1 doet van 13 april t/m 18 april 2017 mee aan het Stefano Gusella Memorial toernooi in Turijn. U kunt de oliebollen nu al bestellen. Wanneer u de oliebollen voor zaterdag 24 december betaalt, dan leveren we de oliebollen bij u thuis af.(uitsluitend in Alphen aan den Rijn). Daarnaast zijn ze op zaterdag 31 december tussen 10:00-12:00 uur af te halen in de kantine van de club.

    Voor meer informatie kijkt u op: www.alphenseboyso15.nl

    Aantal oliebollen                                                    Prijs
    5 oliebollen                                                              
    5,00
    10 oliebollen                                                                        
    8,00
    20 oliebollen                                                                      
    € 15,00
    40 oliebollen                                                                       € 28,00

    Bestelformulier

    Aantal oliebollen      :                                             stuks  ( afhalen / bezorgen )

    Naam                         :

    Adres                         :

    Telefoonnummer    :

    E-mailadres              :

    Bestellingen kunt u mailen naar: info@alphenseboyso15.nl

    Thuisbezorgen? Dat is mogelijk. Maak het bedrag over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van naam, adres en aantal oliebollen.

    U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL15RABO0129352195, 

    t.a.v. Oliebollenactie C1.

    Bestellingen vóór 24 december worden thuisbezorgd. Daarna geldt afhalen in de kantine.

    Voor vragen en eventuele grote bestellingen buiten Alphen aan den Rijn kunt u mij op onderstaand nummer bereiken, namens de jongens en begeleiding van de C1, alvast hartelijk dank. Paul Putman, telefoonnummer : 06 12249464

    Hulde en dank aan Dank Gerben Star Holding bloemen groothandel uit Valkenburg voor de prachtige bloemen, de actie t.b.v. het internationale voetbaltoernooi van de C1 in Turijn, was een groot succes. Gerben heeft voor elke speler 10 bossen prachtige rozen geschonken, deze zijn langs de deur verkocht ten bate van het genoemde toernooi.

    Komende zaterdag, bij de wedstrijd  Alphense Boys C1  - De Graafschap C1, is de bal sponsor Gerben Star  Bloemen Groothandel, Uit  Valkenburg  ZH. Het bedrijf van de mooie bloemen. Namens de C1 staf  hartelijk bedankt.

    AZ heeft Alphense Boys C1, C2 en D2 uitgenodigd om op hun prachtige jeugdcomplex een oefenwedstrijd te komen spelen. De wedstrijden zullen ergens in januari plaatsvinden.

    Met de ingebruikname van de nieuwe website is het niet meer te zien hoeveel bezoekers deze website trekt. De nieuwe webmaster (Tom van Miltenburg) kan dat wél zien en kon melden dat onze website onverminderd veel bezocht wordt. Doordeweeks klikken ruim 2000 mensen per dag onze website aan en in het weekend gaat dat ver over de 3000.

    Als het koud is adviseren wij de ouders hun jonge kinderen goed aan te kleden zodat ze zonder kou te lijden toch lekker kunnen voetballen. (zie 3e foto onder)

    Alphense Boys A1 bekert op zaterdag 17 december thuis tegen Spartaan 20 A1

    Zaterdag a.s. bij de wedstrijd  Alphense Boys  B1 - Spartaan 20  B1 zijn er twee bal sponsoren. Ja Zeker De Hypotheker  uit  Amsterdam en:  Clair Bon  Bedrijfsdiensten  uit  Den Haag. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het schoonhouden van grote bedrijven. Met dank aan de familie Mulder  uit Den Haag. Namens de staf van de AB  B1 heel veel dank van deze bedrijven.

    De voetbalwedstrijd  Olympia   - Alphense Boys  is a.s. zondag  live te volgen in het sportprogramma "Sport Lokaal" van  Studio Alphen. Sport Lokaal wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14 en 18 uur voor de regio Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Boskoop. Erik Joustra  zal deze middag het radioverslag verzorgen. Ook wordt er in deze uitzending verslag gedaan van meerdere sportevenementen  uit de regio. Studio Alphen kan je ontvangen via 90.0 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel en het glasvezelnet van KPN (kanaal 962) en Lijbrandt (kanaal 798); in Rijnwoude via 106.5 FM (ether) en 103.4 FM (kabel).

    Alphense Boys 1 had afgelopen weekend ook een balsponsor: KeukenWarenhuis.nl, gevestigd in Ter Aar, waar in de showroom al de nieuwe collectie keukens van 2017 is te bezichtigen.

    De Algemene Ledenvergadering van Alphense Boys wordt gehouden op maandag 23 januari 2017, aanvang 20.00 uur in het clubhuis. De convocatie wordt binnenkort aan de leden gemaild naar het adres dat in Sportlink bekend is.

    De jaarvergadering van de Club van Honderd wordt traditioneel net voor de Kerstdagen gehouden, op woensdag 21 december a.s. Aanvang 20.30 uur.

    Hieronder een leerzame en nieuwe cursus die bij Alphense Boys gehouden wordt op vrijdag 27 januari 2017, aanvang 18.30 uur. Nog niet eerder is een ''opleiding voetbalconditie'' gegeven. Voor velen zal dit toegevoegde kennis opleveren voor het uitoefenen van uw functie van trainer/coach. Voor de gediplomeerde trainers levert het ook twee studiepunten op. Uiteraard mogen ook niet gediplomeerde trainers aan deze cursus meedoen. Indien interesse kunt u zélf inschrijven (zie onder)

    Voetbalscholing.nl (voorheen Sportpartners) maakt zich al 20 jaar hard voor de conditionele-ontwikkeling van iedere voetballer(ster) ongeacht de leeftijd. Fons van den Brande was de eerste conditietrainer-voetbal in Europa en heeft zijn vak geleerd in Miami van de toenmalige fysicalcoach van het Braziliaanse voetbalelftal onderleiding van Tele Santana. Thema’s zoals coördinatie-VOETBAl, krachttraining-VOETBAL, snelheidstraining-VOETBAL en uithoudingsvermogen-VOETBAL worden simpel en doeltreffend benaderd én in de praktijk aangeboden. U hoort alleen maar zaken waar u wat aan heeft aangaande het voetbalniveau waarin u zich begeeft. Op deze cursus gaan we in op ‘hoe moeilijk het vaak is’ om doeltreffend VOETBAL-conditie aan te bieden maar met 30 jaar praktijkervaring zal Fons van den Brande u het dusdanig uitleggen dat u dadelijk weet wat u wel, maar ook niet kunt aanleren/trainen.

    Voor info kunt u terecht op de Sportpartners website.

    De kosten bedragen 49 euro per persoon en dit is inclusief;

    - certificaat 

    - cursusboek

    - VI-cadeau

    - 2 KNVB studiepunten